Ne tesadüf Nevos.Bunu bugün bir yemek sitesinde görüp baya elektrik almistim.
Öyle mi oldu
Ben de çok beğendim ama bu ara şeker kullanmıyorumBenden başka kurabiyeyi çok seven yok evde Diyet bitince denemek istediğim tarifler arasında
Evet aynen öyle oldu:)Ben de yaspasta yemedim bu aksam.Ben spor yapiyorum yaspasta getirmişler.Ama yarin gündüz yerim. Sende gitti mi kilolar.
Evdekilere mecbur bir şeyler yapıyoruzGitti canım 5.5 kilo verdim 3-4 daha vermek istiyorum Sen de durumlar nasıl
Canım un kurabiyesi genelde un ,şeker ve yağ oluyor.Bunda yumurta ve nişasta var tadı farklı olabilir.un kurabiyesine benziyor gibi.
Guzel görünüyor bende denicem en kisa zamanda emegine saglik
Birde kokostar kurabiye de cok guzel tavsiye ederim:))
Çok iyi vermissin bravo.Ben serbest diyet yapiyorum.Benim ruh halime gore değişiyor.Kilo veremiyorum sadece sikilasiyorum spor yaptigim için.Yarin sabah tartilacagim ama hic ümitli değilim.:)
Canım un kurabiyesi genelde un ,şeker ve yağ oluyor.Bunda yumurta ve nişasta var tadı farklı olabilir.
Evet kokostar kurabiyede çok güzel oluyor.Ben tüm kurabiyeleri çok severim
Canım un kurabiyesi genelde un ,şeker ve yağ oluyor.Bunda yumurta ve nişasta var tadı farklı olabilir.
Evet kokostar kurabiyede çok güzel oluyor.Ben tüm kurabiyeleri çok severim
Sağol canım benimDogumdan sonra bende herseyi sever oldum:)))
Hem senin diyete hic ihtiyacin yokki 3 cocuklu çıtır bi hatunsun:)
sert kakaolu kurabiye yemiştim,kıvam olarak ona benziyor o zaman,illa bir şeye benzeteceğim,bu da mı tutmadı yoksa
Evet kilondan daha ince görünüyorsun sikilasinca.Yuruyus de cok iyi bence.Ben de televizyon izlerken yapiyorum.Kendimi bildim bileli o moddayim:)))Sağol canımBen inceldim bayağı ama daha var
Oda iyi sıkılaşınca ince görünüyorsun zatenBen spor yapamıyorum yürüyüş yapıyorum sadece hiç vaktim olmuyor
Sağol canım benim
:44:Bak bu olabilir
Ne güzel yapıyorsun canımEvet kilondan daha ince görünüyorsun sikilasinca.Yuruyus de cok iyi bence.Ben de televizyon izlerken yapiyorum.Kendimi bildim bileli o moddayim:)))
hadi kurtardık o zamaniyi geceler.
Ne güzel yapıyorsun canım
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?