- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.532
- 898
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Kahvemi içeyim yorgunluktan bayılıyom kendime geleyim atarım
Ooo hadi hayırlı olsuun:))Bu arada panpalar yeni biriyle tanışmış gibi gibiyim ama adam aşırı yakışıklı öyle böyle değil
B Beyazakrep nerdesin panpa sana tek sorun var içinden ne geçiyorsa tek cümle onu söyle lütfen: Yeni biriyle tanıştım, hislerin ne diyor hayırlı mı?
Ben soyleyeyim mi:)
Bence iyi bu aralar sanada iyi gelebilirB Beyazakrep nerdesin panpa sana tek sorun var içinden ne geçiyorsa tek cümle onu söyle lütfen: Yeni biriyle tanıştım, hislerin ne diyor hayırlı mı?
Bence iyi bu aralar sanada iyi gelebilir
Ben de varımDertleşelim, fallaşalım, dinleyelim, söyleyelim, hepsini tek kalemde hep birlikte yapalım! Koşun koşun gelin, çıkın çıkın gelin! @pythia @tursucuk B Beyazakrep ve daha sığdıramadığım değişik isim ve ebatlarda KK üyeleri! İçtiğimiz kahveler kadar kafa açıcı yanında yediğimiz çikolatalar kadar tatlı bir muhabbetimiz olsun, yeni topic hayırlı olsun kızlar!
Hooooşşş geldin sefalar getirdin jan jaaannnBen de varım
hooooşşş buldm kuzummm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınHooooşşş geldin sefalar getirdin jan jaaannnnasılsın?
fallaşalm mı kuzuuHooooşşş geldin sefalar getirdin jan jaaannnnasılsın?
Çok iyi değilim yavru ya hayallerini suya düşürmeyeyimfallaşalm mı kuzuu
olsun kuzuÇok iyi değilim yavru ya hayallerini suya düşürmeyeyim
Ben kahve bilmem de özelden yaş, burç, soru özelinde yazarsan tarot açarımolsun kuzu
kızzzzzzzzTarot bakıyorum bayanlar. :) Karşılıksız bakmıyorum. Kendine güvenen arkadaşları bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?