- 13 Haziran 2015
- 142
- 14
- Konu Sahibi pembecikolatam
Merhaba arkadaslar, rica etssem faldan anliyabilen kahve falima baka bilirmisiniz?? Ben yurdisinda oturdugum icin kahve fali bakan birisini tanimiyorum bakmak isteyen lutfen ozel yaza bilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka? Bu dunyada daha cok gunah olan seyleer vardir.. Bence herkkez kendissinde sorumlu.. Bana sadece yarddim etcek biri yyazsin.. Hic baktirmadim hayatimda.Ramazan ramazan boşver bence canım
fal konusu açmak yasakMerhaba arkadaslar, rica etssem faldan anliyabilen kahve falima baka bilirmisiniz?? Ben yurdisinda oturdugum icin kahve fali bakan birisini tanimiyorum bakmak isteyen lutfen ozel yaza bilirmi
Kendimi bi an sorgu masasinda Kendimi hissetimGerçekten inanacak mısın söylediklerine???
Bu soru sizede gecerli.Mübarek gün de uğraşacak başka bişey bulamadınız mı ??
Ben seni incitmek için söylemedim :) ama yine de yazanda kabahat.Ne alaka? Bu dunyada daha cok gunah olan seyleer vardir.. Bence herkkez kendissinde sorumlu.. Bana sadece yarddim etcek biri yyazsin.. Hic baktirmadim hayatimda.
Yok ta canim,, yani gunnahsa benim bassima. Bu dunyada okadar kotu seyler oluyorki, bu bunun yanindda masum kalir. Hic baktirmadim yurdisinnda oturuyorum burda anlayan yokki.Ben seni incitmek için söylemedim :) ama yine de yazanda kabahat.
Bilmeyen yazmasssin