- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
Merhaba bayanlar. Kahve fallarınıza bakabilirim. Ama sizden ricam;
1) Doğum Tarihinizi
2)İlişki Durumunuzu belirtmeniz.
1) Doğum Tarihinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum canımben ben ben isterim sana karşılıklı kahvede bakabilirim
yüklüyorum hemen falımı:)
yükledim bilee:)bekliyorum canım
falın çok ferah tatlım15.11.1990 doğumluyum.
ilişkim yok canım
tabağına baktığımda ise aile ilişkilerini biraz daha güçlendirmen gerektiğini gösterdi bana bu aralar onları çok boşlamışsın sanki. manevi alanda ise biraz boşluk var sanki daha hayatın başındasın güzelim maneviyatla destekle geleceğini15.11.1990 doğumluyum.
ilişkim yok canım
beklerim canım1 saate atacağım :)
teşekkür ederiim:)tabağına baktığımda ise aile ilişkilerini biraz daha güçlendirmen gerektiğini gösterdi bana bu aralar onları çok boşlamışsın sanki. manevi alanda ise biraz boşluk var sanki daha hayatın başındasın güzelim maneviyatla destekle geleceğini
TABİİKİİbende istiyorum:)))))olur mu?
ayy iftardan sonra buradaysan bende isterim. oruç oruç olmuyoMerhaba bayanlar. Kahve fallarınıza bakabilirim. Ama sizden ricam;
1) Doğum Tarihinizi
OLUR TABİayy iftardan sonra buradaysan bende isterim. oruç oruç olmuyo
Merhaba bayanlar. Kahve fallarınıza bakabilirim. Ama sizden ricam;
1) Doğum Tarihinizi
canım sana yakın zamanda yüzük gördüm fincanını çevreleyen yüzük figürünü bakar bakmaz gördüm ama bu şuanda görüştüğün o ne idüğü belirsiz kişiyle değil farklı biriyle görünüyor. hatta senden uzun geniş omuzlu koyu kumral tenli biri bu yaş olarak ta sana yakın sayılır ama kalabalık bir yerde tanışacaksın bu adamla canımMerhaba, benim de falıma bakarsanız sevinirim=)
05.05.1986
İlişkim yok ama ne idüğü belirsiz biri var =D