• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve falı bakiyorum

Ahsenn2556

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
:super:Bu konuda kendime çok güveniyorum. En azından kısa bakıp sallanıyorum. Detaylı uzun sohbet tadında bir fal istiyorsanız ben burdayım arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bana bakin o zaman. Ozelden mi yazayin buradan mi

Özelden yazarsanız iyi olur. Ama ucretli

Ücretli bakıyorsanız birazdan sizi siteden silerler haberiniz olsun.

Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?

Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim:KK48:

Iyi bakiyor musunuz, hangi sehirde bakiyorsunuz, nerde bakiyorsunuz cafede mi bunlari soylerseniz hayran kitleniz cogalir bence :) 40 yasindasiniz sanirim, biraz kendinizi tanitir misiniz, ne kadar zamandir fal bakiyorsunuz?

Bir de birkac tae kisa, promosyon fal bakarsaniz saniniz yuru derim:KK48:
Bu konuda seve seve yardımcı olabiliriz size:)

Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam:110:

Evet 40 yaşındayım İstanbul'dayım çalışıyorum. Kahve falı konusunda iyiyim. Hatta bence çok iyi. Uzun ve detaylı ve enerji bazli bakıyorum. Bir kaç tane promosyon fal demişsinz anlayamadım kime bakicam:110:

But arada cafede bakmıyorum evde kendi çapımda. Ama iyi bir maaşla cafede de bakabilirim neden olmasın belli zamnlarda:21:neden olmasin

mesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurum :KK70:

mesela yorum yazan ilk 10 kişiye ücretsiz diyebilirsin. 1. ben olurum :KK70:
Himmm Ilk on kisiye:KK12: şöyle söyleyim ben kısa bakamıyorum bütün gördüklerimi söylemek zorundayım belki iki kişiye bakabilirim on kişi olmaz arkadaslar

Back
X