• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Kızlar benim fala da bi el atsanız :1:

$Görüntü4049.webp $Görüntü4050.webp

$Görüntü4051.webp $Görüntü4052.webp

Selam kızlar,

Falıma bakarsanız çok sevinirim, önemli bir haber bekliyorum.

Eklentiler

• $DSC02920-.webp
    $DSC02920-.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC02922-.webp
    $DSC02922-.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC02923-.webp
    $DSC02923-.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC02926-.webp
    $DSC02926-.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar rica etsem, benim kahve falimada bakarsınız! ?:)

Eklentiler

• $20130615_170531.webp
    $20130615_170531.webp
    10 KB · Görüntüleme: 60
  • $20130615_170547.webp
    $20130615_170547.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $20130615_170625.webp
    $20130615_170625.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar,

Falıma bakarsanız çok sevinirim, önemli bir haber bekliyorum.

Hayatında karmaşanın ve belirsizliğin hakim olduğu bir dönemden geçiyorsun her ne kadar senin için zor bir süreç olsa da yavaş yavaş atlatacaksın. Ummadığın bir anda ailenden evinden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Hayatına girmek isteyen biri var ara sır aklını kurcalasa da zamanla kalbinde daha derin yer edecek bu kişi. Bu kadar görebildim cnm.

Çok şanslı olduğun bir dönemdesin canım şans oyunları oyna dilek kapın açık bol bol güzel seyler dile. İstemediğin bir yolculuğa çıkmak zorunda kalcaksın ama yarı yoldan dönülecek. Biriyle karmaşık bir ilişki içindsin aşk desen değil arkadaşlık desen değil. Herkes su an için halinden memnun gibi gözükse de sen bundan ahtsız olmaya baslayacaksın bir süre sonra bu da kavgalara neden olacak. Ama kısa sürede bu garip ilişkiden kurtulup muradına ereceksin. Bu kadar canım

Çok şanslı olduğun bir dönemdesin canım şans oyunları oyna dilek kapın açık bol bol güzel seyler dile. İstemediğin bir yolculuğa çıkmak zorunda kalcaksın ama yarı yoldan dönülecek. Biriyle karmaşık bir ilişki içindsin aşk desen değil arkadaşlık desen değil. Herkes su an için halinden memnun gibi gözükse de sen bundan ahtsız olmaya baslayacaksın bir süre sonra bu da kavgalara neden olacak. Ama kısa sürede bu garip ilişkiden kurtulup muradına ereceksin. Bu kadar canım
Ya canim benimkinede balarmisin..
bu arada ben cevirmed, icerken masaya koymak isterlen o ilginç büyük kalbi fark eTim, aşk yaşasam , ben evliyim ve kocamida çok seviyorum:)

Ya canim benimkinede balarmisin..
bu arada ben cevirmed, icerken masaya koymak isterlen o ilginç büyük kalbi fark eTim, aşk yaşasam , ben evliyim ve kocamida çok seviyorum:)

Canım evet kapatmamışsın ben de ondan bir şey demedim :) Ama kahve falında kalp çıkan kişi evli ise bebeğe yorumlanır genelde. Ya da kişinin kendisini güvenilir ve cömert biri olduğuna.

Canım evet kapatmamışsın ben de ondan bir şey demedim :) Ama kahve falında kalp çıkan kişi evli ise bebeğe yorumlanır genelde. Ya da kişinin kendisini güvenilir ve cömert biri olduğuna.
Sagol yorumun için!:)
peki o kalbin karşısında çıkan , diyer resimde gördüğün nedir tam olarak?
birse aksam bana biri kart falına bakacak. Herkese fal bakmak normalmiyor yoksa, iyide olmaya bilirmi?

Sagol yorumun için!:)
peki o kalbin karşısında çıkan , diyer resimde gördüğün nedir tam olarak?
birse aksam bana biri kart falına bakacak. Herkese fal bakmak normalmiyor yoksa, iyide olmaya bilirmi?

Bir misafir gelecek oabilir yakın zamanda evinize bereket getirecek haneden biri belki bir akrabanız... O kadarını b,lmiyorum canım ii mi kötü mü muhabbettine bişeyler söylüyorum burada çok anlamam faldan :)

Back
X