- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Culii nerdesin hemşom![]()
maxim bakamıom yaaa biraz cnm sıkkın biliosun ama söz bıraz zaman gecsin bakcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Culii nerdesin hemşom![]()
maxim bakamıom yaaa biraz cnm sıkkın biliosun ama söz bıraz zaman gecsin bakcam![]()
Tamam canım sorun değil, daha bakarsın nasılsaDurumlar nasıl
![]()
Culiii falım seni bekliyo yenisini yapacam![]()
Yap kız aksama söyle güzelce bir fallaşalimmm![]()
Şu hazırda olan falıma bak da bişiler söle, akşama daha var![]()
İpadden giriyorum suan cnm ve o kadar zor ki bakmak resimlere hem de yazmak ondan aksama dedim![]()
Selam kızlar,
Falıma bakarsanız çok sevinirim, önemli bir haber bekliyorum.
Rica edersem biri de benim falıma bakabilir mi?
Eki Görüntüle 732237 Eki Görüntüle 732243 Eki Görüntüle 732244 Eki Görüntüle 732247 Eki Görüntüle 732249 Eki Görüntüle 732250
Ya canim benimkinede balarmisin..Çok şanslı olduğun bir dönemdesin canım şans oyunları oyna dilek kapın açık bol bol güzel seyler dile. İstemediğin bir yolculuğa çıkmak zorunda kalcaksın ama yarı yoldan dönülecek. Biriyle karmaşık bir ilişki içindsin aşk desen değil arkadaşlık desen değil. Herkes su an için halinden memnun gibi gözükse de sen bundan ahtsız olmaya baslayacaksın bir süre sonra bu da kavgalara neden olacak. Ama kısa sürede bu garip ilişkiden kurtulup muradına ereceksin. Bu kadar canım
Ya canim benimkinede balarmisin..
bu arada ben cevirmed, icerken masaya koymak isterlen o ilginç büyük kalbi fark eTim, aşk yaşasam , ben evliyim ve kocamida çok seviyorum:)
Sagol yorumun için!:)Canım evet kapatmamışsın ben de ondan bir şey demedim :) Ama kahve falında kalp çıkan kişi evli ise bebeğe yorumlanır genelde. Ya da kişinin kendisini güvenilir ve cömert biri olduğuna.
Sagol yorumun için!:)
peki o kalbin karşısında çıkan , diyer resimde gördüğün nedir tam olarak?
birse aksam bana biri kart falına bakacak. Herkese fal bakmak normalmiyor yoksa, iyide olmaya bilirmi?