• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

valllaaaa geldi geliiooo bebişimizz :1::1:

adını ne koycan kız yoksa culi miii :27::27:

koy cnm koy bakarım sana ben :12::12:

Adını feriha koydum :60: :60: :60:

Azra koycaz canım :1:

Yaptım şimdi, içecem birazdan :1:
Ben de önceden fal bakıyodum, ama çok uzun oldu bakmaya bakmaya unutmuşum. Öyle içimden gelirse bakıyorum 1-2 şey atıyorum :1: Ama burdakilere baktım anlamadım bişey :1:

Adını feriha koydum :60: :60: :60:

Azra koycaz canım :1:

Yaptım şimdi, içecem birazdan :1:
Ben de önceden fal bakıyodum, ama çok uzun oldu bakmaya bakmaya unutmuşum. Öyle içimden gelirse bakıyorum 1-2 şey atıyorum :1: Ama burdakilere baktım anlamadım bişey :1:

çok güzelmiş azraaa :69:

iç sen kapa soğusun koy ben de atarıım sanaaa :52::52:

bnmkinden de mi bişi anlamadın :63::63:

Son düzenleme:
Sırasıyla döndürerek koyuyorum culi :D biraz büyük yaptım iyice gör diye :1:

bu fincanın dibi * * * * *

cnm bişi için kalbin ikiye bölünmüş sankiiii yapsam mı yapmasam mı diyeee düşünüosun bu işiiiiiiii :48: bu işi senin yararına olacak şekilde sonlandıracaksın :29:

bir şey var cnm onu o kadar çok istiosun kiii kendine doru çekiyorsun adetaaaa bnm olmalı diosunnn :55::55:

cnm bişi için hanenizden para çıkacakkkk ama güzel bişi için :29:

fincanın dibi biraz karanlık çıkmış cnmm bişi düşünüosunnn bişi seni zorluyor sanki cnmmm :31::31:

hanenize eşya mı aldınız almadıysanızda yakında gelio cnmmm :21::21:

sırtına koca bir yük almıssın sanki bir sır taşıyo gibisin cnm . sen birinin sırrını mı taşıyosun cnmm :23::23:

tabagında bir salyangoz gördüm cnmmmm çok istediğin bir iş olacak fakat ağır adımlarlaaa :54::54:

maxim flın genel anlamda temizzzz bu kadar hissedebildim cnm :1::1:

cnm bişi için kalbin ikiye bölünmüş sankiiii yapsam mı yapmasam mı diyeee düşünüosun bu işiiiiiiii :48: bu işi senin yararına olacak şekilde sonlandıracaksın :29:

bir şey var cnm onu o kadar çok istiosun kiii kendine doru çekiyorsun adetaaaa bnm olmalı diosunnn :55::55:

cnm bişi için hanenizden para çıkacakkkk ama güzel bişi için :29:

fincanın dibi biraz karanlık çıkmış cnmm bişi düşünüosunnn bişi seni zorluyor sanki cnmmm :31::31:

hanenize eşya mı aldınız almadıysanızda yakında gelio cnmmm :21::21:

sırtına koca bir yük almıssın sanki bir sır taşıyo gibisin cnm . sen birinin sırrını mı taşıyosun cnmm :23::23:

tabagında bir salyangoz gördüm cnmmmm çok istediğin bir iş olacak fakat ağır adımlarlaaa :54::54:

maxim flın genel anlamda temizzzz bu kadar hissedebildim cnm :1::1:

Yaaaav o kadar şekle ne az yorum yaptın :D Az daha diyeydin ne güzel okuyodum :D
Cumartesi bebişe beşik alcaz canım, onun parası çıkıyodur :1:
Sır mı :44:Bilmem ki ne ola :44:
Çok istediğim bişey var evet, bi komşu çok sinir etti beni, onun hakkında hiç iyi dua etmedim, gitmeden de inşallah kapıma gelir eşşek gibi.

Az daha bak gız :D

Back
X