• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

Yaaaav o kadar şekle ne az yorum yaptın :D Az daha diyeydin ne güzel okuyodum :D
Cumartesi bebişe beşik alcaz canım, onun parası çıkıyodur :1:
Sır mı :44:Bilmem ki ne ola :44:
Çok istediğim bişey var evet, bi komşu çok sinir etti beni, onun hakkında hiç iyi dua etmedim, gitmeden de inşallah kapıma gelir eşşek gibi.

Az daha bak gız :D

abowwww az mı geldiiii :27::27:

Sırasıyla döndürerek koyuyorum culi :D biraz büyük yaptım iyice gör diye :1:

bu fincanın dibi * * * * *

kuzum ağladın mı sen gözyaşın varrr :50::50: hamilelik duygusal mı yaptı seniiiii :31::31:

bak bak bak kocaman da bir balığın varrr balık kısmettir inşallah bebeğin kısmetiyle glir cnmmm :55::16:

zorluom zorluom daha çıkmıo bu kaaa :60::60:

kuzum ağladın mı sen gözyaşın varrr :50::50: hamilelik duygusal mı yaptı seniiiii :31::31:

bak bak bak kocaman da bir balığın varrr balık kısmettir inşallah bebeğin kısmetiyle glir cnmmm :55::16:

zorluom zorluom daha çıkmıo bu kaaa :60::60:

Ağlamadım yav ne ağlaması :27:

Ay ben çok severim fal baktırmayı yaaa hahaahah az geldi valla :27: Ama sağol canım ağzına sağlık :D

Gevezeden de bekliyorum o da iyi bakıyo :3::3:

Ağlamadım yav ne ağlaması :27:

Ay ben çok severim fal baktırmayı yaaa hahaahah az geldi valla :27: Ama sağol canım ağzına sağlık :D

Gevezeden de bekliyorum o da iyi bakıyo :3::3:

GEEVEZE BİR GELSEEE hemen baktırcam ona zaten ben falımı güncelleyeyim geride kaldı kuzum :16::16:

Culi sana birinden çok hızlı bi haber gelcek, iyi bi haber bu :ssz:

Ailenden biriyle bi problem mi yaşadın ? Sanki biri seni dumur etme çabasında. Seninle boy ölçüşüyo, seni ters köşe yapmaya çalışıyo gibi.

Son düzenleme:
kizlar kim bakiyor fali,birde bana baksa :17::17::17:

Back
X