Kahve falı bilen bakabilir mi?

Burdayım canım at sen
Fincanım canım fazla sogumadı ama bekleyemedim daha fazla :) Umarım güzel şeyler çıkar :(
IMG_6048.webp
IMG_6049.webp
IMG_6050.webp
IMG_6051.webp
IMG_6052.webp
IMG_6053.webp

Bana da bakar misiniz?

Eklentiler

• 20141115_212132.webp
    20141115_212132.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20141115_212155.webp
    20141115_212155.webp
    158,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 20141115_212119.webp
    20141115_212119.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 20141115_212305.webp
    20141115_212305.webp
    180,6 KB · Görüntüleme: 84

Eşin sanırım aslında birbirinizle bir sorununuz yokmuş gibi görünüyor fakat hem senin hem de onun tarafından iki bayanın müdahalesi var bu da huzurunuzu bozabilir. Daha önce yine sana söylemiştim sanırım eşin bir işe kalkışmak istiyor fakat bu defa bunun cefat etmiş biriyle ilgili olduğu çıktı yani o kişiyle ilgili bir yere mi gitmek istiyor ya da o kişiden kalan mirasla ilgili bir durummu bu bilemedim. İçin baya sıkıntılı çıkmış fakat bu sıkıntı sanki çok yakın birinin sıkıntısı onunla birlikte sen de aynı üzüntüyü yaşıyorsun. Uzun zamandır çözmeye çalıştığın bir sorunun var ve bu sorunla ilgili bir yola gidiyorsun bu yolun sonunda her ne varsa derdine çare oluyor.. Nil olur Nisa olur bir kız çocuğu var.. Temiz çıkmış..

Geçmişte kalmış fakat hala kafanı kurcalayan bir şey var zaman zaman aklına gelince kötü oluyorsun belirsizlik seni bunaltıyor aslında çözebileceğin bir şeymiş fakat sen çekimser kalmayı tercih etmişsin... Şimdilik o konunun sana herhangi bir yükü olmayacak.

Kocaman bir balığın var birinin sayesinde o balık sana ulaşıyor çok güzel..

Yaşamış olduğun ya da yaşanacak olan bir sıkıntıdan dolayı ayaklarına kapanan biri var fakat sen sert durmuşsun aradan zaman geçmesini istiyorsun o süreç sonunda da yeniden o kişiyle bir araya gelip sorunu çözüyorsunuz

Eşin sanırım ne sorun yaşarsanız yaşayın ayrılık görünmüyor.. Postacı, zabıta, ya da bekçi biri görüyorum o kişiyle alaklı hanende çok güzel bir göz aydınlığı yaşıyorsun

Hane içinde yaşanan sorunlar zamanla azalarak kayboluyor bir de kocaman bir R harfi gördüm..

Sanırım biraz karışık oldu ama tam olarak böyle gördüm canım...

Şu an ben çok sikintiliyim. Telefondan giriyorum zaten. Gerçekten ihtiyacım var diye koymustum. Musait oldugumda zihnen ne gorebilirsem yazacagim. Anlamam ama elimden geleni yaparim. Yine de sen bilirsin.
Hemen bakıyorum canım

Eşin sanırım aslında birbirinizle bir sorununuz yokmuş gibi görünüyor fakat hem senin hem de onun tarafından iki bayanın müdahalesi var bu da huzurunuzu bozabilir. Daha önce yine sana söylemiştim sanırım eşin bir işe kalkışmak istiyor fakat bu defa bunun cefat etmiş biriyle ilgili olduğu çıktı yani o kişiyle ilgili bir yere mi gitmek istiyor ya da o kişiden kalan mirasla ilgili bir durummu bu bilemedim. İçin baya sıkıntılı çıkmış fakat bu sıkıntı sanki çok yakın birinin sıkıntısı onunla birlikte sen de aynı üzüntüyü yaşıyorsun. Uzun zamandır çözmeye çalıştığın bir sorunun var ve bu sorunla ilgili bir yola gidiyorsun bu yolun sonunda her ne varsa derdine çare oluyor.. Nil olur Nisa olur bir kız çocuğu var.. Temiz çıkmış..

Geçmişte kalmış fakat hala kafanı kurcalayan bir şey var zaman zaman aklına gelince kötü oluyorsun belirsizlik seni bunaltıyor aslında çözebileceğin bir şeymiş fakat sen çekimser kalmayı tercih etmişsin... Şimdilik o konunun sana herhangi bir yükü olmayacak.

Kocaman bir balığın var birinin sayesinde o balık sana ulaşıyor çok güzel..

Yaşamış olduğun ya da yaşanacak olan bir sıkıntıdan dolayı ayaklarına kapanan biri var fakat sen sert durmuşsun aradan zaman geçmesini istiyorsun o süreç sonunda da yeniden o kişiyle bir araya gelip sorunu çözüyorsunuz

Eşin sanırım ne sorun yaşarsanız yaşayın ayrılık görünmüyor.. Postacı, zabıta, ya da bekçi biri görüyorum o kişiyle alaklı hanende çok güzel bir göz aydınlığı yaşıyorsun

Hane içinde yaşanan sorunlar zamanla azalarak kayboluyor bir de kocaman bir R harfi gördüm..

Sanırım biraz karışık oldu ama tam olarak böyle gördüm canım...
Tatlım sen baya baya bildin abovv :KK57:
2 kadından birini biliyorumda 2. yi bilemedim
Evet yegenımın sıkıntısını yaşıyorum hamıle kızı olucak.Evet geçmişteki birşeyi kafamda çok kurcaladım ve çekimser kaldım bilerek :)
postacı neredeyse her ay gelıyor kapımıza bana mektup getırıyor :)
Yalnız r harfını bılemedım neci acaba o r harfı o_O

Bana da bakar misiniz?

Canım benim falın çok kasvetli... Çok fazla tartışma var bir yol ayrımı çıkmış şunu net gördüm her ne olursa olsun kısa zaman sonra maddi ve manevi olarak çok çok iyi bir durumda olacaksın inşallah... Sen iyi duruma geçerken senin canını sıkan kişi çok büyük problemlerle karşılaşıyor başını belaya sokuyor...

Bakmaya devam ediyorum canım

Canım benim falın çok kasvetli... Çok fazla tartışma var bir yol ayrımı çıkmış şunu net gördüm her ne olursa olsun kısa zaman sonra maddi ve manevi olarak çok çok iyi bir durumda olacaksın inşallah... Sen iyi duruma geçerken senin canını sıkan kişi çok büyük problemlerle karşılaşıyor başını belaya sokuyor...

Bakmaya devam ediyorum canım
Sanki fincanimda elinde çiçek olup diz çökmüş birini gördüm. Doğru mu gormusum. Ilk görüntüde galiba.

O kişi yaşadığı büyük problemlerden sonra resmen koşarak sana geliyor sen yumuşuyorsun kabul ediyorsun fakat içinde yaşamış olduklarının acısı ve hıncı olduğundan kabul etmiş dahi olsan istem dışı uzaklaşıyorsun soğuyorsun ve sana tüm bu sıkıntıları yaşatan kişi ilk defa seni kazanabilmek için ellerini açmış dua ediyor canım çok net çıkmış... Fakat seninle ilgili bu olumlu gelişmeler karşısında annesi ve kızkardeşi o kişiye sitem ediyor böyle olmasını istemiyorlar o da onlara çok yansıtmamaya çalışıyor çekiniyor onlardan

Canım o kişinin gel gitleri bi müddet sonra yine başlıyor sonra yine pişmanlık gösteriyor yani bu kişinin sana gelecekte getirdiği bir hayır bir mutluluk göremedim ama doğrusunu tabiki ALLAH bilir...

Sanki fincanimda elinde çiçek olup diz çökmüş birini gördüm. Doğru mu gormusum. Ilk görüntüde galiba.
Evet canım sen söyleyince farkettim dizleri üzerine çökmüş başını öne eğmiş çiçek buketi uzatan biri var yani o kişinin pişmanlığını net bir şekilde gördüm ama öncesinde yaşanan bazı şeyler var ondan sonra bu pişmanlığı yaşıyor...

O kişi yaşadığı büyük problemlerden sonra resmen koşarak sana geliyor sen yumuşuyorsun kabul ediyorsun fakat içinde yaşamış olduklarının acısı ve hıncı olduğundan kabul etmiş dahi olsan istem dışı uzaklaşıyorsun soğuyorsun ve sana tüm bu sıkıntıları yaşatan kişi ilk defa seni kazanabilmek için ellerini açmış dua ediyor canım çok net çıkmış... Fakat seninle ilgili bu olumlu gelişmeler karşısında annesi ve kızkardeşi o kişiye sitem ediyor böyle olmasını istemiyorlar o da onlara çok yansıtmamaya çalışıyor çekiniyor onlardan

Canım o kişinin gel gitleri bi müddet sonra yine başlıyor sonra yine pişmanlık gösteriyor yani bu kişinin sana gelecekte getirdiği bir hayır bir mutluluk göremedim ama doğrusunu tabiki ALLAH bilir...
Sağolasın :(

Bu benim R harfimi canım diğer arkadaşın yorumumu o_O

Atasım geldi, baya inceledim uzun sürdü ama yorumlama pek yok, ne gördüysem :KK48:
Öncelikle bir sürü laf var, küçük küçük harfler var zaten, yer yer kalp, ay yıldız, mum alevi gibi şekiller gördüm.
İki aşamalı bir olay var sanki.
Düşünceli bir adam var ayakta duruyor, yapılı gibi. Sanki daha önce de çıkmıştı.
Ben farklı bir yerde kalp gördüm, o adamın kafasının üstünde de bir el var ve o elde bir ok, kalbi hedef almış, bir girişimi olacak sanki ya da düşünüyor. Bir de E harfi var.
İki yol var aynı yere çıkan.
Diz çöküp dua eden biri var zayıf düşmüş.
Bir konuda yükselecek bir bayan var, üstünde de uçan bir kuş.
Bir gül gördüm :))
Biri var zayıf çok yük taşıyor, dua edendir belki.
2-4-2 sayılarını gördüm :KK53:
Kısa boylu toplu biri var yatan.
Bir de Alaaddin'in sihirli lambası gibi bir şey var ona benzettim cidden, küçük bir engel ortadan kalkacak sanki bir anda : )
Tabakta ufak bir para girişi gördüm, yani öyle yordum :)

Tam bir atmasyon : ))

Back
X