Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle vakit ayırıp yorumladığın için çok teşekkür ederimçok anlamam ama nedense yazmak istedim. çıkar mı bilmem ama
falında 3 kişi var. 2 si erkek. bir erkeğin ve kadının sırtında yük var. erkek olanınki daha fazla artık kambur duruma gelmiş. inşallah o kişi sıkıntılarından kurtulacak. bir de başka bir erkek var. erkeğin kafasında kasket var ve tepesinde kuş konmuş daha çok tavuk gibi . evli misin bilmiyorum ama sen bu kişiye karşı bir şey hissediyorsun ama ona tam olarak kendini anlatamıyorsun içini dökememişsin. hatta 3 tane kalbin var 2si fincanda diğeri tabakta. son olarak F çıkmış falında iki tane yan yana. o kişinin yanında da bir kalp var canım. hayırlısı olsun hakkında..
edit: tabağın ortasında kocaman bir bebek var anne karnında duruyor gibi ama bir bebek kesin var canım kime bilemem
evet hoşlandığın kişiye kendini anlatamamışsın zaten. beğendiğine sevindimCanım öncelikle vakit ayırıp yorumladığın için çok teşekkür ederim
Sırtında yük olan erkek genelde çıkıyor falımda babamdır büyük ihtimalle kadında annem bütün yük onların sırtında çünkü..Evli değilim ama hoşlandığım biri var ama olması imkansız birisi o yüzden anlatamam ona zaten...Çıkan F harfi benimdir ismimin baş harfidiğer F yi bilemeyeceğim ama :) Tabakta gördüğün bebek yeni doğmuş bir bebek olabilir abimin yeni çocuğu oldu 1 aylık falan daha :) Bence güzel bakıyorsun canım tekrardan sağol yüreğine sağlık :)
bir anne elinde bebek gördüm canımEki Görüntüle 1304750 Eki Görüntüle 1304747 benmde falıma bakarmısnz lütfen arkadaşlar
bende öyle benzettim çok istiyorum bebeğimolsunbir anne elinde bebek gördüm canım
sende benim gbisin iinşalah canım aksam gene kahve iç busefer bardağın resmnide çek illa çok iyi fal bakan biri bakar bende baktrcam inş bebek görürler bendede... ama senin falında cok belirgin inş dileğin gerçekleşirbende öyle benzettim çok istiyorum bebeğimolsun
inşallah canım sağol birazdan içicem kahve atarım yine hem fincanı hem tabağı aynen çok belirgin bebek ve anne görünüyor ama bilenlen daah iyi yorumlar diye attım inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursunnsende benim gbisin iinşalah canım aksam gene kahve iç busefer bardağın resmnide çek illa çok iyi fal bakan biri bakar bende baktrcam inş bebek görürler bendede... ama senin falında cok belirgin inş dileğin gerçekleşir
ıns canım benm sende bende tum ısteyenlere ALLAH tez vakitte versin AMİNinşallah canım sağol birazdan içicem kahve atarım yine hem fincanı hem tabağı aynen çok belirgin bebek ve anne görünüyor ama bilenlen daah iyi yorumlar diye attım inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursunn
amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh buay kendimi fazla kaptırdım inşalalh hüsrana uğramamıns canım benm sende bende tum ısteyenlere ALLAH tez vakitte versin AMİN
ben sogan suyuna basladm dün ama cok miğdem bulandı içerken bidde soğan kokarsam kötu olur dıye braktım ALLAHım nezmn verirse ozaman olsun artk kafaya takmcm 5 aydr olmadı cunkı benımkiamin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh buay kendimi fazla kaptırdım inşalalh hüsrana uğramam
soğankürü yap canım bende pcos varben sogan suyuna basladm dün ama cok miğdem bulandı içerken bidde soğan kokarsam kötu olur dıye braktım ALLAHım nezmn verirse ozaman olsun artk kafaya takmcm 5 aydr olmadı cunkı benımki
soğankürü yap canım bende pcos var
sanırım ilkdefa kendiliğiden buay geçde olsa soğankürü sayesende yumurtladım soğanın faydası var ama yanetkisi rahmi inceltyr biraz
bende 3 yıldır istyrm aşılamayla hamile kaldım ama 6 7 haftalık düşük yaptım
rahm duvarında sorun yoksa içebilrisin soğan suyuyla birçok kişi hamile kaldı eğer bende buay hamile kalırsam önce allah sonra sğnsuyu sayesnde olur daha bir inanıcam soğankürün etkisine inşalalh ozamncanm benım boyle bi sıkntım olmadı.. daha yeni ewlıyız ve 5 ay oldu... bı kaç ay dha bekklcm hatta 1 sene dolmasını... eğer hala olmuyosa sıkıntı bizde dicem.... soan kürünün yan etkisi oldgunu bılmıodum bnu duyunca dha bi tedirgin oldum :S
Ben kahve falının f'sinden anlamam ama tabağınızı görür görmez bir anne kucağında bebek var gibi gördüm yorumlarınızdan da bebek istediğinizi gördüm Rabbim hakkınızda hayırlısını versinEki Görüntüle 1304750 Eki Görüntüle 1304747 benmde falıma bakarmısnz lütfen arkadaşlar
amin çok sağolun inşallah ben ve arkadaşlarımda bebek ve anneye benzettik oyüzden ilginç geldi zaten ki buay bazı belirtilerden çok beklenti içerisine girdim rabbim yüzümüze bakar inşallahBen kahve falının f'sinden anlamam ama tabağınızı görür görmez bir anne kucağında bebek var gibi gördüm yorumlarınızdan da bebek istediğinizi gördüm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
bir anne ve bebek var fincanında başında da melek kanadı var. çok yorumlanacak bir şeyi kalmamış umarım dileğin gerçekleşir. başka bir tane daha iç fincanı falanda ekle cnmEki Görüntüle 1304750 Eki Görüntüle 1304747 benmde falıma bakarmısnz lütfen arkadaşlar
çok sağol yorum için hemen ekliyorum şimdi kapamıştım yeni kahve fincanı ve tabağıbir anne ve bebek var fincanında başında da melek kanadı var. çok yorumlanacak bir şeyi kalmamış umarım dileğin gerçekleşir. başka bir tane daha iç fincanı falanda ekle cnm
içemıyorum cok iğrenç yaarahm duvarında sorun yoksa içebilrisin soğan suyuyla birçok kişi hamile kaldı eğer bende buay hamile kalırsam önce allah sonra sğnsuyu sayesnde olur daha bir inanıcam soğankürün etkisine inşalalh ozamn
bence buay yap soğankürnü denemekten bişeyolmaz 5ay daha çok erken olur inşallah bekltmeden