- 27 Temmuz 2017
- 29
- 45
- 3
- Konu Sahibi guzellikkkicin
-
teşekkürler canım en yakın zamanda yorumlayıp atıcam biraz acemi sayılıyım mesaj olarak atarımSelam canim
Cok sevindim boyle bir konu actigina:)Eki Görüntüle 2026572 Eki Görüntüle 2026573 Eki Görüntüle 2026574
bakıyorum şimdiÖzelden gönderdim size :)
baktım canım :)Bana da bakarsanız müsait zaman da çok mutlu olurum
fal bakan varsa fallaşalımarkadaşlar siteye yeni üye oldum. son zamanlarda kahve falına merak sardım. kendi çapımda biraz bakmaya çalışıyorum. baktıkçada insan geliştiriyor. bu siteyi takip ederdim ama üye değildim sadece.
bu zamana kadar arkadaşlarıma baktım hep biraz tanımadıklarımada bakmak istiyorum. her dkka siteye giremem ama eğer fotoğraf atarsınız buraya veya mesaj olarak bakmaya çalışırım ama tabiki çok fazla gelirse yetiştiremeyebilirim her dakika vakit bulamayabiliryor insan :)
iddalı değilim ama hevesliyim diyeyim
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH CANIM AYNEN AMA OLSUN YASABAHTAN BERİ BİR FALİMA BAKAN CIKMADİYav yürüyün gidin çarpılacaksınız şimdimune fena çarpar da
Ama konu sahibi 2017 de şutlanmis, konuyu hortlatan görmemiş mi :)))AHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH CANIM AYNEN AMA OLSUN YASABAHTAN BERİ BİR FALİMA BAKAN CIKMADİAyrica bura fal bölümğ bise olmaz
anlamadim biraz kıtım su saralarAma konu sahibi 2017 de şutlanmis, konuyu hortlatan görmemiş mi :)))
Konuyu açan yani fal bakan üye 2017 de girmiş en son buraya . Ya atılmış ya başka hesap açmış . Anlayacağın kendi falına kendin bakacaksın :)anlamadim biraz kıtım su saralar
tamam dir bilmem ben bazen yolluyorumKonuyu açan yani fal bakan üye 2017 de girmiş en son buraya . Ya atılmış ya başka hesap açmış . Anlayacağın kendi falına kendin bakacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?