kahve falı

senabekar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
kızlar birer fincan kahve içip falınızı kapatın daha sonra fotoğraflarını net bi şekilde bana gönderin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

kızlar birer fincan kahve içip falınızı kapatın daha sonra fotoğraflarını net bi şekilde bana gönderin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

İhtiyacım var. Birazdan yapıp yollarım canım. Çok memnun olurum bakarsan

Bakarsan memnun olurum, umarım başlık açıp kaçanlardan değilsindir. Öpüldün

öncelikle öyle allayıp pullayıp anlatamıyorum. ilk olarak hanenden başlıyayım. hanen temiz ara sıra sıkıntıların olsa da önemli birşey yok. aileden yakın zamanda bir erkek evlenmiş yada evlenecek temiz bir yola gidiyor. azda olsa maddi sıkıntınız olduğunu hissediyorum ama aşılamayacak sorunlar değil. gelelim senin hayatına hayatının büyük bir kısmını kaplayan bi (Y) harfi var temiz iyi bir ilişkiniz var gelecek hayırlı.şuan bir haber bekliyosun. bu haber hızlı bir şekilde bir erkek tarafında olumlu olarak gelecek. sevdiğin kişi için dua ediyosun sorunların çözülmesi için. uzun at kuyruğu saçlı büyük göğüslü bir kadın varbu kadın sıkıntılarını gidermek için sana yardımcı olacak. bacaklarında ağrı yada bi sıkıntısı olan bir kadın senin mutluluğun için dua ediyo. bir bebek görüyorum etrafı temiz ve geleceğide güzel bir bebek. kalbine 2 kişi var birisi mazi de kalmış ama unutamıyosun diğeri ile tartışma yada bi küslük var. genelde kötü şeyler söylenmez ama yaşlı ve hasta biri için ölüm görüyorum ama bu daha hayırlı çok acı çekmiyo ve bu dünyadan sonrası da temiz... umarım işine yara fala inanma falsız kalma :)

Canım bacaklarında agrı olan kişi annem. Ölüm döşeğinde de bir hastamız var, yoğun bakımda. İş adına bir şey görebiliyor musun?

Teşekkür ederim

hanenden başlayalım bu ara tartışmalar gelgitler ön planda sadece evde yaşayanlar değil tanıdıkların da bu olaya dahil oluyo. elinde kitap olan bi kız görüyorum okuyan başarıyı yakalıyacak. olmasını istediğin 3 şey var birisi başka diğer ikisi arasında bi bağlılık söz konusu yani atıyorum bi tanesi aşk ve ilişki ile ilgili öteki sıkıntılar için. ne için dileğin olduğunu bilemiyorum.bir tanesi kısa zamanda olumsuzlukla karşılacak ve olmayacak.bu yaşananlar senin elinde olan şeyler değil düşünüp içini karartma. neden bilmiyorum eyfel kulesini görüyorum parisle ilgili birşey var sanırım aklında. tartışma gibi birşey var. sen karşı tarafa yalan söylüyosun bazı konularda. saçları belinde olan bi kız görüyorum bu kız çok kısmetli. ( c ve e ) harflerini görüyorum etrafı koyu renk pek iyi biri değil. bir konuda başarılı olmak için çok çaba sarfediyosun ve ileride başarı ile sonuçlanacak. bi kadın var senden yardım isteyen kısa saçları var perçemli sana çok iyi davransa da altında bi kötülük var yardım etmeden önce 2 kez düşünelisin. umarım sıkıntıların en kısa zamanda çözülür.

canım benim isminde e harfi olan bir kişi sayesinde hiç beklemediğin bir anda yeni bir iş fırsatı olacak. bunun için çaba sarf etmene gerek yok. karşı taraf sana ulaşacak

Sağol canım ağzına sağlık...

neyse halin çıksın falin diyelim :) hanenin içinde kocaman bi soru var büyük bi karar verilmesi lazımaldatılan bir kadın görüyorum. umarım doğru kararı seçer. birkaç yere gitmen söz konusu bu aralar. erkek arkadaşından kaynaklanan bir sorundan dolayı ayrılmışsınız. sen adım atamıyosun o da gururundan dönemiyo sen ona adım atmadıkça o gelmiyecek keçi gibi inatçı eğer bir barışma söz konusu olursa sonu güzel bir evlilk olacak. seni bekleyen onun dışında birisi var aranıza girmesi olası.

bende rica edicem sizden işimle ilgili, kapatıp yollıcam :)

:26: Canım anneme dedim seni. Çok istedi. Ben de kahve yaptım, içti. Bakabilirsen memnun olurum. Hakkını doldurdun dersen de canın sağolsun. (Şansımı deneyeyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…