Karşılıklı bir konuşman var seni rahatlatacak , değer verdiğin biri bu. O da sana çok değer veriyor ve üzülmeni istemiyor. İçin ferahlamış görünüyor canım var olan dertlerinden sıyrılmışsın. Huzur ve sükunet girmiş hayatına.
Dua eden biri var, güzel şeyler diliyor. Bu kişi sen olabilirsin veya senin için dua eden biri olabilir. Çok aydınlıkta çıkmış dua eden kişi ve duaları.
Durup baktığında arkanda bir sürü dert görüyorsun. Yığılmış üst üste. Eteklerinden tutmuş içine çekmeye çalışıyor seni. Önünde ince bir çizgi var daha az sıkıntı daha az yorgunluk seni bekliyor.
Koç burcu bir erkek gördüm ben. Böyle bişey daha önce hiç görmemiştim :)
Bir çiçek buketi var, aslında gelin başına da benziyor karar veermedim hangisi olduğuna. İkisi de hoş şeyler :) iki vakti var bnun.
Canım senin sıkıntılarının gitmesi için tam bir yıla ihtiyacın var. Bir yıl sonunda ters giden şeyler düzene girmeye başlıyor. Burda bir erkek ayakkabısı çıkmış. Senden gitmesi için zaman lazım.
Ruh halin rüzgarda uçuşan yaprak gibi şu an. Ve sen bu yaprağı başkasının yönetmesine izin veriyorsun. Sen de savruluyorsun sürekli. Kendi hayatına kendin yön vermeye başlamalısın.
Peşinden gelen tek bir sıkıntın kalmış onu da atlatınca rahata kavuşuyorsun canım.
Ayrı düşeceğin biri var canım yola gidiyor birisi. Gidilen yol da güzel çıkmış.
Çok kısmetlisin canım, aşktan yana da öylesin. Güzel mutlu bir yuva seni bekliyor. Ama ilişkine başkalarını karıştırmaman gerek. Dil uzatan çok olacak. Canını sıkmalarına izin verme. Hane dışından biri var iğne gbi çıkmış, laflarıyla üzen biri bu. Dikkat et.
Kaç dilek tuttun kız :) dileğinin biri bir erkekle ilgili sanırım. Kollarını açmış bir erkek çıkmış. 7 vakti var bu dileğinin.
Bu kadarrr :)