Kahve Falı

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kızlar falıma bakanın dogum haritası yorumunu yazıcam bunun icin dogum tarihiniz ve dogdugunuz sehiri yazmanız yeterli . Bakanlara simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:

canm falına bakıcam fakat kendin hakkında bazı bilgiler verirsen yorumların tutarlı olması açısından daha iyi olur. sonucta yanımda olmadgn için senden enerjini alamıyorum en azından bu bilgilerle de olsa telapati kurabilirim. en azından yasını, sevgilin olup olmadgını ve okuyor msuun çalışıyor msuun bunları söyler misin ?

Tabi canim :) 18 yasindayim, universite okuyorum ilk senem. 1 senelik cok guzel giden bir iliskim var. Tesekkur ederim baktigin icin

14.03.1985 akşam ezanına doğru doğmuşum tam saatini bilmiyorum ama yükselenim sanırım başak yasa aslan büyük ihtimal başak diye düşünüyorum. karabük doğumluyum

Olur canim. Aslan burcuyum. Ask hayatimi merak ediyorum. Tesekkur ederim

canm öncelikle şunu söyleyeym dilediğin olmasını istediğin bazı dileklern var ve bu dileklern olumlu duruyor canım. zamanla gerçekleşecek dilekler tutmuşsun hep. şu sıralar sanki birilerinin etkisi altında kalıyorsun sen, kendiistediğinden öte insanların sana söyledikleri seni daha fazla yönlendiriyor ama insnların etkisi kalmaktan öte kendi iç sesini dinlemeye, içinden geldiği gbi davranmalısın. okuyup aynı zamanda çalışmak gbi birdüşüncen var mı hiç? ben böyle br fırsatn karsına cıkacağını düşünüyorum. bu da senin erken yaşta iş hayatına katılacağın anlamına geliyor ki bence bu sana çok iyi gelecek. ayaklarının üzerinde sağlam durmasını öğreniceksn zamanla. şuan ki ilişkinin de ben sana hayrlı oldgunu görüyorum etrafı temz çıkmış delikanlının. sen çok kısmetlisin. bu ksımeti sadece ikili ilişkilere yorumlamıyorum çünkü her alanda öylesn ve öyle olmaya devaö da ediceksn. yakın zamanda da hayatındaki kötülüklerden tamamen arınacağın bir dönem geçireceksn. bu dönmde hiç beklenemdik değişimler yaşayacak ve bunlara çok şaşıracaksn. bir de snaa gelecek güz bir haber var. bnden bu kdr canm

canım senin erkek arkadşının mücadele etmesi gereken sorunları var sanırım bu yüzden aranızda anlaşmazlıklar olabilir.erkek arkadaşının annesi sevecen sosyal biri sanırım.huzurlu bir aile yaşantısı var.canım sizin aileleriniz tanışıyor mu yada annenin ilişkinden haberi varmı kayınvalide adayından pek memnun değil sanki.nasıl böyle bir alaka kurdum bilemiyorum ama bu günlerde maddi sıkıntı mı çekiyorsun canım.yakında ilişkinle ilgili kalp kırıklığın olabilir.bu sana yapılan bir haksızlıktan dolayı olabilir.canım senin inancınla ilgili kafa karışıklığın mı var yada babanın da olabilir. etrafındakiler inanç noktasında seni zayıf buluyorlar sanırım.canım sen üzüldüğün birşey olduğunda günlük rutin işlerini aksatan hayata adapte olmakta zorlanan birimisin.sanki böyle bir sıkıntından dolayı karşına çıkan fırsatları değerlendiremiyorsun.yetenekli birisin.ilerde yani zamanını bilmiyorum ama çok uzak bir tarih değil bir girişimde bulunacaksın burada sen tek olmayacaksın birkaç kişi beraber başlayacaksınız fakat bu adım adım ilerleyeceğiniz şuan için fazla bir getirisi olmayan ilerde kazancının fazla olacağı bir girişim olacak.

Olur canim. Aslan burcuyum. Ask hayatimi merak ediyorum. Tesekkur ederim

Tesekkurler canim

Dogum haritasi yorumun

Güneş Balık Burcunda (Burcunuz Balık)
Olumlu Özellikleri: Alçak gönüllü. Şefkatli. Sempatik. Hassas. Adapte olabilir. Etkili. Anlayışlı. Nazik. Sezgili. Renkli hayaller. Derin duygular. Sevgiye düşkünlük. Merhametli. Güzel sanatlarda başarılı. İyi niyetli. Yardımsever. Olumsuz Özellikleri: Belirsizlik. İhmalcilik. Gizlilik. Kolay dağılmak. Zayıf arzular. Kararsızlık. Mücadeleci değil. Karamsar. Çekingen. Alıngan

Merkür Balık Burcunda
Siz, düşünceleriniz ve kendinizi ifade etme biçiminiz idealist, iç güdüsel, hayalperest, sempatik, diplomatik, tutkulu ve aşırı hassas olma eğiliminde. Fakat öte yandan tembel, beceriksiz, gereğinden fazla hassas ve düşünmeden hareket de edebiliyorsunuz. Çalışma isteğiniz/tutkunuz yok ayrıca sabır, güç, sorumluluk gerektiren işlerden de kaçınabiliyorsunuz. Sizden mühendis veya tekniker yerine iyi bir şair, müzisyen olur. Ders çalışmak, kitap kurcalamak size göre olmayabilir fakat eğer bir konuya cidden ilgi duyuyorsanız bilgiyi adeta sünger gibi emebilirsiniz. Çevrenize karşı oldukça duyarlısınız hatta bu konuda oldukça dikkatli olmanız, bulunduğunuz çevreleri iyi seçmelisiniz. Sinirleriniz ve ruh sağlığınız için kimi zaman günlük hayatın telaşından stresinden uzaklaşmalı derin bir nefes almalısınız. Değişik iyileştirme ve meditasyon tekniklerine ilgi duyabilirsiniz. Resim, müzik, tiyatro veya edebiyat gibi konulara oldukça yatkın ve ilgili olabilirsiniz. Hayal gücünüz oldukça kuvvetli olabilir çünkü soyut düşünebiliyorsunuz ayrıca düşünce ve etkileşimlerinizi ayrık imgelere dönüştürebiliyorsunuz sırf bu yüzden kimi zaman günlük konuşma dili size zor gelebiliyor ve haliyle etrafınızdakiler sizden daha zeki oldukları yönünde izlenimlere kapılabiliyor. Gerçekleri çok ciddiye almıyorsunuz ve mantığınız yerine içgüdülerinizi takip etmeyi tercih edebiliyorsunuz. İçgüdüleriniz oldukça kuvvetli ve size söylemeseler bile başkalarının ne hissettiğini çok net bir biçimde sezebiliyorsunuz. Bazen kendi iç dünyanıza o kadar çok dalıyorsunuz ki o değişken iç dünyanızda etrafınızdaki şeyleri ya gereğinden fazla abartabiliyorsunuz ya da onlara tepeden bakabiliyorsunuz. Oldukça açık fikirlisiniz ve her şeyin mümkün olduğuna inanıyorsunuz. Sezgileriniz o kadar kuvvetli ki bir olay ya da kişi hakkında çok bilgi sahibi olmasanız bile geliştirdiğiniz fikirler ve yorumlar çoğu zaman doğru çıkıyor. Zihninizi olumlu bir biçimde meşgul etmeye odaklanmalısınız çünkü ne zaman hayallere dalacağınız hiç belli olmuyor.

Venüs Koç Burcunda
Venüs sosyallik, ilişkiler ve bağlılık arzuluyor. Koç; açık sözlü, ısrarcı ve kontrolü ele almak ister. Bu sebeple ilişkilerinizde hararetli ve talepkar olabilirsiniz. Hisleriniz ve tutkularınız çok çabuk harekete geçebilir ve sosyal, manevi veya ilişkiniz ile ilgili durumlarda liderlik eden konumda olmak isteyebilirsiniz. Kısacası istediğinizi elde eden bir yapıya sahipsiniz. Fakat problem ise bir kere istediğiniz şeyi elde ettiğiniz zaman çok çabuk sıkılabilirsiniz. Sizin için kovalamanın, takibin heyecanı ele geçirmekten daha önemli. Haliyle romantizminiz heyecan ile tetiklenebilirken, hedefe ulaştıktan sonra sadece sıkıntı ve monotonluk kazandığınızı düşünmektesiniz. Sizin her zaman fethedilecek yeni yerler ve hedefler vardır ve siz bunların peşinden gidersiniz. Heyecanın peşinden gitme isteğiniz neredeyse sizin için bir sefer niteliği taşıyor. Venüs’ün en kötü özelliği ise başkalarını memnun etmek için çok uğraşmanız ve neredeyse hiç direnç göstermemektir. İlişkilerinizde sizi domine edecek ve kendi isteklerini sizin istekleriniz yerine gerçekleştirmeye tercih edecek partnerleri tercih edebilirsiniz. Koç burcundaki Venüs sizi iddialı fakat baskıcı olmamaya çağırmakla birlikte, memnun edici fakat kendinizi çok da ezdirmemenizi tavsiye ediyor. Rekabet etmek ve savaşmaktan hoşlanıyorsunuz hatta kimi zaman sırf eğlence olsun diye kavga etmekten çekinmiyorsunuz. Davranışlarınız konusunda kimi zaman düşüncesiz olabiliyorsunuz ve bundan maalesef en çok size yakın olan kişiler etkilenmekte. Sabırsızlık ve bencillik sizin için bir problem olabilir.

Mars Koç Burcunda
Agresif, öncü edici, macera düşkünü birisiniz ve yeni projelere başlayıp, yeni adımlar atmak için oldukça heveslisiniz. Sabretmekten, kendinizi tutmaktan ve size bir şeyin veya neyin nasıl yapılacağının söylenmesinden hoşlanmıyorsunuz. Bazen dik kafalı, sabırsız ve inatçı biri olabiliyorsunuz. Beklemek size göre değil. İstediğiniz şeyin peşinden ne olursa olsun büyük bir zevk ve dirayetle gidiyorsunuz ve hayır cevabını asla kabul etmiyorsunuz. Kendinizi sınayacak ve ispat etmenizi sağlayacak her şeyi seviyorsunuz ve yarışmaktan, rekabet etmekten büyük bir haz duymaktasınız. Dayanışma ve takım çalışması size göre, kimi zaman bencilleşebiliyorsunuz. Her zaman önce ben diyorsunuz. Kendi işini kendi halledebilen, başkalarına bağımlı olmaktan kaçınan birisiniz. Siz kendi patronunuzsunuz ve işlerinizi kendi istediğiniz gibi yapmayı seviyorsunuz. Eğer beklediğiniz başarıyı çabuk elde etmezseniz, ilgilenmekte olduğunuz işten sıkılabilir ve başka projelere yönelebilirsiniz. Katlanmak, sabretmek güçlü olduğunuz yönler değil ve uzun vadeli projeler size göre değil. Canlılık ve heves sizin iyi olduğunuz konular bu sebeple daha sabırlı olmayı ve kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Fiziksel aktiviteleri ve formunuzu korumayı seviyorsunuz. Tez canlılığınız ve telaşlılığınız yüzünden ufak kazalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca yeni bir işe başlamadan önce elinizde bulunan işi bitirmeyi öğrenmelisiniz.

Satürn Akrep Burcunda
Ciddi, soğuk, zor açılan kapalı bir kutudur. Kendini sürekli bastırır. Duygulannı ifadede zorlanır. Aşk, sevgi, sex kökenli sorunları olur. Kıskançtır. Öc almağa yatkındır. En azından kişinin dersini verir. Belli etmesede çok güçlüdür. Kendini beğenmiş değildir. Ama sessiz ve derinden bir yönetmendir. Gizli, mistik, esrarengiz konulara ilgi duyar. Başkalarının girmekten çekindiği tehlikeli işlere girmekten çekinmez. iyi ve dikkatli bir gözlemcidir. Konulara, olaylara analizci bir gözle bakarak farklı şeyler yakalar. Sevdiği kişilerle ilgili çeşitli üzüntüler yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…