Kahve falı...?

ipekkepi

selam millett :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
22
9
28
meraba kızlar kahve falı bilen varsa bakabilir misiniz lütfen biraz sıkıntılıyım da

valla millet 100 tlye bakıyo fala, siz burada ananızın uşağından ister gibi "falıma baksana, yıldız haritamı yorumlasana, şunu yapsana, bunu yapsana".
oldu.

valla millet 100 tlye bakıyo fala, siz burada ananızın uşağından ister gibi "falıma baksana, yıldız haritamı yorumlasana, şunu yapsana, bunu yapsana".
oldu.

sen çok kazık yemişsin galiba bide ben geçirecem sana göreceksin yürü git ağzımı açtırma

Senin falina baktım hic iyi gormedim sana hapis gorunuyo temiz don goynek yolluycaz kendine iyi bak kısaca kib.:KK14:

Bide dua etmeyi dene isrersen içini ferahatir.:KK36:
Bdv den buraya transfer oldun burdada yorumlari beğenmeyip saldiriya geçmişsin :KK55:

Senin falina baktım hic iyi gormedim sana hapis gorunuyo temiz don goynek yolluycaz kendine iyi bak kısaca kib.:KK14:

Bide dua etmeyi dene isrersen içini ferahatir.:KK36:
Bdv den buraya transfer oldun burdada yorumlari beğenmeyip saldiriya geçmişsin :KK55:

bak ben istediğim gibi yorum yaparım ha yapamayacaksam sitenin amacı ne her yerde bu siteyi kötüleyecem sayın KS üyeleri hadi selametle

bak ben istediğim gibi yorum yaparım ha yapamayacaksam sitenin amacı ne her yerde bu siteyi kötüleyecem sayın KS üyeleri hadi selametle
Kurallar var şekerim istediğin gibi yorum yapma hakkina sahip degilsin malesef Mune Mune K Kazen patron olur kendileri bu yorumundan sonra sıkıyorsa istersen onlarada diklen böyle kime istersen kotule :KK14:

Özelden de aynı şeyi yazmışsınız, orda da cevap verdiğim gibi site kurallarına uymazsanız işlem yapılır.
Sırf saygısız ve kurallara aykırı yorumunuz sebebiyle banlandınız diye siteyi kötüleyecekseniz iftira ve mesnetsiz karalama yapacaksanız hukuki yaptırımlarına da katlanırsınız.

sen çok kazık yemişsin galiba bide ben geçirecem sana göreceksin yürü git ağzımı açtırma
Bu Mesajı Yazdığınız üyenizde hakkınızda dava açma hakkı Saklıdır.

Şimdi elinizden geleni ardınıza koymayın!

X