kahve falııı

keşke bi kaç şekilde fincanı ve tabağı çekip ekleseydin böyle pek bişey çıkmamış. benim gördüğüm kadarıyla önünde engel olmasına rağmen sana yakın bi zamanda temiz güzel bi haber gelicek. seni sıkıntılı görmedim sıkıntın varsa bile çabuk atlatıcaksın

bende yüklesem bakar mısınız?

neden bilmiyorum ama sen resimleri eklemden önce içimde güzel değişik bi his oluştu ilk defa böyle bişey oluyo. belki de buaralar biraz heyecanın var o da bana yansıdı
kalabalık ortamlara giriceksin. devlet dairesinde işin olucak. biraz karışık çıkmışsın çok şey düşünüyosun galiba? sana bi paket gelebilir. hamilelik haberide alabilirsin. daha fazla bişey göremiyorum dediğim gibi bişeyleri fazla düşünüyosun galiba bu yüzden herşey karışmış

öncelikle teşekkür ederim :)
ne güzel :) yok aslında.. tek yaptığım kendimi rahatlatmak ve umut :) güzel şeyler olur inşallah.. çok şey düşünüyorum evet.. kendim, derslerim, işim, arkadaş çevremle ilgili sıkıntılar...
aslında keşke söyleseydim unuttum, iş için kapattım daha çok, çalışmıyorum.. bu devlet dairesi onun için mi? yoksa çıkmadı sanırım...

iş olur mu bilmiyorum bi tarafı açık bi tarafında bi kadın var eğer olmazsa da bu işe engel olan biri var. bi iş görüşmesine de gidebilirsin yakında. sana bişey sorucam bu sadece içime doğan bişey senin saçların kahverengi tonlarında mı?

anladım.. :/ dilerim olur..
evet koyu kumralım :)

çokk teşekkür ederim diqer resimlerimi de yüklicem şimdi demin beceremedim

isminde c harfi olan biriyle ilgili bi sıkıntı yaşıcaksın. bi bebiş haberi alacaksın haneden biri erkek gözüküyo.yoldan beklediğin biri var önce hediyesi geliyo sonra kendi gelecek biriyle el sıkışıyosun iş olabilir yada bi anlaşma olabilir.bi erkek senin için dua ediyor. hayata geçirmek istediğin bişiler var ama biraz daha zamana ihyacın var şimdi yaparsam eksik kalıcak ama zamanını beklemen gerekiyor bu kadarcık kusura bakam başım ağrıyo biraz saatimde değilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…