keşke bi kaç şekilde fincanı ve tabağı çekip ekleseydin böyle pek bişey çıkmamış. benim gördüğüm kadarıyla önünde engel olmasına rağmen sana yakın bi zamanda temiz güzel bi haber gelicek. seni sıkıntılı görmedim sıkıntın varsa bile çabuk atlatıcaksın
bende yüklesem bakar mısınız?
ben pek fal bakmam normalde ama sana da bakıyım
teşekkür ederim :) buraya yükledim.. http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/672677-bakabilir-misiniz.html#post33009437
neden bilmiyorum ama sen resimleri eklemden önce içimde güzel değişik bi his oluştuilk defa böyle bişey oluyo. belki de buaralar biraz heyecanın var o da bana yansıdı
kalabalık ortamlara giriceksin. devlet dairesinde işin olucak. biraz karışık çıkmışsın çok şey düşünüyosun galiba? sana bi paket gelebilir. hamilelik haberide alabilirsin. daha fazla bişey göremiyorum dediğim gibi bişeyleri fazla düşünüyosun galiba bu yüzden herşey karışmış
öncelikle teşekkür ederim :)
ne güzel :) yok aslında.. tek yaptığım kendimi rahatlatmak ve umut :) güzel şeyler olur inşallah.. çok şey düşünüyorum evet.. kendim, derslerim, işim, arkadaş çevremle ilgili sıkıntılar...
aslında keşke söyleseydim unuttum, iş için kapattım daha çok, çalışmıyorum.. bu devlet dairesi onun için mi? yoksa çıkmadı sanırım...
iş olur mu bilmiyorum bi tarafı açık bi tarafında bi kadın var eğer olmazsa da bu işe engel olan biri var. bi iş görüşmesine de gidebilirsin yakında. sana bişey sorucam bu sadece içime doğan bişey senin saçların kahverengi tonlarında mı?
anladım.. :/ dilerim olur..
evet koyu kumralım :)
seni tanımadığım hatta hiç görmediğim halde seninle ilgili güzel bi his oluştu içimde. çok istediğin bişey olucak gibi
keşke bi kaç şekilde fincanı ve tabağı çekip ekleseydin böyle pek bişey çıkmamış. benim gördüğüm kadarıyla önünde engel olmasına rağmen sana yakın bi zamanda temiz güzel bi haber gelicek. seni sıkıntılı görmedim sıkıntın varsa bile çabuk atlatıcaksın
resimleri neden yükleyemiyorum beceremedim galiba
slmm buraya birkaç kahve falı resimlerimi koydum anlayan varsa yorumlayabilirmi
uzun zmandır beklediğin bi zafere ulaşıyosun. hayatında ters giden şeylerden bişiler var yakın zmanda normal seyrine dönecek herşey.
bana da bakar mısınız
çok anlamam ama koy resimlerini bakayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?