Kahve falıma bakabilir misiniz? Karşılıksız kalmayacak.

we yeni fal :34:

kıymetli yorumlarınızı bekliyorum :16:

$DSC01294.webp $DSC01295.webp $DSC01296.webp $DSC01297.webp $DSC01299.webp $DSC01300.webp $DSC01302.webp

Ablacim oncelikle iki kisi arasinda cok buyuk bir ozlem var.İki taraf da birbirini cok ozluyor fakat su anlik arada bir engel var,kisa bir sure sonrs bir kavusma olacak.Baya sevincli bir bulusma olacak.Bu kisi evlilik hayalleri kurdugunuz kisi :).Varsa erkek arkadasiniz bu kisi odur fakat yoksa da eski erkek arkadaslarinizdan biri tekrar gundeme gelebilir.
Kivircik sacli bir adam var sizden buyuk,uzerinizde baski kurmaya mi calisiyor nedir.Otoriter bi insan.Ama o adam karisisnda boynunuz bukuk kalmis,yani o kisiden beklediginiz istediginiz bir sey var sonra isiniz kalmayacak zaten.Okuyorsan abla bu hoca gibi bir adam.Not beklentisi diyebilirim bu duruma sanirim..
Bu arada bir hamile haberi var ,icimden bir ses de kiz olacagini soyluyor:)
Etrafinizda sizi cekemeyen bir arkadas grubu var,sanirim siz de birr arkadas grubu icindesiniz ve surtusmeli iki grup gordum ben.Ama belli bir zaman sonra duzelecek her sey.
Hayatinda herseyin yoluna girecegi bir doneme gireceksin insallah abla.Almak istedigin seyler gitmek istedigin yerler var hepsini yapacaksin.
Hane ici kalabaliklasacak bu arada,ev ortami kalabalik olacak fakat evden uzakta yasayan,okuyan biri varsa ailesine hasret kalacak..
Hersey gonlunce olsun ablacim..

Son düzenleme:

Canım öncelike senin çok düşünceli olduğun bi dönemdesin.ve senin birlikte olma ihtimali olduğun biri vardı da sonradan olmadı mı?
Senin çevrende biraz mesafeli olduğun ama yinede konuştuğun bir kişi var ve onu dolduruşa getirenler var ki o da sana gerçek yüzünü göstermi dikkat et derim ben :)
Farklı farklı hayallerin va ryani gitmek istediğin yol bakmak istediğin konularda ama bi türlü oturtamamışsın yoluna yani bi sebepten vazgeççmişsin olmamış hedefin şaşmış ama 4-5 vakte kadar karar verdiğin bi olay-yol önü açık iyi değerlendir .
Üstünde göz var diyeblirm ama bu seni çekemedikleri için değil de muhtemeln şuan aklından geçen konuyla ilgili :)

canım çok teşekkür ederim öncelikle sana :)
dün eşimden boşandım canım belki onunla alakalıdır , ona yönelik birşey çıkmamış sanırım ?

canım çok teşekkür ederim öncelikle sana :)
dün eşimden boşandım canım belki onunla alakalıdır , ona yönelik birşey çıkmamış sanırım ?

Rica ederim tabi ne kadar bildim bilemiyorum fal nihayetinde benimkisi de his :)
Peki anlaşarak mı bitti ilişkiniz? yani 3. şahıslarla alakalı değil di mi ?

ilk baştan istiyorlardı ama eşim çok aşırı düşkündü, sonra onu doldurdular her zaman ve onlar yüzünden bitti ,anlaşmalı , sağol canım :)

Back
X