Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy adaşım kimse bana da bakmıyooo( bu arada mesaj kutun dolmuş cevap atamadım sana yavrum
Bahtımız karaaadaş boasltııoommm hemen <3
Bahtımız karaaadaş boasltııoommm hemen <3
Canım için ne çok raht ne de çok sıkıntılı.ilişkin varmı bilmiyorum ama eğer ilişkin yoksa biriyle ileriye döük birşeyler olacak aranızda.kalpler çıkmış ve bi kız bi oğlan birbirine aşık gibi bakıyorlar.ama ikisininde düşmanları var.oğlanın peşinde 2-3 tane kız,kızın peşinde 1 tane erkek var.heralde sevgiliniz ya da olacak kişinin baş harfi E ya da içlerinde bu harf var.normalde bakamam ama nasıl olmuş
pek bilmiyorum ama yolla sallarım bişeyler.canım sen bakmayı biliyormusun?peki ben buraya nasıl resim ekleyecegim? :)
yolla resimlerini bakalm :) uzmanlasırız belki :)
bişey sorcam fotoğraf yüklemeyi öğretmk için resim atmışsın ya birinci fotoğrftaki resim o dosya seç nerden ypılıyo birinci fotoğrafı anlayamadım
canım öncelikle için az bişey sıkılmış bu aralar biraz endişelisin.bir kız arkadaşın ile dargınmısın ya da o sana darılmış galiba.sen evlenmeyi düşünüyormusun ya bi düğün ya da bi söz gibi bir şey var.hattasa çok nazik görünümü veren sade ve şık bir dağınık topuzlu bir kadın var.bir adamla dans ediyor.yüzüne bakınca sanki insan değil taş bebek dersin :) yakında tanıdığınız birinin sünneti olabilir ya da olmuş.T harfi çıkmış ve 3 rakamı çıkmış bunlara dikkat et yani birgün bunlarla ilgili birşey karşına çıkabilir.kalp çıkmış.ıkı tane yolunuz var biri uzun ama dönüşü olan bir seyehat yolu diğeri ise sonsuza dek süren rahat ve ferah bir hayt yolu.bu arada 2-3 tane akrep çıkmış yani akreplerin sayısı kadar düşmanların var.evlenmek istediğiniz yada ilerde istiyeceğinz kişi ile aranızı bozmak istiycekler gibi.bu kadar umarım tutturabilmişimdir :)
sen yinede çevrendeki insanlardan sakın canım.pek bozacaklar gibi durmuyo çünkü önlerine engeller çıkyor.ama iş konusunda birşey göremedim.yakın kız arkadşın varsa ona baı özel şeylerini anlatma çünkü falında sana dargın gibi bir kız çıktı yüzü yani suratı asık...
bu arada o yuvarlak şey benim mesaj yerimde çıkmıyo?
gönülll ordamsn :)
boşver öyle kişileri.kendileri kaybeder.
kızz valla bnde öyle bişey yok :)