Kahve falima bakacak olan varmiiiiii:)))) <3

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Gerçekden kahve fali bilenler baksın :)))

$1240019_479247705527092_1253911157_n.webp $1391428_479247002193829_571258198_n.webp $1452395_479250165526846_227424238_n.webp $1467341_479249572193572_1759906715_n.webp $1474619_479248045527058_301361226_n.webp $1476545_479249725526890_211800992_n.webp $1476646_479248385527024_1609933451_n.webp $1486848_479248135527049_780293872_n.webp

ayy adaşım kimse bana da bakmıyooo :(( bu arada mesaj kutun dolmuş cevap atamadım sana yavrum

Canım için ne çok raht ne de çok sıkıntılı.ilişkin varmı bilmiyorum ama eğer ilişkin yoksa biriyle ileriye döük birşeyler olacak aranızda.kalpler çıkmış ve bi kız bi oğlan birbirine aşık gibi bakıyorlar.ama ikisininde düşmanları var.oğlanın peşinde 2-3 tane kız,kızın peşinde 1 tane erkek var.heralde sevgiliniz ya da olacak kişinin baş harfi E ya da içlerinde bu harf var.normalde bakamam ama nasıl olmuş

Canım için ne çok raht ne de çok sıkıntılı.ilişkin varmı bilmiyorum ama eğer ilişkin yoksa biriyle ileriye döük birşeyler olacak aranızda.kalpler çıkmış ve bi kız bi oğlan birbirine aşık gibi bakıyorlar.ama ikisininde düşmanları var.oğlanın peşinde 2-3 tane kız,kızın peşinde 1 tane erkek var.heralde sevgiliniz ya da olacak kişinin baş harfi E ya da içlerinde bu harf var.normalde bakamam ama nasıl olmuş

merhaba, rica etsem bana da bakabilir misiniz? :26:

pek bilmiyorum ama yolla sallarım bişeyler.canım sen bakmayı biliyormusun?peki ben buraya nasıl resim ekleyecegim? :)
yolla resimlerini bakalm :) uzmanlasırız belki :)

pek bilmiyorum ama yolla sallarım bişeyler.canım sen bakmayı biliyormusun?peki ben buraya nasıl resim ekleyecegim? :)
yolla resimlerini bakalm :) uzmanlasırız belki :)

maalesef ben bilmiyorum.. :31:
yükledim bakarsanız şayet.. en büyük isteğim hayırlı bir iş...
$IMG_0250.webp $IMG_0252.webp $IMG_0254.webp $IMG_0255.webp $IMG_0256.webp $IMG_0264.webp

-----
bu arada ilk resimde gösterdiğim şekilde tek tek yükleyebilirsiniz resimleri
$Adsýz.webp

bu gösterdiğim de konu cevaplama sayfasının altında kalıyor(eklenti ekle butonu). buradan da çoklu resim seçip yükleyebilirsiniz...
$Adsýz1.webp

canım öncelikle için az bişey sıkılmış bu aralar biraz endişelisin.bir kız arkadaşın ile dargınmısın ya da o sana darılmış galiba.sen evlenmeyi düşünüyormusun ya bi düğün ya da bi söz gibi bir şey var.hattasa çok nazik görünümü veren sade ve şık bir dağınık topuzlu bir kadın var.bir adamla dans ediyor.yüzüne bakınca sanki insan değil taş bebek dersin :) yakında tanıdığınız birinin sünneti olabilir ya da olmuş.T harfi çıkmış ve 3 rakamı çıkmış bunlara dikkat et yani birgün bunlarla ilgili birşey karşına çıkabilir.kalp çıkmış.ıkı tane yolunuz var biri uzun ama dönüşü olan bir seyehat yolu diğeri ise sonsuza dek süren rahat ve ferah bir hayt yolu.bu arada 2-3 tane akrep çıkmış yani akreplerin sayısı kadar düşmanların var.evlenmek istediğiniz yada ilerde istiyeceğinz kişi ile aranızı bozmak istiycekler gibi.bu kadar umarım tutturabilmişimdir :)

bişey sorcam fotoğraf yüklemeyi öğretmk için resim atmışsın ya birinci fotoğrftaki resim o dosya seç nerden ypılıyo birinci fotoğrafı anlayamadım

bişey sorcam fotoğraf yüklemeyi öğretmk için resim atmışsın ya birinci fotoğrftaki resim o dosya seç nerden ypılıyo birinci fotoğrafı anlayamadım

o yuvarlak içindeki simgeye tıkladığınızda o "from computer" seçeneğine giderek "dosya seç"i tıklıyorsunuz bilgisayardan seçip eklentiyi yükleye yazısına tıklıyorsunuz :)

canım öncelikle için az bişey sıkılmış bu aralar biraz endişelisin.bir kız arkadaşın ile dargınmısın ya da o sana darılmış galiba.sen evlenmeyi düşünüyormusun ya bi düğün ya da bi söz gibi bir şey var.hattasa çok nazik görünümü veren sade ve şık bir dağınık topuzlu bir kadın var.bir adamla dans ediyor.yüzüne bakınca sanki insan değil taş bebek dersin :) yakında tanıdığınız birinin sünneti olabilir ya da olmuş.T harfi çıkmış ve 3 rakamı çıkmış bunlara dikkat et yani birgün bunlarla ilgili birşey karşına çıkabilir.kalp çıkmış.ıkı tane yolunuz var biri uzun ama dönüşü olan bir seyehat yolu diğeri ise sonsuza dek süren rahat ve ferah bir hayt yolu.bu arada 2-3 tane akrep çıkmış yani akreplerin sayısı kadar düşmanların var.evlenmek istediğiniz yada ilerde istiyeceğinz kişi ile aranızı bozmak istiycekler gibi.bu kadar umarım tutturabilmişimdir :)

çok teşekkür ederim.
hataları oldu ve ben konuşmadım sildim o kişiyi.. biri daha var hatta ama onunla arada konuşuyoruz, ben uzağım yine de.. güvenmiyorum.
valla öyle bir düşüncem yok henüz aday bile yok ama çıkıyor :)
o t harfi sürekli çıkıyor maalesef bilemiyorum kim :26: sanırım kötü bir şey? sürekli fincanın dibinde çıkıyor üstelik...
evet düşmanlarım sürekli çıkıyor ne yazık ki ve ben kim, nasıl dikkat edeceğim bilmiyorum. güvenemiyorum çevreme. aklıma gelenlerden de net bir şey görmedikçe bir şey yapamıyorum. zarar görecekmişim.. peki bozabilecekler mi?
bir de işle ilgili bir şey çıkmadı mı? :26:

sen yinede çevrendeki insanlardan sakın canım.pek bozacaklar gibi durmuyo çünkü önlerine engeller çıkyor.ama iş konusunda birşey göremedim.yakın kız arkadşın varsa ona baı özel şeylerini anlatma çünkü falında sana dargın gibi bir kız çıktı yüzü yani suratı asık...

bu arada o yuvarlak şey benim mesaj yerimde çıkmıyo?

sen yinede çevrendeki insanlardan sakın canım.pek bozacaklar gibi durmuyo çünkü önlerine engeller çıkyor.ama iş konusunda birşey göremedim.yakın kız arkadşın varsa ona baı özel şeylerini anlatma çünkü falında sana dargın gibi bir kız çıktı yüzü yani suratı asık...

bu arada o yuvarlak şey benim mesaj yerimde çıkmıyo?

gönülll ordamsn :)

doğrudur aklıma biri geliyor. ben çünkü çok konuşmuyorum uzak duruyorum.. haksızlıklar oldu, kırıldım. 8 yıllık dostumdu güya ama dostluğa yakışmayan şeyler oldu. haksızlarken hala bana bozulabiliyorlar anlamıyorum :)
güvenemiyorum, iyi hislerim yok pek ama durup bekliyorum...

$Adsýz.webp

şu şekilde olması lazım cevap yazdığınız yerin üstünde ama :26:

boşver öyle kişileri.kendileri kaybeder.

kızz valla bnde öyle bişey yok :)

boşver öyle kişileri.kendileri kaybeder.

kızz valla bnde öyle bişey yok :)

haksızlık yapmaktan da korkuyorum bazen ama olanlar da belli..

telden mi giriyorsunuz acaba ondan mı :44:
diğerini deneyin oluyor mu o ?

Back
X