Kahve falıma bakan arkadaslaraaa :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Merhaba kızlar :)
Herkese fal bakan ben kendıme gelınce bakamıyorum ıste :) . Benım falıma bakan ılk 3 kısının yarın aksam falına bakacagım :) yorumlayan ellerınıze saglık sımdıden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394923344356.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $1394923379047.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $1394923405483.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $1394923439543.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
canım senın ıcın cok sıkılmıs bır dusmanın mızrakla sana dogu kosuyo dıkat et kendıne.gemıcılık ve denızle ugrasan bırı ıle tanısacaksın bır dawet sırasında denızcı bırı ıle.goz cıkmıs yanı nazarın war nazar duası oku yada okut bırıne.cok ıstedıgn bırsey gerceklesecek.canım gorebıldıklerm bukadar

bırazdan yolluycam falımı yorumlrsn

Bu kadar isabetli olamazdı sağol :)

Bu aralar sonra üzülmemek için kararlarını iyice düşündükten sonra almalısın.
Sevdiğinden veya bir tanıdığından küçük ama şaşırtıcı bir hediye alacaksın doğum günün yakın herhalde:)
Uzak yoldan gelen ve görünce sevineceğin bir misafire kapını açacaksın. Ve bu misafir yeni bir başlangıçla geliyor . Belki bir arkadaşıyla falan tanıştırır seni
Önünde bir sınav var YGS olabilir KPSS olabilir . Tam performans gösteremiceksin ama gene de açıkta kalmayacaksın inşallah . Deniz kenarı olan bir yere gittiğini gördüm
İleride neşeli ve mutlu anlara tanıklık edecek bereketli bir yuva kuracaksın.
Seni çok üzemeyecek bir tehlike yakınında geziyor, dikkatli olman lazım . Bir dedikodu duyacaksın . Bu yüzden bir çok arkadaşını etrafından uzaklaştırman gerekecek
Şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…