1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 20 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi huvese #21 huvese .!.: Sağol cnm bu yukarıda yazdigin yorum bana mı yaptin geleceği bilmek zor tabi ama ani bilmek de gidişatı gosteriyor@1dilektut Genişletmek için tıkla... seni etiketledigim yorumum evet senin için.
huvese .!.: Sağol cnm bu yukarıda yazdigin yorum bana mı yaptin geleceği bilmek zor tabi ama ani bilmek de gidişatı gosteriyor@1dilektut Genişletmek için tıkla... seni etiketledigim yorumum evet senin için.
H huvese Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ekim 2017 1.409 380 123 20 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi huvese #22 Anladım cnm çok sağol gerçekten baktığın için peki bu adamın aklında var mıyım peki onun aklını karıştırıyor çevresindekiler
Anladım cnm çok sağol gerçekten baktığın için peki bu adamın aklında var mıyım peki onun aklını karıştırıyor çevresindekiler
1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 20 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi huvese #23 huvese .!.: Anladım cnm çok sağol gerçekten baktığın için peki bu adamın aklında var mıyım peki onun aklını karıştırıyor çevresindekiler Genişletmek için tıkla... resme tekrar baktim bence sen elinden geleni yap, olmuyorsa hayirlisi odur.
huvese .!.: Anladım cnm çok sağol gerçekten baktığın için peki bu adamın aklında var mıyım peki onun aklını karıştırıyor çevresindekiler Genişletmek için tıkla... resme tekrar baktim bence sen elinden geleni yap, olmuyorsa hayirlisi odur.
jun_jandi İllede Sen Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 2.724 529 323 28 20 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi huvese #24 1dilektut .!.: canim ben gelecege dair hissedemiyorum, sadece o anki durumla ilgili içime doğanı söylüyorum. hersey kalbine göre olur umarim Genişletmek için tıkla... inşallah amin canım
1dilektut .!.: canim ben gelecege dair hissedemiyorum, sadece o anki durumla ilgili içime doğanı söylüyorum. hersey kalbine göre olur umarim Genişletmek için tıkla... inşallah amin canım