- Konu Sahibi merissu744
-
canım banada bakar mısın ne lazım isim falan mı:)
ne konuda istiyorsun
ne konuda olduğunu syle sınavın dışında ama
bu benim falım bugün içtim
sevgilim hakkımda ne düşünüyor başkası varmı ikisine de bakamazsan hangisine istersen ona bak canım çok sağol:2:
tespitlerin doğru olması lazım yani
doğru çıkmazsa bakmayacak mısın?
cnm anlamadım bu onun falımı benim miBir aile büyüğü var hasta mı bilemiyorum ama rahat değil ama kötü ya da kötüleşicek gibi de durmuyor. Balık burcu adamla bir kadın var beraber gibiler fakat kızla birlikte olmak isteyen başka bir adam var ki bence dikkatli olunması gereken biri ayrıca bu dikkatli olunması gerekildiğini düşündüğüm kişide başkasıyla ilşkiye devam ediyor ama o kıza takıntılı.... Senin için çok sıkıntılı tuttuğun niyet olacak gözüküyor tabaktaki son damla ilerlemiş fakat ilersi içinde şu an için aydınlık olacak demek zor bu arada ilerde olacak yine bir adam kısmetli mal varlıklı bir kadınla birlikte olacak gibi bir durumda var diyebilirim :))
tespitlerin doğru olması lazım yani
doğru çıkmazsa bakmayacak mısın?
büyük arkana büyücü kartı çıktı düz kart karar vermede zayıflık manipüle edilme hayal kırıklığı demek bu kart yani sen bununla bir tartışma içine girmişsin buda bunu gurur yapmış ama seninle irtibata geçecek az bi zamanı kalmış bunun sadece bekle ama dur bir kart daha çekiyorum büyük arkana terz kral kartı çıktı kontrol kaybı kararsızlık güvensizlik bocalama baskınlık demek anlayacağın sen buna güvensizilik yaşıyorsun ama güçlüsün karşısında dimdik bu tutumundan vazgeçme
cnm anlamadım bu onun falımı benim mi
eski sevgilimle yine konuşmamız beni araması var mı sence
Bir aile büyüğü var hasta mı bilemiyorum ama rahat değil ama kötü ya da kötüleşicek gibi de durmuyor. Balık burcu adamla bir kadın var beraber gibiler fakat kızla birlikte olmak isteyen başka bir adam var ki bence dikkatli olunması gereken biri ayrıca bu dikkatli olunması gerekildiğini düşündüğüm kişide başkasıyla ilşkiye devam ediyor ama o kıza takıntılı.... Senin için çok sıkıntılı tuttuğun niyet olacak gözüküyor tabaktaki son damla ilerlemiş fakat ilersi içinde şu an için aydınlık olacak demek zor bu arada ilerde olacak yine bir adam kısmetli mal varlıklı bir kadınla birlikte olacak gibi bir durumda var diyebilirim :))
sanırım dediğin gbi :) yorumladık ama tutturamadık sanırım baksana bakmadı bize :44::44:
cnm bn bu dediğini anlamadım biraz açarmısın Balık burcu adamla bir kadın var beraber gibiler fakat kızla birlikte olmak isteyen başka bir adam var ki bence dikkatli olunması gereken biri ayrıca bu dikkatli olunması gerekildiğini düşündüğüm kişide başkasıyla ilşkiye devam ediyor ama o kıza takıntılı.. bu kişi kim sevgilimin hayatında mı biri var anlamadım
ben aslan burcuyum oda kova bu durumda ne oluyor
o zaman siz değildiniz canım ama arkadaş çevrendir haberi duyacaksın sen genelde öyle olur :))
sende bana bakar mısın canım öküzümle ilgili...
bilmem onla bana onun bana karşı olan duygularına ona niyetlen işte :))neye baktırmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?