kahve falıma bakana doğru tespitte bulunana çingene tarotu bakıyorummmm

bu benim falım bugün içtim

Bir aile büyüğü var hasta mı bilemiyorum ama rahat değil ama kötü ya da kötüleşicek gibi de durmuyor. Balık burcu adamla bir kadın var beraber gibiler fakat kızla birlikte olmak isteyen başka bir adam var ki bence dikkatli olunması gereken biri ayrıca bu dikkatli olunması gerekildiğini düşündüğüm kişide başkasıyla ilşkiye devam ediyor ama o kıza takıntılı.... Senin için çok sıkıntılı tuttuğun niyet olacak gözüküyor tabaktaki son damla ilerlemiş fakat ilersi içinde şu an için aydınlık olacak demek zor bu arada ilerde olacak yine bir adam kısmetli mal varlıklı bir kadınla birlikte olacak gibi bir durumda var diyebilirim :))

sevgilim hakkımda ne düşünüyor başkası varmı ikisine de bakamazsan hangisine istersen ona bak canım çok sağol :2:

büyük arkana büyücü kartı çıktı düz kart karar vermede zayıflık manipüle edilme hayal kırıklığı demek bu kart yani sen bununla bir tartışma içine girmişsin buda bunu gurur yapmış ama seninle irtibata geçecek az bi zamanı kalmış bunun sadece bekle ama dur bir kart daha çekiyorum büyük arkana terz kral kartı çıktı kontrol kaybı kararsızlık güvensizlik bocalama baskınlık demek anlayacağın sen buna güvensizilik yaşıyorsun ama güçlüsün karşısında dimdik bu tutumundan vazgeçme

cnm anlamadım bu onun falımı benim mi

teş.ederim canım yarın bakarım senin falına kolay gelsin sana iyi geceler

eski sevgilimle yine konuşmamız beni araması var mı sence

cnm sana on desh kader çarkı geldi ve bu ters olarak geldi sana kötü talih başarısızlık beklenmedik bir engel demektir büyük bir engelin var bunun tarafından bir ailevi sorunları var bunun onu bu aralar çok kafasına takmış şuan için gelme yok kartın sylediği bu bi kart daha çektim desh ta dui (asılan adam ) kartı geldi bu şu demek askıya alınmış onun hayatında kararlar var ve bunun için onlara öncelik veriyor

cnm bn bu dediğini anlamadım biraz açarmısın Balık burcu adamla bir kadın var beraber gibiler fakat kızla birlikte olmak isteyen başka bir adam var ki bence dikkatli olunması gereken biri ayrıca bu dikkatli olunması gerekildiğini düşündüğüm kişide başkasıyla ilşkiye devam ediyor ama o kıza takıntılı.. bu kişi kim sevgilimin hayatında mı biri var anlamadım

bak şimdi ben sana gördüğümü anlatayım iki tane çift var birinde balık burcu adam ve kız arkadaşı var diğerinde de başka bir adam ve onun sevgilisi var. Diğer adam balık burcu olanın sevgilisini istiyor ve balık burcu adam bu kişiden zarar görecek canım zaten bu diğer adamın niyeti direk kızla beraber olmak kendi birlikte olduğu kıza karşı yoğun duyguları yok öylesine sürdürüyor. Ha bu sen misin bilemiyorum inan netten fal bakmanın azizliği tipleri pek yoramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…