- Konu Sahibi ladyindream
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarot baksam olur mu
olur canım, bilgiler ver bende iskambiline bakayım
canım falında merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. ismim 6 harfli sevgilimin 2 ismi var 12 harfli ben beyazım o da kumral sağ üst
başka birşey gerekiyor muydu
canım falında merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin. ismim 6 harfli sevgilimin 2 ismi var 12 harfli ben beyazım o da kumral sağ üst
başka birşey gerekiyor muydu
yok canım yeterli bunlar.ben ilişkiye yönelik bir fal istiyorum, ilişkim yok.
Geçmişte biraz zor günler yaşamışsınız, ama bunlar geride kalmiş.Şu an dengeli bir ilişkiniz var.Yani iki taraf içinde körü körüne bağlı bir ilişki değilde daha kontrollü bir ilişki.ve uzun soluklu olacak.size mutluluğu getirecek.evlilik kartı görmedim şu an için ama çokta uzak değil.
erkek arkadaşının hayatında işle ilgili bir gelişme olacak ama zamanı var.
2 kişiyle ya ilişkinle ilgili ya da sosyal yaşamınla ilgili bir sorun yaşayabilirsin, fikirleriniz uyuşmayacak olabilir belki ama geçici bunlar.
aile içinde parayla ilgili bazı meselelr olacak, yakın akrabalarından birine evlilik görünüyor, kişi bu evlilikle sizden biraz uzağa gidebilir.bahsettiğim kişi esmer ya da siyah saçlı.
güzel bir döneme gireceksin, sıkıntılarını atacak mutluluğun keyfine varacaksın.
canım duygusal anlamda kendini boşlukta gibi hissediyorsun.aslında hayatında birinin olması birazda senin kendini geri plana almandan kaynaklı sanırım.canım senin baban yada öyle biriyle ilgili bu konuda sorunun mu var yani hayatına birini almana mı karışıyor öyle birşey.geçmişte yaşadığın ilişkinde sanırım pek önemsememişsin yeni olmasını istediğinde değer verdiğin biri olsun istiyorsun.canım sen sanki çok acı çekiyorsun çok zorlandım yorumlarken.bugünlerde aslan burcu birinden bir teklif aldın mı?aldıysan bu kişi masumca düşüncelerle gelmiş sana. canım şimdi senin kartlarını açtım falını bitiremedim yorumlayamadım tekrar açtım baştan yorumluyorum niye böyle oluyorum ben yaaa sinirim bozuk ondan heralde.
canım sen bu günlerde bir fırsatı kaçırmışsın fırsat derken yani bir ilişki teklifi alıp onu reddetmiş olabilirsin.senin istediğin özellikleri ttaşıyan erkek senin yakınlarında biri.yani bulunduğun ortamdan biri.yakın zamanda evlilik düşünebileceğin bir ilişkiye başlayabilirsin.yalnız bu ilişkiye başlarken ne yaptığını bilmez bir şekilde cesurca davranıp başlayacaksın.yani bazen olur ya biri çıkar karşına o kişi hakkında olumlu yada olumsuz karar veremezsin ya o kişi hakkında da öyle olacaksın ama cesur davranıp başlayacaksın.bu kişi senin eski sevgilin olabilir.
rica etsem sende benimkine bakabilir misin?
Eki Görüntüle 807997 Eki Görüntüle 807998 Eki Görüntüle 807999
ben beyaz eşim esmer tenli canım.
canım bir de sağ yada sol, alt yada üst seçmen gerekiyor.(mesela sağ alt, sol üst,sol alt gibi)
sağ üst diyorum o zaman canım.
iki erkeğin tartışmasını görüyorum hatta tartışmadan biraz daha şiddetli sanki başka kişilerin dolduruşuna gelmişler gibi.hatta birini baya doldurmuşlar. kısa süre süren bir sevinç yaşayacaksın.kocaman bir nazar var sana kötü etkiliyor seni.bir de soru işaretin var kocaman,bir belirsizlik var. iki kişi gördüm bir kadın bir erkek gövdeleri bitişik yüzleri birbirine bakıyor ya çok güzel bir ilişkin olacak ya da ilişkin varsa güzel bir döneme girecek aşk var :) bir de bebek gördüm ben yeni güzel bir dönem demek. aşkla ilgili bir heyecan yaşayacaksın kısa süre içinde.yolların temizmiş ama kapanmış malesef.hanede bazı sıkıntılar var.c harfi gördüm hanede.3 vakte kadar isminin içinde ç harfi olan biri haneye gelebilir.bir konu olacak ona odaklanacaksın canım bu kadar görebildim :)
bu da benim falım
Eki Görüntüle 808705 Eki Görüntüle 808706 Eki Görüntüle 808707 Eki Görüntüle 808708 Eki Görüntüle 808709 Eki Görüntüle 808710 Eki Görüntüle 808711
canım çok güzel, ilişkinizde eşin senn ona olduğundan daha düşkün çıktı.eline para geçecek ama daha zamanı var.esmer bir bayan arkadaşın sana beklemediğin bir teklifle ya da bir fikirle gelip seni şaşırtavilir.ailenden bir büyüğünle, baban ya da annen, biraz uzak kalacaksın sana ya da onlara bir yolculuk çıkacak.
eşinde işle ilgili bazı gelişmeler yaşayacak.akrabalarınızdan bir bayana evlilik görünüyor yakın zamanda.hızlı bir ilişkiye başlayıp bir anlık karar verebilir.siz pek tasvip etmeyebilirsiniz.