Eki Görüntüle 1213444 Eki Görüntüle 1213445 Eki Görüntüle 1213446 Eki Görüntüle 1213447 Eki Görüntüle 1213448 robın banada bakarmısın bende sana bakarım.
Hemen bakıyoruz efenim :) ben güzel şeyler hissettim açıkçası :) kafana taktığın şeyler var ama çok ta önemli değil bazen iyimser yaklaşmak lazımbirine kızmış gibisin senden özür dilemek istiyor gibi güzel bir aşk gözüküyor hayırlı olacak ancak sen misin bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla herşey güzel olacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakarsanız sevinirim canlarım :)
Yollarınız açık görünüyor dert ettiğiniz bir problem var iş aile hayat olabilir yavaş yavaş sonuca ulaşacak ve sonucu güzel olacak iki kişi arasında bir konuşma geçecek ve bu sizin kulağınıza gelirse sizi üzebilecek bu dönemde biraz hassas olabilirsiniz ama bu tamamen duygusal iyi kişiliğiniz herkes tarafından sevilmenizi sağlıyor ama dikkat edin herkes sizin gibi değil
Yukarıdaki mesajları okursanız gerçekten düzgünce rica eden herkese baktm kimseyi kırmadım.tarot baktırmak için
illa kahve falını mı sallayalım yani
Canım çok teşekkür ederim.
okumadım mesajları yalan yok. tarotuma bakabılır mısın rıca etsem?Yukarıdaki mesajları okursanız gerçekten düzgünce rica eden herkese baktm kimseyi kırmadım.
okumadım mesajları yalan yok. tarotuma bakabılır mısın rıca etsem?
ee bu kıbarca degıl mıydı?surkibarca rica et
ee bu kıbarca degıl mıydı?
öyleymiş pardon üsttekini okumuştum
Bakabilen olursa sevinirim :)
Kizlar merhaba rica etsem biriniz bana da bakabilir mi ^-^
Canım yolların gayet açık kalbinde bir sıkıntı var ancak ferahlatacaksın iki kişi kafa kafaya vermiş sorunlar hakkında konuşup çözüm arıyorsunuz ancak bazen umutsuzluğa düşüyorsun dileğin gerçekleşecek gibi bazı küçük müdehaleler gerekli seninle ilgili kararlar alınıyor ve sen bunlardan rahatsızlık duyuyorsun ama geleceğin güzel görünüyor
Ay eveeeet gercekten cok tesekkur ederim.insallah ferahlasin icim.hepimizin :)peki bahsettigin kucuk mudahaleler ne o kismi anlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?