- Konu Sahibi ladyindream
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaha kalkmış bir at var resmen.muradın neyse olucak canım çok istediğin bişey..
senide sıkıntılı gördüm karartıyosun içini aslında bu kadar kendini sıkmana gerek yok.
ailede çok fazla dedikodu var.sen kendini sıktığın içiin karamsarlığından ötürü bu dedikodulardan daha çok etkileniyosun.
aileye gelicek küçük bir para var.
bir eğlenceye gidiceksin çok eğleniyosun.
2 kişi var seni izliyolar ne yaparsan yap.bu 2 kişi arkadaş ve biri daha uzun diğerinden.
hayatın biraz dalgalı.
karşılıklı konuşmaların var bir sürü insanla..
bu eğlence ortamına dikkat et yalnız ters bişeyler olabilir canını sıkıcak.
sen birini ezip geçiyosun bu işle ilgili sanki sen kazanıyosun yani:)
senin çok çabaladığın bişey var bunuda işle ilgili hissettim olucak canım o
saol canım ne güzel şeyler söyledin, yükle bende bakayım falına.
rica ederim canıım sorun varsa sor:)
bende içeyim akşama yüklerim olur mu canım haber veririm sana ama şimdiden randevu listene ekle falımı:)))
çok depresyondayım da:26:
cnm ben çok iyi detaylı fal bakıyorum kahve falı sende bana iskambil bak
sizin ve karşınızdaki kişinin ten rengi gerek.sevgiliniz mi hoşlandnz kişi mi eşiniz onuda belirtin.birde sağ mı sol mu ? alt mı üst mü onu söylemeniz gerekecek(sağ alt, sol üst vb )
sizin ve karşınızdaki kişinin ten rengi gerek.sevgiliniz mi hoşlandnz kişi mi eşiniz onuda belirtin.birde sağ mı sol mu ? alt mı üst mü onu söylemeniz gerekecek(sağ alt, sol üst vb )
benim ten renim buğday saçlarım kumral ama sarı boya var omzumda saçlarım kahverengi gözlerim sevgilimin ten rengi esmer ama çok esmer değil siyah saçlı önlerinden dökük sağ alt sol üst cnm
Kontrollu bir ilişkiniz var, ilişkide duygusal olarak aşırıya kaçan taraf yok.birbirinize yaklaşımınız eşit diyebilirim.
senin aklında bu kişiyle evlilik fikri oluşacak, ama o biraz daha zaman isteyebilir senden.
onun geçmişinde yaşadığı bir kalp kırıklığı olmuş olabilir.
küçük bir tartışma yaşayacaksınız, bu sizi biraz birbirinizden ayrı koyacak ama kısa süreli sonra tekrar bir araya gelecek birbirinize daha çok bağlanacaksınız.
senin geçmişinde de esmer başka bir erkekle ilgili bir kalp kırıklığın olmuş gibi.
ailenden ya da arkadaş çevrenden biri yeni bir ilişkiye başlayacak, sende bu ilişkiyi onaylayacaksın.
cnm biz benimkiyle ayrıldık istemiyormuş artık beni hayatında başka birisi varmış öyle syledi 1.5 ay çıktık snr ben onu 18 ay bekledim ama hiçbirzaman düzgün bir ilişkimiz olmadı şimdi sana sorum şu bu çocuk bana geri gelcek mi tkrar yeniden ben ve o ayrı şehirlerdeyiz bi geri geliş var mı ve gerçekten hayatında birisi varmı bni seviyormu buna bakarmısın bunda evlilik falan var mı yksa eğer ben yoluma devam edicem
eğer ayrıysanız bunu ben fal açmadan söylemen gerekiyordu canım.bende kahin değilim söylediğin duruma göre kart anlamlarıyla yorum yapıyorum.yeni bir fal açtım size;
şu an açtığım falda yine birbirinize yaklaşımınızı kontrollu gördüm, ama sevgisizlik söz konusu değil sevmişsiniz birbirinizi.
sen bu çocukla ciddi düşünüyorsun yine evlilik kartları çıktı.bu çocuğun gidişiyle derin üzüntü yaşamışsın sen.
açtığım fal olumsuz değil, tekrar bir araya gelme ihtimaliniz olabilir, araya birileri girecek.o vesileyle tekrar başlayabilirsiniz.eğer tekrar başlarsanız bu sefer uzun soluklu bir ilişki olacak, evlilikle sonuçlanabilir hatta.sende çok yıpranmışsın üzüntü kartları var.ama uzun süreli ayrılık kartı yok, olumsuz değil dediğim gibi.
kahveden anlamıyorum ama tarot bakabılırım sen bana ıskmbıl bakarsan :) olurmu.
çok sağol cnm benim seninde yordum
çok sağol cnm benim seninde yordum
Eki Görüntüle 830642 Eki Görüntüle 830653 Eki Görüntüle 830652 Eki Görüntüle 830651 Eki Görüntüle 830650 Eki Görüntüle 830649 Eki Görüntüle 830648 Eki Görüntüle 830647 Eki Görüntüle 830646 Eki Görüntüle 830645 Eki Görüntüle 830644 Eki Görüntüle 830643 Eki Görüntüle 830641 Eki Görüntüle 830654
falımla geldim kızlaaar.kahveme bakanın kahvesine bakarım biliyosunuz:))
oof evet canım.ben eskisini gördüm de geçen aslında tamamen onu merak ediyorumkendini çok özgür ve mutlu hissedeceğin bir döneme gireceksin, önün açık ferah istediğin mutluluğa yaklaşacaksın.biraz sabır.
yeni yeni kısmetlerin olacak, değerlendirmek sana kalmış.
kalple ilgili bir yüzleşmen olacak, belki eski sevgilin belkide yeni biridir.
etrafında bazı kıskanç insanlar var, sürekli seni takip eden biri de var burda gözün açık olsun.
yolların var canım, seçim şansların olacak ve senin elinde çoğu şey.ama bazı yollar çok açık değil mücadele vermen gerekebilir.
hane içinde bazı tartışmaların olabilir.araya başkaları girip ortalığı iyice kızıştırabilir.
E harfi var.bu harfin yanında sen varsın büyk ihtimalle sıkıntılarını dökeceksin canım kafanda dönüp duran şeylere dur diyebileceksin.
birde dileğin güzel bir şekilde kabul olacak.