• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

anlaştık. canım ten renklerinizi( sen ve karşındaki kişinin) söylemen gerek.birde neyin olduğunu şu anki durumunuzu söylersen iyi olur.

birde sağ mı sol mu? alt mı üst mü? (sağ alt, sol üst, sol alt vb )

benim vermem gereken bilgi var mı ?

ben sarısın kahve gozlu beyaz tenlıyım.o kumral yesıl gözlu bugday tenlı.şuan bır haftalık ayrıyız.tekrar bulusma ımkanımız olucakmı gelecekte benimle ilgili düşünceleri neler ve evleneceğim kişi o mu.bunları merak ediyorum canım.senın de ten rengı goz rengını söylemen yeterli.birde sorunu tabi

Eklentiler

• $Snapshot_20131012.webp
    $Snapshot_20131012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $Snapshot_20131012_1.webp
    $Snapshot_20131012_1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 111
  • $Snapshot_20131012_2.webp
    $Snapshot_20131012_2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 90
  • $Snapshot_20131012_3.webp
    $Snapshot_20131012_3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $Snapshot_20131012_4.webp
    $Snapshot_20131012_4.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 77
  • $Snapshot_20131012_5.webp
    $Snapshot_20131012_5.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $Snapshot_20131012_6.webp
    $Snapshot_20131012_6.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
  • $Snapshot_20131012_7.webp
    $Snapshot_20131012_7.webp
    20 KB · Görüntüleme: 104
  • $Snapshot_20131012_8.webp
    $Snapshot_20131012_8.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 99

Eklentiler

• $Snapshot_20131012_9.webp
    $Snapshot_20131012_9.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $Snapshot_20131012_10.webp
    $Snapshot_20131012_10.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 96
  • $Snapshot_20131012_11.webp
    $Snapshot_20131012_11.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 97
  • $Snapshot_20131012_12.webp
    $Snapshot_20131012_12.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $Snapshot_20131012_13.webp
    $Snapshot_20131012_13.webp
    10 KB · Görüntüleme: 114
  • $Snapshot_20131012_14.webp
    $Snapshot_20131012_14.webp
    10 KB · Görüntüleme: 95
  • $Snapshot_20131012_16.webp
    $Snapshot_20131012_16.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $Snapshot_20131012_15.webp
    $Snapshot_20131012_15.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 107
ben sarısın kahve gozlu beyaz tenlıyım.o kumral yesıl gözlu bugday tenlı.şuan bır haftalık ayrıyız.tekrar bulusma ımkanımız olucakmı gelecekte benimle ilgili düşünceleri neler ve evleneceğim kişi o mu.bunları merak ediyorum canım.senın de ten rengı goz rengını söylemen yeterli.birde sorunu tabi

heeey banada bakar mısın kahvene bakarım eğer eklersen canım:26:

esmer tenli kahve gözlüyüm.ilişkim yok canım ne zaman nasıl bir ilişkim olacak sorum bu ..

esmer tenli kahve gözlüyüm.ilişkim yok canım ne zaman nasıl bir ilişkim olacak sorum bu ..

Önüne çikan firsatlarin degerini çok iyi bilmelisin ve elinden gelen her seyi yapmaya hazir oldugunu göster. mutluluga ulastiracak derin bir iliskiye gireceksin müjdeli bişey olucak bu. degerlendirmelerini kendin yaparsan sonuc olumlu cevreye sorarsan olumsuz sonuclanacak gibi.
Iliskinde ise unutulmaz anlar yasayacaksin. Çekinmeden ve isteklerini belirtmen gerektigi cıktı yani su davranısını begendım su olumsuz gibi.. İçgüdülerine kulak ver.sanırım 2 ay ıcınde yenı bır ılıskı olucak.senden uzun boylu esmer bır erkek cıktı burda.baska bısey göremedım cnım.

kahve ekleyemıyorum ben ama bakım sanada :) yaz ten renklerınızı göz renklerınızı.

ya niye ekleyemiyosun ki? çok iyisiiin borcum olsun sana eklersen:34:
ben beyaz tenli ela gözlüyüm
eski sevgilim de esmer kahverengi gözlü canım.ben akrep o koç

söylemeyı unuttum sag üst olsun.

ilişkide sana daha düşkün olan taraf oymuş canım.sende bu çocukla ilgili ciddi düşünüyorsun şu an aklının baş köşesinde ve tam sorunda olduğu gibi evlilik kartı çıkmış.

kısa süreli ayrılık kartı çıktı.zamanla barışmanız olası.

canım falın o kadar karışıkki.sanki aranıza çok insan girmiş ya da girecek.aklınıza çok girip sakince düşünmenizi engelleyebilirler.esmer bir kız var.bu kıza dikkat et ilerleyen zamanlarda karşınıza çıkıp planlarınızı aksatabilir.sevgilinle ilişkilerinide kontrol et.sevgilin pek takmayacak bu kızı ama varlığı sizi rahatsız edebilir.

ilişkiniz evlilikle sonuçlanabilir.

sevgilin iş ve para anlamında aktif bir döneme girecek ama daha zamanı var.

Önüne çikan firsatlarin degerini çok iyi bilmelisin ve elinden gelen her seyi yapmaya hazir oldugunu göster. mutluluga ulastiracak derin bir iliskiye gireceksin müjdeli bişey olucak bu. degerlendirmelerini kendin yaparsan sonuc olumlu cevreye sorarsan olumsuz sonuclanacak gibi.
Iliskinde ise unutulmaz anlar yasayacaksin. Çekinmeden ve isteklerini belirtmen gerektigi cıktı yani su davranısını begendım su olumsuz gibi.. İçgüdülerine kulak ver.sanırım 2 ay ıcınde yenı bır ılıskı olucak.senden uzun boylu esmer bır erkek cıktı burda.baska bısey göremedım cnım.

teşekkürler canım...

ya niye ekleyemiyosun ki? çok iyisiiin borcum olsun sana eklersen:34:
ben beyaz tenli ela gözlüyüm
eski sevgilim de esmer kahverengi gözlü canım.ben akrep o koç

suan ıcmedıgımden ekleyemedım ama ıctıgımde msj atarım sana özelden o zaman :)
Sezgilerin güçlü ve olaylari daha net algilayacagin bir dönemdesin. Gelecegin için planlar yapmalisin. Yalnizsin ama iliskinin eksikligini kisa bir süre sonra unutacaksin.yalnızsın derken burda sevgılın senle yeterı kadar ılgılenemıyor gibi sanki sana söylemedigi sorunları var parayla ilgili olabilir.senin cok istedigin bişey var sevgilinle ilgili eger güç ve inançla hareket edersen isteklerin kolayca ulasasılcak hale gelcek. Karamsarliktan kurtulman lazım bu yuzden.bırde su 3 gun ıcınde rüya görürsen lutfen dikkat et olabilicek biseyi sanki rüyanda sonucunu görüceksin.

ilişkide sana daha düşkün olan taraf oymuş canım.sende bu çocukla ilgili ciddi düşünüyorsun şu an aklının baş köşesinde ve tam sorunda olduğu gibi evlilik kartı çıkmış.

kısa süreli ayrılık kartı çıktı.zamanla barışmanız olası.

canım falın o kadar karışıkki.sanki aranıza çok insan girmiş ya da girecek.aklınıza çok girip sakince düşünmenizi engelleyebilirler.esmer bir kız var.bu kıza dikkat et ilerleyen zamanlarda karşınıza çıkıp planlarınızı aksatabilir.sevgilinle ilişkilerinide kontrol et.sevgilin pek takmayacak bu kızı ama varlığı sizi rahatsız edebilir.

ilişkiniz evlilikle sonuçlanabilir.

sevgilin iş ve para anlamında aktif bir döneme girecek ama daha zamanı var.

çok saol bugun msj atmıstım ve yıne olmucak gibi ayrılmıstık.ama kısa zamanda barısma hatta evlılık olabılır kartı cıkmıs falımda buna sevındım ınsallah olur evleniriz :)

çok saol bugun msj atmıstım ve yıne olmucak gibi ayrılmıstık.ama kısa zamanda barısma hatta evlılık olabılır kartı cıkmıs falımda buna sevındım ınsallah olur evleniriz :)

cnm ben buğday tenliyim saçlarım kumral ama omzunda sarı boya var o esmer siyah saçlı çok esmer değil ve saçları önünden hafif dökük kova burcu o ben aslan burcuyum

suan ıcmedıgımden ekleyemedım ama ıctıgımde msj atarım sana özelden o zaman :)
Sezgilerin güçlü ve olaylari daha net algilayacagin bir dönemdesin. Gelecegin için planlar yapmalisin. Yalnizsin ama iliskinin eksikligini kisa bir süre sonra unutacaksin.yalnızsın derken burda sevgılın senle yeterı kadar ılgılenemıyor gibi sanki sana söylemedigi sorunları var parayla ilgili olabilir.senin cok istedigin bişey var sevgilinle ilgili eger güç ve inançla hareket edersen isteklerin kolayca ulasasılcak hale gelcek. Karamsarliktan kurtulman lazım bu yuzden.bırde su 3 gun ıcınde rüya görürsen lutfen dikkat et olabilicek biseyi sanki rüyanda sonucunu görüceksin.

teşekkür ederim canım sevgilim yok.bu eskisini dönse diye bekliyoırum valla:)))
sağol canım:16:

biriyle buluşmak yada görüşmek için bir yol yapacaksınız ve bu farkındalığı hissedeceksiniz. Bu görüşme sizin için çok aydınlık geçecek. Sanırım gittiğiniz görüşme bir beyle olabilir. Hayatında bir yığın olumlu değişimler olmuş ve olmaya devam ediyor. Erkeğin arkasında bir çiçek var, bu onun mutlu bir haber vereceğine işaret. Bayanın kanatları var, bu haber onu adeta uçuracak. birlikteliğinizle ilgili olarak kafanızdan çıkaramadığınız bazı sorunlar var. bütün bu sorunlar beraber olduğunuz kişi sayesinde silinip gidecek. Yakın zamanda bir yolculuğa çıkacaksınız, neticesinin iyi yada kötü olması birazda size bağlı… Bir söz yüzünden sıkıntınız olmuş. Ama hemen ardından yüreğinize ay doğmuş bu sıkıntıyı aralamışsınız sonrada yüreğinizden atmışsınız. Sizin ve haneniz için tertemiz aydınlık bir dönem başlıyor.isteğin herşeyi elde edebilecek birisin.kafanda olmasını istediğin bir şey var temiz bir dilleğin. Bu istediğin şey olacak . Son zamanlarda çok büyük bir sıkıntı yasamışsınız lakin artık o sıkıntıyı resmen bıçakla ortadan ikiye ayırır gibi ikiye bölmüş ve kendinize büyük ve temiz bir çıkış yolu bulup üzerinizden atmışsınız. parasal konulara baktığımda çok büyük bereket göruyorum,maddi rahatlık geliyor durumunuz daha iyi olacak.. maddi açıdan durumunuz çok daha iyiye gidecek. çok güzel ve olumlu bir dönemdesiniz elinizden geldiğince olaylara olumlu yaklaşın ve aklınızdaki olumsuz düşünceleri bir kenara atın onunla ilgili bir barışma görüyorum barışma olucak ama bira zamanı var şuan gurur yapmış

var gibi cıktı kartta demek bu eskisi cıktı hadi hayırlısı bakalım gelcek bence dua et bol bol :)

yaa çok dua ediyorum.sen çok tatlısın inşallah geliiiiir
zaten çok dua ediyorum:( aay yakında mı kız gelişi:52:
dövebilirsin beni istediğim cevabı verdin ya soru yağmuruna tuttum seni:))

biriyle buluşmak yada görüşmek için bir yol yapacaksınız ve bu farkındalığı hissedeceksiniz. Bu görüşme sizin için çok aydınlık geçecek. Sanırım gittiğiniz görüşme bir beyle olabilir. Hayatında bir yığın olumlu değişimler olmuş ve olmaya devam ediyor. Erkeğin arkasında bir çiçek var, bu onun mutlu bir haber vereceğine işaret. Bayanın kanatları var, bu haber onu adeta uçuracak. birlikteliğinizle ilgili olarak kafanızdan çıkaramadığınız bazı sorunlar var. bütün bu sorunlar beraber olduğunuz kişi sayesinde silinip gidecek. Yakın zamanda bir yolculuğa çıkacaksınız, neticesinin iyi yada kötü olması birazda size bağlı… Bir söz yüzünden sıkıntınız olmuş. Ama hemen ardından yüreğinize ay doğmuş bu sıkıntıyı aralamışsınız sonrada yüreğinizden atmışsınız. Sizin ve haneniz için tertemiz aydınlık bir dönem başlıyor.isteğin herşeyi elde edebilecek birisin.kafanda olmasını istediğin bir şey var temiz bir dilleğin. Bu istediğin şey olacak . Son zamanlarda çok büyük bir sıkıntı yasamışsınız lakin artık o sıkıntıyı resmen bıçakla ortadan ikiye ayırır gibi ikiye bölmüş ve kendinize büyük ve temiz bir çıkış yolu bulup üzerinizden atmışsınız. parasal konulara baktığımda çok büyük bereket göruyorum,maddi rahatlık geliyor durumunuz daha iyi olacak.. maddi açıdan durumunuz çok daha iyiye gidecek. çok güzel ve olumlu bir dönemdesiniz elinizden geldiğince olaylara olumlu yaklaşın ve aklınızdaki olumsuz düşünceleri bir kenara atın onunla ilgili bir barışma görüyorum barışma olucak ama bira zamanı var şuan gurur yapmış
ne guzel seyler cıkmıs falda cok saol ben sana özelden attım falı.ınsallah olur evlenırım bende ıkı faldada evlılık barısma cıkıyo bendede hadı hayırlısı olsa ne güzel olur :::::::)

Back
X