kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

:D kız sen ne yaptın yaaa.Ben senin falında hep entrikalar görüyorum. eheheh :1: bir çift var bak resmi işaretliyorum.Ama çiftin üstünde çok karışık şeyler var şöyle anlatayım.Senin yanındaki erkek başka bir bayanla.Yani bir yakınlaşma var.İkinizin hemen üzerinde.Çocuğun saç stili üst taraftaki ile aynı.Ama kafası cidden karışık çünkü fazlasıyla dolu şişmiş.Bunların sol tarafında alttaki bayanın bu olaylardan sonra sol tarafa döndüğünü görebilirsin.Lakin çocuğun aksine gayet berrak temiz bir şekilde.Herhangi bir leke yok.Yollar var bunları 4tane sayabildim ben
$2013-10-15 21.37.10.webp

Son düzenleme:
su 5 dkda bır msj olayını 2 dk da bır yapsalar ne guzel olur.

Canım mesajı okudum.Yani şöyle söylm ben.Çok doğru bilmişsin.Çocuk babamın yanında staj yaptı bi aralar.Şu an kaymakam ama ailesine bakıyor.Yeni kaymakam oldu maddi anlamda çok toparlanamadı.Öyle çok bi konusmamız olmadı ama aileme çok düşkün sürekli arayıp soruyor.Babamın iş yerine de ziyarete gelecekmiş :D Dediğin gibi bir atağa geceyim ben!

:D kız sen ne yaptın yaaa.Ben senin falında hep entrikalar görüyorum. eheheh :1: bir çift var bak resmi işaretliyorum.Ama çiftin üstünde çok karışık şeyler var şöyle anlatayım.Senin yanındaki erkek başka bir bayanla.Yani bir yakınlaşma var.İkinizin hemen üzerinde.Çocuğun saç stili üst taraftaki ile aynı.Ama kafası cidden karışık çünkü fazlasıyla dolu şişmiş.Bunların sol tarafında alttaki bayanın bu olaylardan sonra sol tarafa döndüğünü görebilirsin.Lakin çocuğun aksine gayet berrak temiz bir şekilde.Herhangi bir leke yok.Önceki falında gördüğüm yollar bu sefer daha silik ama hala önleri açık tek bir farkla bunların sayısı çok daha az 4tane sayabildim ben
Eki Görüntüle 831598

enee valla öyle kız :D kim bu adam yolarım ben bunu:D ağzına sağlık canım teşekkür ederim.

Canım mesajı okudum.Yani şöyle söylm ben.Çok doğru bilmişsin.Çocuk babamın yanında staj yaptı bi aralar.Şu an kaymakam ama ailesine bakıyor.Yeni kaymakam oldu maddi anlamda çok toparlanamadı.Öyle çok bi konusmamız olmadı ama aileme çok düşkün sürekli arayıp soruyor.Babamın iş yerine de ziyarete gelecekmiş :D Dediğin gibi bir atağa geceyim ben!

geç tabi sona kalan donakalır diyebı laf var :) sen burda fal kursu verıyosun resmen ısaretle anlatmalar süpersin :)

Canım çok güzel bir nasibin var 3 aya kadar çok büyük bir nasip bu hayatın kökten değişecek. Evlilik - nişan gibi ciddi bir yola gireceksin böyle yüksek mevkili birisi ile. Bu kişi memur da olabilir bürokratik olarak yüksek bir yerde olan birisi de. Resmen tahterevalliye binip gidiyorsun. Önüne de hediyelerini almışsın. Evlilik yolunda gördüm canım seni. Esmer yuvarlak yüzlü orta boylu bir erkek bu senin hayatına adım atacak ve çok iyi bir kısmet olacak senin için. İçin ısınacak bu kişiye kanın kaynıcak sevgin taşacak. Adında ya da soyadında A, L harfleri olabilir. Tek akarabası yaşlı bir adam dede ya da baba. Daha çok dede gibi. Bu kişinin sözünden çıkmayan birisi. AKraba ya da dost çevresi sayesinde tanışacaksın. Güzel zamanlar seninle olacak canım.

Canım çok güzel bir nasibin var 3 aya kadar çok büyük bir nasip bu hayatın kökten değişecek. Evlilik - nişan gibi ciddi bir yola gireceksin böyle yüksek mevkili birisi ile. Bu kişi memur da olabilir bürokratik olarak yüksek bir yerde olan birisi de. Resmen tahterevalliye binip gidiyorsun. Önüne de hediyelerini almışsın. Evlilik yolunda gördüm canım seni. Esmer yuvarlak yüzlü orta boylu bir erkek bu senin hayatına adım atacak ve çok iyi bir kısmet olacak senin için. İçin ısınacak bu kişiye kanın kaynıcak sevgin taşacak. Adında ya da soyadında A, L harfleri olabilir. Tek akarabası yaşlı bir adam dede ya da baba. Daha çok dede gibi. Bu kişinin sözünden çıkmayan birisi. AKraba ya da dost çevresi sayesinde tanışacaksın. Güzel zamanlar seninle olacak canım.

saolasın canım ağzına sağlık :)

selam canım rica etsem sevgilimin niyetine içmiştim falıma bakarmısın:16:

Tabii bakarım :) Ama bir şey sormam lazım kızlar benim arkladasımın sevgilisi bakmıştı bana zorla hem de.Her şeyi bilmişti ama o fincanı ters tutuyordu yani fincanın dip kısmını gökyüzü kubbe olarak düşün ( şekillere bizim baktığımızın aksine) tersten bak demişti.Baya baya da bilmişti üstelik bakan erkekti.Bu ters bakma konusunu bilen var mı acaba?

Başlayalım bakalım :) Şimdi tatlım alt tarafta bir kedi var.Ama gülümseyen tiplerde iyi başlılık uysallık anlamına geliyor.Çünkü tehdit olarak göremedim ben onu.Şekli baya bütük ve çok koyu renklerde değil.Kedinin üst tarafında kanatlı bir erkek var ben bunu biraz araşltırdım istemeden iyi niyetli olarak yalan söylemek anlamına geliyormus.Yani erkek arkadasın iyi uysal biri ama seni kırmamak için bir konuda yalan söylemiş olabilir.Üst tarafta bir tepecik var.Tepecikte 2 çıkıntı.Yanyana yatan 2 kişi olarak da düşünebilirsin.Bu 2 kişinin başında tartısan 2 gölge var bak dikkatlice bakarsan görebilirsin.Büyük ihtimalle bu 2 işiden haberiniz yok sizin. Ve iki kişi sağ tarafta yatanın üzerinde yoğunlaşmışlar (bize göre sağ taraf normalde sol).Bir konu üzerinde tartısıyorlar bu kişi için...Ben bu kadarcığını görebildim :39:
$DSC04038.webp

Son düzenleme:
sağol canım istersen bende sana yarın tarot bakabilirim

Başlayalım bakalım :) Şimdi tatlım alt tarafta bir kedi var.Ama gülümseyen tiplerde iyi başlılık uysallık anlamına geliyor.Çünkü tehdit olarak göremedim ben onu.Şekli baya bütük ve çok koyu renklerde değil.Kedinin üst tarafında kanatlı bir erkek var ben bunu biraz araşltırdım istemeden iyi niyetli olarak yalan söylemek anlamına geliyormus.Yani erkek arkadasın iyi uysal biri ama seni kırmamak için bir konuda yalan söylemiş olabilir.Üst tarafta bir tepecik var.Tepecikte 2 çıkıntı.Yanyana yatan 2 kişi olarak da düşünebilirsin.Bu 2 kişinin başında tartısan 2 gölge var bak dikkatlice bakarsan görebilirsin.Büyük ihtimalle bu 2 işiden haberiniz yok sizin. Ve iki kişi sağ tarafta yatanın üzerinde yoğunlaşmışlar (bize göre sağ taraf normalde sol).Bir konu üzerinde tartısıyorlar bu kişi için...Ben bu kadarcığını görebildim :39:
Eki Görüntüle 831643

bu fala bakan ilk 7 kişiye bende tarot falı bakıcam.baktıgım falları özelden msj atıcam.ve tek bakısta en fazla 3 kişiye bakabiliyorum en baştan söyleyeyim.gece 1 e kadar bu 7 kişiye kesin bakıcam ancak aralıklı zamanlarda bakıcam hepsine birden bakamıyorum sıkıntı olusuyor bende.şimdiden tesekkur ederim :) Eki Görüntüle 831357 Eki Görüntüle 831358 Eki Görüntüle 831359 Eki Görüntüle 831360 Eki Görüntüle 831361 Eki Görüntüle 831362 Eki Görüntüle 831363 Eki Görüntüle 831364 Eki Görüntüle 831365 Eki Görüntüle 831367 Eki Görüntüle 831369 Eki Görüntüle 831370 Eki Görüntüle 831371

ben bakayım sana hemen Çevrenizde dostlarınızla aranızı açmak isteyen birileri var.dikkatli olmanızda yarar var. Çok eğlenceli ve bir o kadarda güzel yollarınız var. Güzel günler başlamış kıymetini bilin. Falınız çok güzel çok uzun zamandır sizden haber alamamış biri var sırtını dönmüş gibi, bir arayıp sorsanız iyi olacak derim. isminde ya da soyisminde M ve E harfleri olan birinin üç isteği var, bunlar gerçekleşecek ama biraz daha süresi var. biraz da kendinize zaman ayırın başka kişilerin sorunlarını çözmek için çok uğraşıyorsunuz. halletmeniz gereken çok önemli işleriniz ve ardından koşuşturmalarınız daha olacak bir müddet. Ve bu esnada bir kaç kişiye bir kısmet verip sevindireceksiniz.çok düşünceli birisin çok ince ruhlusun aslında çabuk kırılan birisin fakat yinede kaya gibi durabiliyorsun tebrikler. Siz üzen bazı insanlar görüyorum. Onlara karşı sakin olun. Pişman olacaklar sonunda. Tanıştığınız yeni bir arkadaşınızın size çok faydası olacak. Sevdiğiniz insanla aranızı açmaya çalışanlar var ama siz onlara aldırış etmeyin. bir kalabalığa gireceksin temiz ferah bir kalabalık bu. Ş harfinin adında bulunduğu birini görüyorum. Bu kişiye güzel bir kısmet var. koskocaman bir deve kapınıza çökmüş .

Back
X