Anket kahve falına inanılmalı mı?

Kahve falına inanılmalı mı?

• Evet inanılmalı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
ben arara baktırıım
ama fala inanma falsız kalma diye
çünkü birde insan merak ediyor ne olacak diye
helede benim gibi gerçekleşmesini
istediğimiz
birşeyler varsa
ama ben hayatımı ona göre kurmam

umut işte :::::::::)

Bir arkadaşım bakardı kahve falı.
Her söylediği şeye bir cevap verirdim
Sana uzun bir yol gözüküyor (kaç km)
Her seferinde sana bir daha kahve falı bakmıyacam derdi..
Ben fala inanmam...

hayırr, inanmamalı...
ben kahve falı baktırırım ama öylesine umuttur benim için...
gerçekleşecek diye beklemem nitekim gerçekleşmez de..

bazı fal bakanlar gerçekten doğru şeyler söylüyor şöyle ki; olmuş olan şeyleri doğru tahmin ediyorlar, geçmişi bilyorlar(artık üç harflilerle mi iletişim kurarlar naparlar bilemem), sonra da gelecekle ilgili bir kaç şey atıyorlar, fal baktıranlar da zaten olmuş olan şeyleri bildi diye gelecek hakkında söylenenlere de inanıyor, çoğumuz biliyoruz ki geleceği Allah'tan başkası bilemez, yine de bu falcılara kendini kaptıran çok ne yazık ki, asla inanmayın

hayir inanmiyorum ama
fala inanma falsizda kalma sözüne katiliyorum.

simdiye kadar cok baktirdim ve bir kere bakan kisiyin dedikleri cikti.
daha sevgilimle beraber degilken bir ay sonra biriyle cikmaya baslayacaksin dedi ve sevgilimin burcunu ve ismidne olan harfleri bile söyledi.

fala hıc ınanmazdım hala da ınanmıyorum
ama bı yere baktırdım bı kac soyledıgı sey cıktı sastım kaldım zaten arkadaslarıma cıktı dıe gıtmıstım bakalım bana dedıklerı de cıkıyor mu
bana mesela cıcek alacaksın dedı sastım kaldım yok canım almam dedım kım verecek dedım guldum gectım ve bı kac gun sonra ıs yerınde sabah masamda cıcek buldum bı arkadasımın evlenecegını bılmıs mesela ve kız yuzuk takıp gıtmıs yanına
fala ınanmam falsızda kalmam cunku gelecegı kımse bılemez sadece tahmın eder

eğer annem bakıyorsa evet:) kadına anlatmadığım herşeyi bildi uzun yoldan biri gelicek sana hediye getiricek(eski sevgilim) dedi ve çıktı. kısa süre içinde eline toplu para geçicek dedi(6lı ganyandan 2.000 ytl) çıktı. gerisini sölemeim ama hiçbişey sölemediğim halde olmuş ve olucak herşeyi bildi ve hepside teker teker gerçek oldu...

kardeşimin hislerine güvenirim. çoğu söylediğinide harfi harfine yaşamışlığım vardır.
temiz kalbine malum oluyor belki bilemiyorum yada cadı diye diye cadı çıktı başıma olabülür yani :)))

Fal baktırmayı ben de severim. BAzen insan sıkılınca güzel şeyler duymak rahatlatıyor. Adana'da bir hanıma baktırmıştım. Beyaz bi araba alacaksınız dedi ki o zaman araba alma planımız yoktu. Bi sene sonra araba aldık ama yeşildi. Arabamız 1 ay sonra çalındı çok üzüldük ve vazgeçtik araba fikrinden. Ama duramadık 6 ay sonra yine alalım dedik. Galerici bi arkadaşımız bize beyaz bi polo bulmuştu. O zaman çok şaşırmıştım gerçektn bildi kadın naniknanik

ben bırıne baktırdım gecmısı bıldı gelecek ıcın de tam istedıklerımı söledı ama olmadı

sonra baska bırı harbı gelecegı soyledı alaaakası yoktu bıldı
2sene kadar sonra bır daha gıttık kadın yıne bıldı sonra korktuk bır daha gıtmedık

kadın catır catır soyluyor o ölecek bunla ayrılacak şu olacak bu olacak dıye
ıyı degıl sankı bu kdr bılmek...

ozaten hedıye verıp fal baktırdıgımız bırıydı zorla kabul edıyordu fln ama .. pek tanıdık akraba degıldı yani uzaktan tanıştuk :)

kadın bana 4 yıllık cıktıgınla ayrılcan dedı hayır ımkansız ewlılık düşünüyoz dedım yok kızım ayrılcan ugrastırma benı dedı 3aysonra ayrıldık

adında o harfı olan bırı sayesınde ev alcanız dedı ev alcak paramız hıc bıseyımız yoktu
eve gırdık parasız parasız

sonra babannen ölcek dedı alakası yok dedık kadın turp gıbı senı benı cıkarır
kadın bı anda yataga düştü 1yıla yakın zamanda öldü.

ananen kalpten gıdecek dedı ona da ınanmadık kalp yok kı annanemde dedık hem o da cok genc dedık
2 sene gectı sanırım o tarıhten berı kadın kalpten küt dıe gıttı.

abın evlencek 2 kere evlencek dedı (ki bunu tum falcılar abımın bebeklıgınden berı soyluyorlar)
bırınden bosanıyo sankı şu an

bana da dedıler kı cok erken degıl gec de olmayan bı yasta evlencek dedıler .

yok ortada öle bı adam daha

ama alsancakta ızmırde sıradan bı cafe falcısına gıttım tum gecmısı bıldı gelecekle ılgılı guzel seyler soyledı hayallerımı soyledı ama olmadı
dile vurulmus düşünülmüş ve yasanmısları görebılıyormus falcılar duyabılıyorlarmıs.

neyse konusmayalım bunları düşünmek gunah bence ınanmak da gunah ben ınanmıyorum cunku hala ınanmak gunah.

O ilk yadığın cümleye çok güldüm. Kzım uğraştırma beni ha. Çok hoşsun ya.:roflol: Nerde kız bu falcı bana da baktırsan ya ne olurrrrrrrrrrrrrrsenağlama:Saruboceq:

başkası için fincan kapatılıp bakılıyo mu bi yerde öyle bişey duymuştum, mesela kahveni içip benim için kapatıp bakabiliyomusun?

bu arada fala inanma falsız da kalma diyenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…