- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi fenerbahcelim1
-
Rica ederim canim :)
merhabaaa hayatındaki şu yakana bulaşan şeyler neyse onları atmazsan eğerCanım bunada bakabilir misin? zahmet olmazsa
yok ailem izin veriyor eğitimle alakalı canım tabağımıda atacağım onu da yorumlarsan sevinirim yanlışıkla gönderim :)merhabaaa hayatındaki şu yakana bulaşan şeyler neyse onları atmazsan eğer
kısmetin biraz zor olacak..
sanırım iş filan bulman lazım aileden izin vermeyen mi var
ya da eğitimle ilgili mi bilmiyorum? Ama bir şeyi yapmak isteyip yapamıyorsun biraz vurdumduymaz olup kulak tıkar
kendi yolundan gidersen kısmetin de açılacak gibi gibi ..
oldu mu hiç bilmiyorum ama:)
off tabaktaki sensen çok üzgünsün yahu...aileden birisi de olabilir amaaa erkek çocuğuna da benziyor çünküyok ailem izin veriyor eğitimle alakalı canım tabağımıda atacağım onu da yorumlarsan sevinirim yanlışıkla gönderim :)
öbür tabak başkaydı ama? ben başka tabak yorumladım hehe
saol canım erkek kardeşim yok evet bazen herşeye üzüyorum kendimi. :)off tabaktaki sensen çok üzgünsün yahu...aileden birisi de olabilir amaaa erkek çocuğuna da benziyor çünkü
erkek kardeşin varsa o çok üzgün inan ki istersen bir konuş..karamsarlık çevrelemiş etrafını böyle..
bir de dolunay çıkacak falında ha çıktı ha çıkacak çabana bakıyor ben ciddiyim azıcık çabala lütfen
eğer çabalarsan o dolunay bir çıksa var ya hem iş hem aşk..
sonraa balıklar var denizden kayalara bakan..onu da şey olarak yorumladım canını birşeylere çok sıkıp kendine zarar veiyorsun galiba
yani kısaca özet falından şunu anladım: üzülmeyi bırakır harekete geçersen bir an evvel o güzel dolunay açığa çıkacak
Canim is ilgili diyebileceklerim: Senin bircok alanin var sanirim yani bircok yere basvurmussun farkli farkli. Ne mezunusun bilmiyorum ama farkli bir is goruyorum kpss disinda daha agir sartlarda daha yorucu ama sonunda sabredersen baya aydinlik görünüyor. Sanirim onu tercih edeceksin istemeye istemeyeama sabrettigine degecek.
Y harfi olan icinde biri sana cok yardimci olacsk veya oluyor kiymetini bil.. bu ara biriyle goruseceksin sanirim bu y harfi onda olabilir :)
Bu kadar yorumlayayim ama cikmadiysa cok uzerinde durma
Rica ederim canim :)Kpssyi bekledim.. Sonuç kötü, henüz başvurmadım ama katipliğe ve işkura bakacağım...
Mezun olduğum bölümle ilgili düşünmüyorum evet..
İstemeye istemeye girme ihtimalim yüksektirbiri daha demişti.
Bu y harfi çok çıktı ama sanırım tanımıyorum henüz : )
Teşekkür ederim :)
Canım yeni kahve falıma bakar mısın? YükledimRica ederim canim :)
Cok uzunzaman oldu fal bakmayali ama yorumluyorumbir şansımı deneyeyim :)
Bir bağımlılığn var sanki ama birine bağımlılık. Senin icin iyi birisi degil sanki ama cok seviyorsun. Isminde M harfi gordum sanki. Bir de yengec burcunda biri gordum. Aynı kisi mi bilemiyorum. Bir de seni hafife alan biri var sanirim hanede bu kisi. Gülüyor bazen sana senin kararlarina saygi duymuyor.agzi buyuk birisi. Kendini cok uzuyorsun ama senin gormedigin farklı bir mutkuluk var. Zamaninda hatalar yapan bir insansin belki de bunlari bu yuzden çekiyorum diye düşünüyorsun. Ama buyukk bir kalp var seni cok seven birisi. Bence sans vermeni bekleyen baska birisi var ama senin aklin seni uzen birinde..
Bu kadar canim, dedigim gibi uzun zaman oldu paslanmisimdir belki :) nasildi yorum?
Eki Görüntüle 1278491 Eki Görüntüle 1278492 Eki Görüntüle 1278493
Kahve Falından Anlayan yorumlayabilirler mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?