- Konu Sahibi ladyindream
Kızlar canım çok sıkkın, o yüzden böyle bir topik açıyorum.Fallarınızı bekliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?
Kızlar canım çok sıkkın, o yüzden böyle bir topik açıyorum.Fallarınızı bekliyorum..
bana burcunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim deeerrrmişimcanım topiğin hayırlı olsun burcunu söylersen tarot bakarm sana
rapisacığım başak burcuyum, sapım sen bilirsinsoruyuda bilirsin sen
seni seni.
![]()
ekleyin tatlışlar yemek yeyip bakacağım biraz rotarlı olacak![]()
Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?
rapisacığım başak burcuyum, sapım sen bilirsinsoruyuda bilirsin sen
seni seni.
![]()
canım kusura bakma 2 saattir bakamadım bir türlü
dengeli uyumlu bir kişiliğin var maddi konuları pek önemsemiyorsun.orta yaşlarda bir erkek var bu kişi seninle olan ilişkisini bir şekilde devam ettirmek istiyor.sense bununla birşeylerin olabilmesi için daha çok zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun uzun zaman sevgili olmak istemiyorsun.yakın zamanda umutsuzluğa kapılabilirsin.bu belki etrafındaki bir kişiyle ilgili hayal kırıklığı yada ummadığın bir davranışla karşılaşman sonucu olabilir ama hemen sonrasında toparlanacaksın.karşına çıkan fırsatları değerlendirmen gerektiğini düşüneceksin.aslında yalnızken etrafındakiler seni mutlu görüyorlar yani hayatımda biri olsada olur olmasada diye düşünüyorsun yalnız halinle mutlusun.bu kafanı karıştıran şahısla bir ortak noktaya varamayacaksınız.bunlar çıktı canım
saol canım fallarım bile kısmetsizyükle de bakayım falına..
canım bende nedense resim yükleme butonu çıkmıyor bana iskambil bakarmısın
Tamam cnm ten renkleri söyle birde sağ mı sol mu alt mı üst mü
yazaaa bilgisayarı kapatıp açınca çıktı resim ekleme butonu![]()
ben beyazım eski sevgilimde kumral beyaz tenli. sağ üst canım
canım eski sevgilinin aklına zaman zaman geliyorsun ve o pişmanlık yaşıyor.ama senin kısmetinde başka beyaz tenli biri var bu kişi senle tanıştığında bir kalp yarası çekmiş olacak belkide onun ayrılma döneminde karşılaşacaksınız ama birbirinizin yaralarını saracaksınız.evliliğinde bu kişiyle olabilir.seninde esmer bi bayanla ilgili bir üzüntün olacak belki bir münakaşa da olabilrir bu.
onun tarafında çok insan var, çevresi kalabalık yine.ayrılığınıza 3. şahıslar neden olmuş görünüyor.