kahve falınıza bakayım, sizde bana tarot ya da katina bakın

$SAM_1747.webp $SAM_1750.webp $SAM_1752.webp $SAM_1754.webp :34: soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?

Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841 :34: soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?

tolincim ben pek anlamam ama gördüklerimi yazayım dedim..
bu erkek saçı ne kısa ne uzun 3 numara değil yani..böyle biriyle görüşmen var gibi çıkmış. sen kilolu uzun biri değilsin muhtemelen çünkü burda öyle bir bayan var bu erkeğe arkasını dönmüş..
bu erkek çok düşünüyo nasıl yapsam diye sanki ama hala barışma yok gibi.
sana bunun kısa boylu bir arkadaşından haberi gelicek..
bu adama bir çemkirmen var görüştüğünüzde çok dolmuşsun ve adam eziliyo karşında çıkmış.
henüz birleşme göremedim ama.görüşme de yakınlaşmalar olabilir ama 2 3 kere..
ne yakın ne uzak bir zaman bu görüşme

Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841 :34: soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?

canım senin ve sevgilinin arasında bir engel yok aslında, yalnız birbirinize bazı kötü sözler sarfetmişsiniz, senin söylediğin bazı sözler onu biraz fazla kırmış olabilir.belki de barışma için bir tarafın inadı bırakması gerekiyordur.

onun sana olan aşkı tam olarak bitmemiş, sana tekrar ulaşması için cesarete ve yeniden başlamak için güce ihtiyaç duyuyor olabilir.ama gördüğüm kadarıyla hiçbir engeliniz yok gerçekten.

önüne 4 tane seçenek çıkacak, hepsi güzel görünüyor aslında ama sen en iyiye doğru uçarak gideceksin, en iyiyi seçmek için elinde olan bir şans olacak buda sana huzur verecek yani.

yinede düşüncelerin zaman zaman olumsuz ve iç karartıcı olabiliyor canım, bunları aşarsan herşey daha güzel olacak.

ailende doğum yapacak biri varsa erkek bebek sahibi olabilir :)

benden de bu kadar canım :)

canım kusura bakma 2 saattir bakamadım bir türlü

dengeli uyumlu bir kişiliğin var maddi konuları pek önemsemiyorsun.orta yaşlarda bir erkek var bu kişi seninle olan ilişkisini bir şekilde devam ettirmek istiyor.sense bununla birşeylerin olabilmesi için daha çok zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun uzun zaman sevgili olmak istemiyorsun.yakın zamanda umutsuzluğa kapılabilirsin.bu belki etrafındaki bir kişiyle ilgili hayal kırıklığı yada ummadığın bir davranışla karşılaşman sonucu olabilir ama hemen sonrasında toparlanacaksın.karşına çıkan fırsatları değerlendirmen gerektiğini düşüneceksin.aslında yalnızken etrafındakiler seni mutlu görüyorlar yani hayatımda biri olsada olur olmasada diye düşünüyorsun yalnız halinle mutlusun.bu kafanı karıştıran şahısla bir ortak noktaya varamayacaksınız.bunlar çıktı canım

rapisacığım başak burcuyum, sapım sen bilirsin :D soruyuda bilirsin sen :D seni seni.:p

canım kusura bakma 2 saattir bakamadım bir türlü

dengeli uyumlu bir kişiliğin var maddi konuları pek önemsemiyorsun.orta yaşlarda bir erkek var bu kişi seninle olan ilişkisini bir şekilde devam ettirmek istiyor.sense bununla birşeylerin olabilmesi için daha çok zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun uzun zaman sevgili olmak istemiyorsun.yakın zamanda umutsuzluğa kapılabilirsin.bu belki etrafındaki bir kişiyle ilgili hayal kırıklığı yada ummadığın bir davranışla karşılaşman sonucu olabilir ama hemen sonrasında toparlanacaksın.karşına çıkan fırsatları değerlendirmen gerektiğini düşüneceksin.aslında yalnızken etrafındakiler seni mutlu görüyorlar yani hayatımda biri olsada olur olmasada diye düşünüyorsun yalnız halinle mutlusun.bu kafanı karıştıran şahısla bir ortak noktaya varamayacaksınız.bunlar çıktı canım

saol canım fallarım bile kısmetsiz :D yükle de bakayım falına..

ben beyazım eski sevgilimde kumral beyaz tenli. sağ üst canım

canım eski sevgilinin aklına zaman zaman geliyorsun ve o pişmanlık yaşıyor.ama senin kısmetinde başka beyaz tenli biri var bu kişi senle tanıştığında bir kalp yarası çekmiş olacak belkide onun ayrılma döneminde karşılaşacaksınız ama birbirinizin yaralarını saracaksınız.evliliğinde bu kişiyle olabilir.seninde esmer bi bayanla ilgili bir üzüntün olacak belki bir münakaşa da olabilrir bu.

onun tarafında çok insan var, çevresi kalabalık yine.ayrılığınıza 3. şahıslar neden olmuş görünüyor.

bu benle barışmaya çalışıyorda ben başkası oldu mu diye merak ediyorum

canım eski sevgilinin aklına zaman zaman geliyorsun ve o pişmanlık yaşıyor.ama senin kısmetinde başka beyaz tenli biri var bu kişi senle tanıştığında bir kalp yarası çekmiş olacak belkide onun ayrılma döneminde karşılaşacaksınız ama birbirinizin yaralarını saracaksınız.evliliğinde bu kişiyle olabilir.seninde esmer bi bayanla ilgili bir üzüntün olacak belki bir münakaşa da olabilrir bu.

onun tarafında çok insan var, çevresi kalabalık yine.ayrılığınıza 3. şahıslar neden olmuş görünüyor.

Back
X