• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve iç kilo al !

bu arada sütlü dedimde eklemek istedim temin unuttum;süt güzelleştirirmiş bi doktor dedide..

Kızlar selam , ben 45 46 47 kilo arasında sürekli gidip gelen biriyim boyumda 1.60 :43:

Bu sabah kanal d deki , doktorum programında bi doktor vardı , adını hatırlayamadım ama baya ünlü hep görüyorum onu tv de , neyse günde 3 türk kahvesinin ayda yarım kilo aldırcağını söyledi... (Sanırım şekerli olursa dahada iyi olur tabi bu benim yorumum)

Tabi diğer yandan , tansiyonlar falan ne hale gelir bilemem ama bünyesine zararı olmıcak olanlar denesin derim , ben yarın sabah başlıyorum , hadi hayırlısıııııııı :)

Gelişmelerinizi bekliyorum , başka yollardanda kilo alan varsa paylaşsın kızlar lütfen :54:
:53:$a$irdim bu ba$liga ve inanmiyorum doktor a sormak gerek "diplomasini bakkal danmi aldi acaba ?" kahve deki kafein 0 guzelim ! bunun nesi kilo aldirirmi$ hayret ?!

:53:$a$irdim bu ba$liga ve inanmiyorum doktor a sormak gerek "diplomasini bakkal danmi aldi acaba ?" kahve deki kafein 0 guzelim ! bunun nesi kilo aldirirmi$ hayret ?!

doğru demişsin..aynısını bende dmiştim yani kahve hakkında zararından bahsetmiştim..'vur dedik öldür değil' hesabına dönmüş bu:)kafeinden uzak durun diye tvde veya başka yerlerde k..nı yırtanlar var ve kalkmış kahve önermiş:):)hem bağımlılık getirsin,hem selülit yapsın hem bir çok zararını işte göstersin ve kilo alcam diye uğraş sonra...
az bişi içilince sadece zihne faydasını bazılarından duydum hepsi o..aman içme derim..çaydır kahvedir..
'kahve içen kararırmış' öle derlerdi acaba doktor buna ne der :60:

Ya aslında bacaklarım normal , kalçalarım falan etli falan ama ne biliyim gövdemde yok kilo kollarımda zayıf , bende bi 50 olsam mutlu olcam , bitkisel haplar takviyeler denemek istemiyorum kesinlikle , bi şekilde almaya çalışıyorum işte aman bilmiom bende napcağımı :)

benim teyzemde hep öle diyodu bi 50 olsam
simdi 80 kilo bi 50 ye düssem diyo
zayif olmak bi avantaj bence kilo almaya ugrasma

merhaba arkadaşlar doktorum kahveyi banada önermişti ama kahve kilo aldırmaz sadece vücuttaki yagı tutarmış bilginiz olsun tabi selülitte yapıyor:)

arkadaşlar zaten her şeyi geçtim ayda alttarafı yarım kilo faydası olacak diye her gün 3 bardak içmek ne kadar mantıklı :)

Kahve metabolizmayı hızlandırır ve şekersiz sütsüz içiyorsanız sizi daha da zayıflatır
Uykusuzluk, irritasyon, selülitler de cabası

Evet kahve metabolizmayı hızlanıdırır özellikle zayıflamak isteyenler sabahları kahve içer. Neden kilo almak istiyorsunuz anlamadım ben 1.73 boyundayım 56 kg yim 53 e düşmeye çalışıyorum şişmanlık hiçte yakışmıyor zayıf olmak en iyisi diye düşünüyorum kilo güzel olsaydı bütün mankenler şişman olurdu...

Son düzenleme:
tatlım kahve kilo aldırmaz verdirir !!

bnm de boyum 1.70 kilom 48 kilo alamıorum hç bu kiloya düşmemiştim hep 50lerdeydim almak istiorum ama alamıorum :( bnce snn boyuna göre ii kilon ;)

dietimi yapıyorum ve her hafta kilomu veriyorum.kahve 0 kalori ve tok tutuyor..ph dengesini bozduğu için vucut su tutar diyorlar..umrumda değil..avrupalılar hergün kahve içer ve zafzayıflar..ben şu şunu yapar şu ot bunu yapar diyen doktorlara gıcık oluyorum ..tabi bazen onları dinlemiyor değilim :D..aslında vucudumuz bize çok güzel ne istediğini söylüyor.eğer şeker hastalığı troid hastalığı yoksa kilo alınmamalı..zayıflık sağlıklı ve bence 47 kilo az değil ..gayet normal bir kilo

bende 1.70 boyunda 44-45 kilodayım.üniversiteye başladığım ilk yıl 52 kiloydum.1.sınıfı bitirdiğimde 42 kiloya düşmüştüm ve görenler hastalıklı müamelesi yapiodu.şuan 4.sınıfa geçtim kilom 44-45 arası gidip geliyor.ne denediysem alamıyorum.son çare ahmet yıldırımdan bomba yı aldım.bugün elime ulaştı.inş sonuç alabilirim.

Bende 45 kiloyum yemediğim macun ve iğrenç karışım kalmadı doktorada gittim bütün tettiklerim yapıldı doktor ben kiloluyum ve hiç memnun değilim sağlığında bi problem yok kilonu önemseme dedi. ama aldığım kıyafetleri tadilatsız giyemiyorum. Gelinliktede çok zolandım tabi dikenlerde.Gelinlikleri işlemelerini yapmak için bezden mankenlere giydirirlermiş ama benim gelinliğim hiç bir mankene olmadığı için çok zorlanmışlardı...Hep problemliyim yani kilo konusunda....

Kesin şekerden kaynaklanıyodur çünkü ben yıllardır günde ortalama 3 türk kahvesi içerim ama kilomda bi değişiklik yok.

bende zayyıfım.....167-45 kg.....aslında belimi falan seviorum çay bardagı gibi:D:D:D göğüsler falan da iyi...ama ahhhh bu bacaklar bi kalınlaşsa bide yüzüm dolsa daha süper olcak....ama nasıl..iştahsızlık da var..sigara da var.:(:18:

Back
X