Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam , ben 45 46 47 kilo arasında sürekli gidip gelen biriyim boyumda 1.60
Bu sabah kanal d deki , doktorum programında bi doktor vardı , adını hatırlayamadım ama baya ünlü hep görüyorum onu tv de , neyse günde 3 türk kahvesinin ayda yarım kilo aldırcağını söyledi... (Sanırım şekerli olursa dahada iyi olur tabi bu benim yorumum)
Tabi diğer yandan , tansiyonlar falan ne hale gelir bilemem ama bünyesine zararı olmıcak olanlar denesin derim , ben yarın sabah başlıyorum , hadi hayırlısıııııııı :)
Gelişmelerinizi bekliyorum , başka yollardanda kilo alan varsa paylaşsın kızlar lütfen![]()
$a$irdim bu ba$liga ve inanmiyorum doktor a sormak gerek "diplomasini bakkal danmi aldi acaba ?" kahve deki kafein 0 guzelim ! bunun nesi kilo aldirirmi$ hayret ?!
Ya aslında bacaklarım normal , kalçalarım falan etli falan ama ne biliyim gövdemde yok kilo kollarımda zayıf , bende bi 50 olsam mutlu olcam , bitkisel haplar takviyeler denemek istemiyorum kesinlikle , bi şekilde almaya çalışıyorum işte aman bilmiom bende napcağımı :)
sen sigarayı bırak alırsın zaten.bende zayyıfım.....167-45 kg.....aslında belimi falan seviorum çay bardagı gibigöğüsler falan da iyi...ama ahhhh bu bacaklar bi kalınlaşsa bide yüzüm dolsa daha süper olcak....ama nasıl..iştahsızlık da var..sigara da var.
:18: