Bende anlamadım. O an için kırılmaya yım diye demiş olabilir diye düşündümKahve ıcmenız neden dogru olmazmış?
Kahve dogru degılse mesaj da degıl, kimi kandırıyor o fındık beyniyle?
Hayır ama neden dogru olmaz kahve ıcmenız. Mesela ben sana dogru olmaz kahve ıcmemız desem sebep belirtirim. Ablamla kavga ettin ya suan senınle kahve ıcmem dogru olmaz gıbı.Bende anlamadım. O an için kırılmaya yım diye demiş olabilir diye düşündüm
Bir bayanla vakit geçirmesi doğru değilmiş. Bunu söylediHayır ama neden dogru olmaz kahve ıcmenız. Mesela ben sana dogru olmaz kahve ıcmemız desem sebep belirtirim. Ablamla kavga ettin ya suan senınle kahve ıcmem dogru olmaz gıbı.
Baya baya mesajla vakıt gecırıo egleniyor senınle is kahveye gelınce neden dogru olmaz onu anlamadım?
Bır bayanla mesajlaşıyor vakıt gecırıyor sıkıntısını gideriyor. Umarım onunla mesajlasmaya devam edip stres topu olmazsınBir bayanla vakit geçirmesi doğru değilmiş. Bunu söyledi
Hayır düşünmüyorumBır bayanla mesajlaşıyor vakıt gecırıyor sıkıntısını gideriyor. Umarım onunla mesajlasmaya devam edip stres topu olmazsın
Söz verHayır düşünmüyorum
Kesinlikle, kendimi tutmaya çalışacağım bu konuda.Söz ver
Boyle kendını zeki sanan vakıt israfı adamlara zaman harcayınca cıcek gıbı kızlar cok uzuluyorum ben.
Bencede zorlamadim zaten kendi bilir.Telefondan konuşup kahve içmeyi uygun bulmamak çok garip. Kendiyle bu kadar basit bir konuda çelişen birine güvenmek de zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?