• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve içmekten vazgeçen şahıs?

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Bugün icecektik beraber. Mesaj atmış doğru olmaz diye. Bu teklif benimdi ama keşke reddetseydi başta olmaz deseydi. Kahve içince ne olacak ki sanki alt tarafı sohbet edecektik. Mesajda muhabbet edebilirmişiz falan.
Bir şey demedim bozulmamış gibi yaptım sorun değil diye. Ama birkac saat geçince de daha fazla sinirim bozuldu. Mesaj atmayı düşünmüyorum bir daha. Zaten görüşmek bile istemiyorsa onunda atacağını sanmıyorum.

Ama bir yanımda kendisi teklif etsin istiyor sizce bir yolu var mı bunun ?

Bende anlamadım. O an için kırılmaya yım diye demiş olabilir diye düşündüm
Hayır ama neden dogru olmaz kahve ıcmenız. Mesela ben sana dogru olmaz kahve ıcmemız desem sebep belirtirim. Ablamla kavga ettin ya suan senınle kahve ıcmem dogru olmaz gıbı.
Baya baya mesajla vakıt gecırıo egleniyor senınle is kahveye gelınce neden dogru olmaz onu anlamadım?

Hayır ama neden dogru olmaz kahve ıcmenız. Mesela ben sana dogru olmaz kahve ıcmemız desem sebep belirtirim. Ablamla kavga ettin ya suan senınle kahve ıcmem dogru olmaz gıbı.
Baya baya mesajla vakıt gecırıo egleniyor senınle is kahveye gelınce neden dogru olmaz onu anlamadım?
Bir bayanla vakit geçirmesi doğru değilmiş. Bunu söyledi

Telefondan konuşup kahve içmeyi uygun bulmamak çok garip. Kendiyle bu kadar basit bir konuda çelişen birine güvenmek de zor olur.

Bence kendisiyle arana mesafe koy , ne oldu diye sorarsa da , benimle görüşmeyen biriyle bu kadar konuşmam doğru gelmiyor dersin.

Back
X