Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpüğüü

bi arkadş kahve köpüğü boyadıgı resmi koymustu onun elde ettigi daha farklı... sende ndn frklı oldu acaba .. o karamel uzerıne boyamıstı..

Eklentiler

• $fotoraf0075p.webp
    $fotoraf0075p.webp
    10 KB · Görüntüleme: 67
cnm kahve köpüğü boyamadan önce iyi düşün derim ben orta tonlardaki saçıma sarı + kahve köpüğünü bire bir karıştırıp boyamıştım ama çok yoğun bir bakır yansıma oluşmuştu saçımda sen bilirsin yine de...:97:

cnm sen o boyadgn resmı koyablrmsn merk ettm nasıl duruyo..

cnm sen o boyadgn resmı koyablrmsn merk ettm nasıl duruyo..

tabii tatlm çekimde de kırmızılık var ama normal kızıllarla boyasam bu kadar kızıl olmazdı herhalde :97: :27: zeminim de öyle çok koyu falan değildi orta tonlardaydı...bu kızıllıktan kurtulmak için çok uğraştım hatta maviye boyadım ama sonunda kurtuldum :31: 8.1 şu an saçlarım...:6:

Son düzenleme:
bi arkadş kahve köpüğü boyadıgı resmi koymustu onun elde ettigi daha farklı... sende ndn frklı oldu acaba .. o karamel uzerıne boyamıstı..

ayyyy bu nkdr güzel bi renkk.. ben nedense kahve ve bal köpügü renklerinde turunculuk bakırlık olacagını düşünüyorum ama bu reismde olmamış ya tam küllü bi renk:)

Son düzenleme:

benm zemiin koyu olduğu için bu kadar koyu oldu.2.sefer kahve köpüğü boyamak istiyorum nasıl olur acaba.gene koyumu olur

Back
X