merhaba Daha önce hiç mesaj yazmamıştım ama sizi böyle telaşlı görünce cevap vereyim dedim. Hiç merak etmeyin kahve lekeleri, hemen herkeste oluyor, bende de oldu, dinlenin sadece.
cnm oo çoğuu arkadaşlardada olduu jelden dolayıı merak etme bendede oldu ama reglim geçmişti pozitifii öğrendikten sonra yanii yerleşme lekesii dedii doktor umarım seninkinin sonucuda güzel olurr ama bundan dolayı endişelenme
evet arkadaşların dediği doğru bende yaşadım sonuç hamileyim
ama ben leke gelir gelmez progestronu iğne olarak aldım ve iyikide böyle olmş kanama keisldi
bu kadar erken regli olmaman lazım , bence tutunma ile ilgilidir. ama bilinmez tabi. transferinin 5. günü gibi anladım yazdıklarından..
benim 11.günü başlayan (o gün 1 peti kirletecek kanama gibi oldu) sonra 1hafta süren lekelenmem oldu. sonuç gebelk. hemen telaş yapma ama tabiki merkezi ara. hayırlısı olsun.
bu kadar erken regli olmaman lazım , bence tutunma ile ilgilidir. ama bilinmez tabi. transferinin 5. günü gibi anladım yazdıklarından..
benim 11.günü başlayan (o gün 1 peti kirletecek kanama gibi oldu) sonra 1hafta süren lekelenmem oldu. sonuç gebelk. hemen telaş yapma ama tabiki merkezi ara. hayırlısı olsun.