kahve lekeler

suaenvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
450
0
96
İçel Mersin
slm arkadaşlar sorum şu 3. denememi bu ay dondurulmuşlar la yaptım

cuma transferim vardı

bugün öğlenden beri kahve akıntılarım var çamur gibi iç çamaşırım kirlenmişti

ve hala geliyo pamuk kullanıyorum
merkezi aradım progestandandır dediler öncekilerde hiç olmamıştı
böyle bişey yaşayan var mı

merhaba
Daha önce hiç mesaj yazmamıştım ama sizi böyle telaşlı görünce cevap vereyim dedim. Hiç merak etmeyin kahve lekeleri, hemen herkeste oluyor, bende de oldu, dinlenin sadece. :nazar::nazar:

cnm oo çoğuu arkadaşlardada olduu jelden dolayıı merak etme bendede oldu ama reglim geçmişti pozitifii öğrendikten sonra yanii yerleşme lekesii dedii doktor umarım seninkinin sonucuda güzel olurr ama bundan dolayı endişelenme

evet arkadaşların dediği doğru bende yaşadım sonuç hamileyim
ama ben leke gelir gelmez progestronu iğne olarak aldım ve iyikide böyle olmş kanama keisldi

bugün itibariyle lekeler kana döndü merkezi arıyacam birazdan ama sanırım olmadı regli gibiyim:5::5:
bu kadar erken regli olmaman lazım , bence tutunma ile ilgilidir. ama bilinmez tabi. transferinin 5. günü gibi anladım yazdıklarından..
benim 11.günü başlayan (o gün 1 peti kirletecek kanama gibi oldu) sonra 1hafta süren lekelenmem oldu. sonuç gebelk. hemen telaş yapma ama tabiki merkezi ara. hayırlısı olsun.

inşallah öyledir canım

evet 4.gün başladı

merkez beklenmedik bi durum dedi

dr gelsin göreyim demiş

ama uzak olduğu için iğne verdi proluton onu vurdum

devam ederse yarın gidecem bekliyo dr

kahve akıntı devam ediyo adet sancısı gibi sancı ile

bu kadar erken regli olmaman lazım , bence tutunma ile ilgilidir. ama bilinmez tabi. transferinin 5. günü gibi anladım yazdıklarından..
benim 11.günü başlayan (o gün 1 peti kirletecek kanama gibi oldu) sonra 1hafta süren lekelenmem oldu. sonuç gebelk. hemen telaş yapma ama tabiki merkezi ara. hayırlısı olsun.

inşallah öyledir canım

evet 4.gün başladı

merkez beklenmedik bi durum dedi

dr gelsin göreyim demiş

ama uzak olduğu için iğne verdi proluton onu vurdum

devam ederse yarın gidecem bekliyo dr

kahve akıntı devam ediyo adet sancısı gibi sancı ile

Back
X