Kahve rengi çamur gibi akıntı

rabis91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
17
14
3
33
Kızlar merhaba, çok korkuyorum 😞 7 haftalık hamileyim dün akşam 2/3 damla kahve rengi akıntım oldu hemen acile gittik kadın doğum doktoru muayene etti kalp atışlarını duydum 🙏 progestan fitil verdi yatmadan önce kullandım. Sabah kalktığımda yine akıntım olmuştu kahve rengi 😭 başına gelen var mı ? Ne yapmalıyım?

İkinci gebeliğimde olmuştu. Ben de progestan aldım. Bir ay kullanınca geçti akıntı. Sağlıklı bir kız çocuk doğurdum. İçini ferah tut, birşey olmayacak inşallah.

Kahverengi değil normal kan gelmesi sıkıntı.. Daha 7 haftalık tutunmaya çalışıyor 3 ay o yüzden önemli.. Dikkat et sen.. Ağar kaldrma bol.bol uzan dinlen ve alaklarını yüksen tut..

Kırmızı renkte akıntı riskli diye biliyorum. Siz yine de Dinlenin, mümkün olduğunca kalkmadan yatın. İnşallah yakın zamanda geçer, sağlıkla bebeğiniz olur.

Kızlar merhaba, çok korkuyorum 😞 7 haftalık hamileyim dün akşam 2/3 damla kahve rengi akıntım oldu hemen acile gittik kadın doğum doktoru muayene etti kalp atışlarını duydum 🙏 progestan fitil verdi yatmadan önce kullandım. Sabah kalktığımda yine akıntım olmuştu kahve rengi 😭 başına gelen var mı ? Ne yapmalıyım?
gecen gun benim geldi kahverengi cok az bi akinti gittim alttan baktilar aktif kanama yokmus risk yok su an ama kendini yorma dinlen dediler. Sizin var miymis aktif kanama?

12. Haftaya kadar böyle akıntım oldu fitil kullan stres yapma yavrunu saglıkla al kucagına.

Kahverengi değil normal kan gelmesi sıkıntı.. Daha 7 haftalık tutunmaya çalışıyor 3 ay o yüzden önemli.. Dikkat et sen.. Ağar kaldrma bol.bol uzan dinlen ve alaklarını yüksen tut..
Canım merhaba benim az once kahvernegi çamur gibi akıntı oldu wc de.Orkid taktım belki devam eder diye.İlk defa böyle birsey oldu bir kac belirti hissediyodum.Sence bu kahverengi neydi bir bilgin varmi cok mtlu oldum gorunce adetime 2 gün var

Canım merhaba benim az once kahvernegi çamur gibi akıntı oldu wc de.Orkid taktım belki devam eder diye.İlk defa böyle birsey oldu bir kac belirti hissediyodum.Sence bu kahverengi neydi bir bilgin varmi cok mtlu oldum gorunce adetime 2 gün var
Yerleşme. Kanamasidir muhtemelen adetten 2 3 gün önce oluyor inşallah hamile sindir

Merhaba, regl tarihin 3-4 gün geçtikten sonra test yap. Belirti olarak bende göğüslerde hassaslaşmam olmuştu. Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabiliyor. Allah gönlüne göre versin canım 🙏

Merhaba, regl tarihin 3-4 gün geçtikten sonra test yap. Belirti olarak bende göğüslerde hassaslaşmam olmuştu. Kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabiliyor. Allah gönlüne göre versin canım 🙏
Amin canım ama öğlen regl oldum ..😢Ustelik her belirtim vardi göğüslerim hassas ve damarlanmıştı ..

Canim akintin ne zman kesildi benmde suan kahve rengi akintim var çamur gibi gelio bide mukus gibi yapiskanli korkuyorum

Back
X