- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
Devlete gidiyorum aynı Zaman'da araştırma hastanesinede gidiyorum. Malesef bu bebeğim kızım kadar şanslı değil özele gidemiyorum.Selam canım bencede doktorunu değiştirmen lazım araştırmaya mı devlete mi gittin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlete gidiyorum aynı Zaman'da araştırma hastanesinede gidiyorum. Malesef bu bebeğim kızım kadar şanslı değil özele gidemiyorum.Selam canım bencede doktorunu değiştirmen lazım araştırmaya mı devlete mi gittin
Bende rizeliyim :) Pazara evlendim merkez de mi oturuyorsun?Devlete gidiyorum aynı Zaman'da araştırma hastanesinede gidiyorum. Malesef bu bebeğim kızım kadar şanslı değil özele gidemiyorum.![]()
Ay sen onu mu sordunBende rizeliyim :) Pazara evlendim merkez de mi oturuyorsun?
Araştırma hastanesini tavsiye etmem kesinlikle sağlam adamı öldürür onlar
devlet en iyisi canım. ilk çocukta ben de özele gittim. ikinci ve üçüncü de devletten devam ettik . en son doğuma az kala özele gittim. doğumumu da özelde yaptım. araştırma olsun devlet olsun yeni hastane ise temizliğinden eminsen sorun olmadan doğmunu yaparsınDevlete gidiyorum aynı Zaman'da araştırma hastanesinede gidiyorum. Malesef bu bebeğim kızım kadar şanslı değil özele gidemiyorum.![]()
İlk çocuğumda yaşadığımız problemler sonucu özel hastaneler küvezi yok diye bizi kabul etmedi 30. Haftamdan sonra. Ben yine devlette doğum yaptım. Çok memnun kaldım perinatolojide bebeğimle ilgilendiler hergün iki üç kere ultrasona aldılar sürekli nst den kabini dinledim. Evet benle çok ilgilenen olmadı bütün ilgi bebeğimindi ama zaten ihtiyacım olan da o. Uzman bindolı doktor ilgilendi . Sonuçta sağlıklı Bi doğum yaptım. Eşim son haftalarda korku sitres üzüntü çok yaşadı. Şimdi kesinlikle özel falan olmaz çocuğumu emanet edemem ben onlara diyor...devlet en iyisi canım. ilk çocukta ben de özele gittim. ikinci ve üçüncü de devletten devam ettik . en son doğuma az kala özele gittim. doğumumu da özelde yaptım. araştırma olsun devlet olsun yeni hastane ise temizliğinden eminsen sorun olmadan doğmunu yaparsın
Benımde 1.5 ay boyunca geldi dedıgın gıbı rahım genıslecıkce kılcal damarlarda çatlama yırtılma oluyormus o yüzden gelıyormus Hıc stres yapmaya kendımızı uzmeye gerek yok15+2 deyiz progestanda kullanıyorum ama yinede oluyor.. bende baştan beri var , çokta takılacak birşey değil.. önceleri her gördüğümde doktora koşuyordum. kırmızı değilse korkma dediler hep... rahim genişledikçe damarlarda çatlamalar oldukça , başta küçük lekeler gibiyidi şimdi yapışkan çok koyu kahve telvesi hatta siyaha yakın akıntı şeklinde oluyor. Çok sallamıyorum açıkcası . Bu lekeler en küçük sorunlardan biri..
Benımde 1.5 ay boyunca geldi dedıgın gıbı rahım genıslecıkce kılcal damarlarda çatlama yırtılma oluyormus o yüzden gelıyormus Hıc stres yapmaya kendımızı uzmeye gerek yok