• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve Severler

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nes in sadece kendi kahvesi kullanılıyor ve expresso dışında diğer tatlar vasat
Sadece expresso için alınmaz hiç onermem

Benim klasik hem çekilmiş hem kapsüllü filtre kahve makinam var onu kullanıyorum en güzeli o kaliteli bir kahve makinan olursa gerisi kolay

Guatemala , Etiyopya,Costa rica Tchibo bunlar güzel
benim favorim Etiyopya arabica orta derecede kavururum nefis olur
Kenya da güzeldir

Starbucks in güzel olan kahvesi tributedir bulabilirseniz kaldı mı bilmiyorum...

Size ilk başta iyi bir kahve makinası almanızı ve kenya ile sumatrayi tavsiye ederim

Bir kahve sever kapsüle mahkum olmamalı:) çekirdeği alıp öğütüyorum,makinanında öyle bi zorluğu yok.

Delonginin ev için makineleri var biz evde onu kullanıyoruz. En azından öğütücüden çıkınca sararma makinayı yıkama derdi olmuyor. Esas pislik öğütme kısmında zaten.
Ben öğütmekle uğraşmıcam derseniz internette ne zaman kavurduklarını yazan sitelerden çekirdek alıyoruz biz, siz öğütülmüşünü alabilirsiniz.
O kapsüller çok çirkin :) chemexle kıyaslanamaz bile.

ben makine işine girmedim.

tchibodan 100 gramlık sevdiğim kahvelerden öğüttürüp, ya da starbucks ın mesela christmass blend i süper oluyor öğüttürüp french press yapıyorum. tchibonun 100 gramlık alımlarımdan baya memnunum bayatlamadan bitiyor böylece. ama tchibo instant coffee sini de seviyorum gold olanı kurtarıyor pratik.

kahve bağımlılığı zor zanaat. :p

Benim de aklıma dizi geldi. Dizideki favori karakterim Berlin’den sonra Nairobi ydi. Huysuz kız her ne kadar ön plana çıkarılsa da 😒
Ah ceza almıssın ya oysaki tam Tokyo’nun dedikodusu yapıcaktım :D

En pratik ekipmanlardan french press ve benim bi diger kullandıgım v60..bence en guzel kahve demleme yontemi, kahve makinemde var ama v60 tadını asla alamıyorum. ogutucunuz yoksa kahhve.com diye bi site var kahveleri istediğiniz ekipmana uugun ogutup taze taze gonderiyolar cok iyi tavsie edermmm

Back
X