Kahve tarifi

erdemliiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
170
1
96
Hatay
Kızlar normal türk kahvesi yaparken içine şeker yerine 1 tatlı kaşığı çikolata koyun anlatılmaz bi lezzet oluyo mutlaka deneyin bence

hmmm denemek lazım...... turk kahvesini sütle yapanda var kızlar ben hiç yapmadım ama bi kez içmiştimmm baya hoşuma gitttiii

bikeresinde kakao koymuştum biraz denemek için ama pek iyi olmamıştı :)
çikolatayı deniycem ilk fırsatta

Çikolatayı kahvenin yanında tüketmeyi tercih ederim. Kahvenin doğal tadı bambaşka onu bozmak istemem.

şeker yerine çikolata ( sütlü çikolatalar oluyor ya yemelik onlardan) sı yerine de soda koyarsanız bol köpüklü ve nefissss bir kahve yapmış olursunuz

şeker yerine çikolata ( sütlü çikolatalar oluyor ya yemelik onlardan) sı yerine de soda koyarsanız bol köpüklü ve nefissss bir kahve yapmış olursunuz

evet soda iyi köpürtüyor :)
deneyemedim hala yaa :)
sütlü yerine bitter çikolata olmaz mı

nasıl yani normal maden suyumu ilk defa duyuyorum gerçekten neler varmış yaaaaaa

hmm denemek lazım ..

nutellam yok..onun yerine ikramlık çikolataları kırıp bir parçasını atsam olur sanırım..

bu arada sütlü kahveyi ben yapıyorum oda güzel oluyor..su yerine süt koyacaksınız..

bide aklıma gelmişken ben şu pakette olan -nescafe gibi- hazır türk kahvelerının tadını hiç beğenmedim türk kahvesının sıcak suda illaki pişmesi gerek diye düşündüğümden belkide bilemiyorum.

Tabi ki olur şeker kadar tatlı olmaz ama az da olsa tat verir yalnız bitter çikolata kullanın tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…