benim yaptığım diyet gerçekten ağırdı biraz canım.iki öğün yedim çoğu zaman.sabah kahvaltıda domates salatalık peynir çavdar ekkmeği bi bitki çayı.akşam yemeği olarak sadece çorba içtim.nadiren yanında ızgara sebze yedim.kahvaltıda nadiren yumurta yedim.yine nadiren öğlenleri meyve, yağsız-tuzsuz patlamış mısır,yağsız tuzsuz nar ekşisi soslu salata yedim. kahveyi çok severim.3ü1 arada fındıklım hiç eksik olmadı günümden.latte falan bile içiyordum.
ve spor yaptım.yurdun yürüyüş bandında en az yarım saat duruyordum.15 dk yürüme 15 dk koşma şeklinde ama başlarda tabi.sonra koşmayı 20 dk ya çıkardım.tabi o gün yediklerime ve enerjime bağlı olarak değşiyordu bu.
ayrıyetten 9lu çay kullandım, hep yeşil çay ve su ile midemi şiş tuttum.
şimdilerde 50-51 arasındayım ama gel bana sor...aklım çıkıyor kilo alıcam diye. çok zor verdim çünkü.öğrenci ortamları bilirsin herkes yer içer ben bakıyordum.iradeliyimdir çok şükür.yine şimdilerde edindiğim bi alışkanlık da beyaz leblebi... çok yiyorum kendimi durduramıyorum günde bi kase yediğim oluyo ve korkuıyorum kilo yapacak diye.sordum ama yanıt alamadım kimseden
öyle yani :) sana başarılar ve bol şanslar diliyorum.inşallah dilediğin kiloya benim kadar yıpranmadan ulaşırsın cnm