kahve ve diyete etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ms22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ms22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
450
1
46
A.B.D.
kızlar size bir sorum olucak
yağsız sütle yapılan şekersiz latte yada yağsız sütlü kahvenin diyete etkisi ne?? ögrenciyim ve kahvesiz yapamıorum nolur bana bir yardım!! :40:

ben de öğrenciyim canım ve şekerli sütlü hatta kremalı kahvemi eksik etmedim.67 kilodan 50 kiloya indim spor ve sıkı bir diyetle.bende sıkıntı oluşturmadı anlıcağın..

canım cevabın için çok teşekkürler ben bide şekersiz ve kremasız içiorum kahveyi o zaman hiç zararı olmaz :)))
bu arada ben 65 kiloyum hedefim 50. ama 83ten indim şu aralar kilo vermem durdu sen nasıl yaptın ne yöntemler kullandın?? yağ oranı azaldıkça kilo vermekte yavaşlıo çünkü bilirsin. bana anlatabilrsen çok sevinirim yada özelden mesaj atarsan

benim yaptığım diyet gerçekten ağırdı biraz canım.iki öğün yedim çoğu zaman.sabah kahvaltıda domates salatalık peynir çavdar ekkmeği bi bitki çayı.akşam yemeği olarak sadece çorba içtim.nadiren yanında ızgara sebze yedim.kahvaltıda nadiren yumurta yedim.yine nadiren öğlenleri meyve, yağsız-tuzsuz patlamış mısır,yağsız tuzsuz nar ekşisi soslu salata yedim. kahveyi çok severim.3ü1 arada fındıklım hiç eksik olmadı günümden.latte falan bile içiyordum.
ve spor yaptım.yurdun yürüyüş bandında en az yarım saat duruyordum.15 dk yürüme 15 dk koşma şeklinde ama başlarda tabi.sonra koşmayı 20 dk ya çıkardım.tabi o gün yediklerime ve enerjime bağlı olarak değşiyordu bu.
ayrıyetten 9lu çay kullandım, hep yeşil çay ve su ile midemi şiş tuttum.
şimdilerde 50-51 arasındayım ama gel bana sor...aklım çıkıyor kilo alıcam diye. çok zor verdim çünkü.öğrenci ortamları bilirsin herkes yer içer ben bakıyordum.iradeliyimdir çok şükür.yine şimdilerde edindiğim bi alışkanlık da beyaz leblebi... çok yiyorum kendimi durduramıyorum günde bi kase yediğim oluyo ve korkuıyorum kilo yapacak diye.sordum ama yanıt alamadım kimseden
öyle yani :) sana başarılar ve bol şanslar diliyorum.inşallah dilediğin kiloya benim kadar yıpranmadan ulaşırsın cnm

bende kahve düşkünüyüm :(( jacobsun 2si bir arada süt+kahvesini keşfettim süt tozu yağsız hemde! o kadar çok sevindim ki dünden beri 3 bardak içtim dukan diyeti uyguluyorum gaz sorunum falan vardı şuan kalmadı :)) dukancılardan cevap bekliyorum

öğrencilik hayatım bi bitse dukan ı uygulamayı ben de çok istiyorum yaa. aldım kitabı okudum ama biraz masraflı bi diyet olduğu için benim öğrenci bütçeme ağır geldi :) bence şu an piyasadaki en iyi diyet dukan

kahvenin zayıflamada etkisi var keşke daha öncede bilseymişim pazt. bu yana içiyorum sabah aç karına iştah kesiyor hemen yürüme bandına çıkıyorum 40 dk yürüyorum şuana kadar 1500 gr verdim böyle giderse 1 aya kalmaz ideal kilomda olucam

evet türk kahvesinin tok tuttuğunu duymuştum ama benim bildiğim kabız da yapıyor o yüzden pek içmem. arkadaş nescafeden bahsediyordu zaten cnm türk kahvesinden değil

öğrencilik hayatım bi bitse dukan ı uygulamayı ben de çok istiyorum yaa. aldım kitabı okudum ama biraz masraflı bi diyet olduğu için benim öğrenci bütçeme ağır geldi :) bence şu an piyasadaki en iyi diyet dukan

haklısın bende öğrenciyim ama hala ailemle yaşıyorum :1: çok masraflı olunca zayıflayana kadar kıyafet almamaya karar verdim.İlk defa bi diyeti bu kadar uzun süre uyguladım hadi bakalım devamı gelecek inş :1:

ben yurtdısında yasıyorum buralarda dükan için gereken proteinlerin hepsinin fiyatı sebzeden daha düşük onun için ben yapabilirim aslında ama ne biliyim aklıma takılıo yani ii bi diyet mi saglıksız olmasın bide ben hayat boyu yulaf kepegiyle fln beslenemem yani sonucta insan her dakka elinin altında tutamaz bu için seyahati var ne biiliyim misafirligi vr yani uzun vadede mantıklı mı bilmiorm

Back
X