Kahve ve gebelik

seyda1111_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
31
3
1
25
Kızlar merhaba normal şartlarda kahve içince beni kötü yapmazdı fakat şöyle bir şey var 3 gün önce kahve içtim granül sütlü ve aşırı derece mideme dokundu kusma isteği çok geldi ve öğürme isteği de aynı şekilde neden öyle oluyor anlamadım bu akşam da aynısı oldu kusmak istiyorum sürekli adetime 1 hafta var sizce neden öyle oluyor sizede oluyor mu yada bi nedeni oldumu veyatta gebelikle bi alakası var mıdır

Kızlar merhaba normal şartlarda kahve içince beni kötü yapmazdı fakat şöyle bir şey var 3 gün önce kahve içtim granül sütlü ve aşırı derece mideme dokundu kusma isteği çok geldi ve öğürme isteği de aynı şekilde neden öyle oluyor anlamadım bu akşam da aynısı oldu kusmak istiyorum sürekli adetime 1 hafta var sizce neden öyle oluyor sizede oluyor mu yada bi nedeni oldumu veyatta gebelikle bi alakası var mıdır
Midenizde bir sıkıntı vardır.

Önce gebelik oluşsun mideniz daha sonra bulanır şuan psikolojik kusmaniz bulantıniz

Hamilelik şüpheniz var anladığım kadarıyla. Bu kadar erken mide bulantısı ve yiyeceklerden tiksinme tat değişimi vs olmaz. Sebebi ilk 3 ayda bu mide bulantısına sebep olan değerlerin çan eğirisi gibi seyretmesi. Yani artarak pik yapar ve sonra giderek azalarak bulantılar 3 ayın sonunda son bulur. Ortalama gebelikte bu şekildedir.

Herkes dalga geçmiş ama yaşadığım için yorum yazmak istedim cocugum olmuyor benim
doktorlar olmaz dedi en son .7senedir bebek istiyoruz adete yakin genelde hep bulantim olur vucudum oyle benim ama aralik ayinda inanilmaz bulantilarim vardi .sigara icen biriydim sigaradn tiksindim yemek yiyemiyordum dedimki kendi kendime eger kanser manser degilsem bu baska bisey dedim normal değil çünkü tiksinme bulanti.adetime bir hafta vardi.bir hafta yemeklerden kesildim tam adet gunu idrar testim pozitif cikti .ben bebek tutunur tutunmaz herseyi hissetmisim aslind ama gebelik mi bilemedim.o yuzden olabilir bir hafta bekleyin adet olmazsaniz test yapin.adete yakin baslayan bulantilarim gebeligi ogrenince iyice artti tabiki 4kilo verdim vs ama su an daha iyiyim eger istiyorsaniz insallh gebesinizdir 😇🤲

Back
X