Kahverengi Adet

tesekkurler kizlar benim bu hapi 2.kullanisim onceden boyle bir sorun yasamadigim icin meraklandim simdi sizxe tekrar regli gorur muyum

6 ay içinde ikinci bir defa kullanılmaması gerkiyor bu hapın. Eğer kısa aralıklarla kullandıysan ondan olmuş olabilir.
hayir canim tam ay olarak hatirlayamiyorum fakat taa kışın kullanmistim bu hapi yani arada baya zamani var ve o zaman sorunsuz bir sekilde her zaman oldugu gibi zamaninda adet gordum simdi bu koyu renkte geldi anlamis degilim ya

Ertesi gün hapını çok tavsiye etmiyorlar. Korunmanıza dikkat edin. Bence bi daha kullanmayın. Bi Doktora görünün, Doğum kontrol hapı kullanın, Kalıcı hasarlar bırakmasın.

Ay kahverengiyi görünce yazmadan gecemedim. En nefret ettiğim şey oldu bu kahve akintilar. Iki b ebegimide kahveyle başlayan akintilar sonucunda kaybettim.seninki ilaç etkisi dir geçer olmazsa bi kontrole gidersin ciddi bişey olduğunu sanmam..

canim cok uzuldum insallah tekrar verir allah sana bir evlat cok gecmis olsun canim benim anlayamadigjm bu adet kanimin degisen rengi mi yoksa sadece ilacin etkisiyle gordugum lekelenme mi

canim cok uzuldum insallah tekrar verir allah sana bir evlat cok gecmis olsun canim benim anlayamadigjm bu adet kanimin degisen rengi mi yoksa sadece ilacin etkisiyle gordugum lekelenme mi

Sağol canim , aslında burdan ne söylesek yanlış olur.eğer zamanın ve imkanın varsa bi doktora görün için rahatlasin.bence ilacın yan etkisiyle hormonların kaynaklı farklı bi adet gecirmissin.sabredebilirsen diğer adetini bekle , ama huzursuz olcaksan doktora görünmekte fayda var..kadın olmak zoooorrr is yahu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…