Kahverengi akıntı!! Düşükmü yapıyorum. Yardım

Civcivvvv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
51
14
88
41
Kızlar merhaba 7+1 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntım oldu arkasındanda cok az kan geldi. Hemen hastaneye koştuk. Bebek iyi kalp atışı var dediler. Biraz ıstıharat verdiler. Birde progestan igne ve ilaç. Bu kanama düşük olabilirmi. Cok endişeleniyorum. Başına böyle bir durum gelen varmı.

Benim de lekelenmem oldu 8 saatte bir progestan ilaç aldım dinlendim 20 haftalık olduk bile 3 ay birliktelik yasaklamıştı doktorum

Korkma sakin ol Allah’a dua et sadece kalbi duymuşsun bacım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın benim en büyük korkum o 5 +5 günlük gece gündüz dua ediyorum rabbim dusmanıma vermesin ama coook şiddetli ağrı ve devam eden kn olursa diye okudum

Hiç korkma canım dinlen ilaçlarını düzenli al benim de oldu 3 ay dolasıya kadar 2019 şubat annelerin de nerdeyse kanaması olmayan yok dua et allahın izniyle bişey olmaz

Dün aynısı benim de basıma geldi seni suan o kadar iyi anlıyorum ki suan bebek 5+6 günlük kalp duymadım ama ultrasonda ve kan testi düşük gözükmedi bir baktım 3 4 damla kan kahverengi ama benim 4 saat öncesine sağ kasık ağrım başladı oluyordum sandım allah kimseyi evlatla sınamasın

Bakalım bugün doktora gidicez ne dicek. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bol bol su içiyorum. Acaba idrar yolu iltihabı yada enfekeiyon mu var. O yüzden kanama olurmu artık herşeyi düşünür oldum. Rabbim hakkımızda hayırlıysa versin.

Hiç korkma canım dinlen ilaçlarını düzenli al benim de oldu 3 ay dolasıya kadar 2019 şubat annelerin de nerdeyse kanaması olmayan yok dua et allahın izniyle bişey olmaz
Gerçi ne yaparsak yapalım ravvim ömür vermediyse yapacak hiçbişey yok. Yiyecek ekmegi varsa gelir dünyaya. Rabbimin takdiri.

Aynen öyle devam ediyor mu hala kesildi mi ?
Cok az geliyor. Bugün doktora gittik. Kanama bölgesi var dedi ıstıharat verdi. Yanlız normalde bebek 7 hafta 2 gün olması gerekirken 6 hafta 5 günlük dedi. Kaf
Aynen öyle devam ediyor mu hala kesildi mi ?

am takıldı canım cok sıkıldı. Geriden geliyor kese. Haftaya bakıcaz dedi hayırlısı artık.

İnşallah bi şeycik olmadan kavuşursunuz bebeğinize. Ferah olmak ve dinlenmek şu an en önemli mesele sanırım.

Aynı şey benimde başıma geldi 7+3 de tam kalp atışlarını duyduğumuz gün 2 saat sonra kanama geçirdim hemde öyle kahverengi iki üç damlada değil çok afedersiniz tuvalet dolusu ve parça parça kalp atışlarını tekrar dinledi doktor hemen iğne yapıldı 2 hafta sırt üstü yattım sabah akşam progestan kullandım.sende öyle yap sadece tuvalete kalk.12.haftaya kadar risk devam edermiş.yakınlarından yardım al,bol su ve yüksek moral(bu kısmı ben hiç beceremedim)ilk gebeligim düşükle sonuçlandığı için...he bide doktorun müsade edene kadar ilişkiye girme

O hiç önemli değil benim ona bakarsan son adet tarihine göre 4 hafta geride adetim düzensiz olduğundan yani onlara çok takılma

O hiç önemli değil benim ona bakarsan son adet tarihine göre 4 hafta geride adetim düzensiz olduğundan yani onlara çok takılma
Doktor keseyle bebek cok uyumlu diil dedi. 7+2 olması gerekirken 6+5 gözüküyor dedi. Gelişme sıkıntılı gibi dedi. Bide kanama bmşgesi var dedi düşük riski dedi. Kafam allak bullak oldu. Şaşırdım kaldım cok canım sıkıldı haftaya carşambayı bekliyorız

Doktor söylediyse bir bildiği vardır tabiki ama dua et daha büyük zamanlarda bebeklerin sağlıksız olduğu söyleniyor ama çok sağlıklı bebekler doğuyor inşallah bişey olmaz sen bol bol dinlen dua et kendini de strese sokma bence stres en büyük düşman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…