Benim de lekelenmem oldu 8 saatte bir progestan ilaç aldım dinlendim 20 haftalık olduk bile 3 ay birliktelik yasaklamıştı doktorumKızlar merhaba 7+1 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntım oldu arkasındanda cok az kan geldi. Hemen hastaneye koştuk. Bebek iyi kalp atışı var dediler. Biraz ıstıharat verdiler. Birde progestan igne ve ilaç. Bu kanama düşük olabilirmi. Cok endişeleniyorum. Başına böyle bir durum gelen varmı.
Saglıkla al kucagına canım. İnşallah rabbim benimde evladımı saglıkla kucagımıza verir.Benim de lekelenmem oldu 8 saatte bir progestan ilaç aldım dinlendim 20 haftalık olduk bile 3 ay birliktelik yasaklamıştı doktorum
Hiç korkma canım dinlen ilaçlarını düzenli al benim de oldu 3 ay dolasıya kadar 2019 şubat annelerin de nerdeyse kanaması olmayan yok dua et allahın izniyle bişey olmazKızlar merhaba 7+1 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntım oldu arkasındanda cok az kan geldi. Hemen hastaneye koştuk. Bebek iyi kalp atışı var dediler. Biraz ıstıharat verdiler. Birde progestan igne ve ilaç. Bu kanama düşük olabilirmi. Cok endişeleniyorum. Başına böyle bir durum gelen varmı.
Bakalım bugün doktora gidicez ne dicek. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bol bol su içiyorum. Acaba idrar yolu iltihabı yada enfekeiyon mu var. O yüzden kanama olurmu artık herşeyi düşünür oldum. Rabbim hakkımızda hayırlıysa versin.Dün aynısı benim de basıma geldi seni suan o kadar iyi anlıyorum ki suan bebek 5+6 günlük kalp duymadım ama ultrasonda ve kan testi düşük gözükmedi bir baktım 3 4 damla kan kahverengi ama benim 4 saat öncesine sağ kasık ağrım başladı oluyordum sandım allah kimseyi evlatla sınamasın
Gerçi ne yaparsak yapalım ravvim ömür vermediyse yapacak hiçbişey yok. Yiyecek ekmegi varsa gelir dünyaya. Rabbimin takdiri.Hiç korkma canım dinlen ilaçlarını düzenli al benim de oldu 3 ay dolasıya kadar 2019 şubat annelerin de nerdeyse kanaması olmayan yok dua et allahın izniyle bişey olmaz
Aynen öyle devam ediyor mu hala kesildi mi ?Gerçi ne yaparsak yapalım ravvim ömür vermediyse yapacak hiçbişey yok. Yiyecek ekmegi varsa gelir dünyaya. Rabbimin takdiri.
Cok az geliyor. Bugün doktora gittik. Kanama bölgesi var dedi ıstıharat verdi. Yanlız normalde bebek 7 hafta 2 gün olması gerekirken 6 hafta 5 günlük dedi. KafAynen öyle devam ediyor mu hala kesildi mi ?
Aynen öyle devam ediyor mu hala kesildi mi ?
O hiç önemli değil benim ona bakarsan son adet tarihine göre 4 hafta geride adetim düzensiz olduğundan yani onlara çok takılmaCok az geliyor. Bugün doktora gittik. Kanama bölgesi var dedi ıstıharat verdi. Yanlız normalde bebek 7 hafta 2 gün olması gerekirken 6 hafta 5 günlük dedi. Kaf
am takıldı canım cok sıkıldı. Geriden geliyor kese. Haftaya bakıcaz dedi hayırlısı artık.
Doktor keseyle bebek cok uyumlu diil dedi. 7+2 olması gerekirken 6+5 gözüküyor dedi. Gelişme sıkıntılı gibi dedi. Bide kanama bmşgesi var dedi düşük riski dedi. Kafam allak bullak oldu. Şaşırdım kaldım cok canım sıkıldı haftaya carşambayı bekliyorızO hiç önemli değil benim ona bakarsan son adet tarihine göre 4 hafta geride adetim düzensiz olduğundan yani onlara çok takılma
Doktor söylediyse bir bildiği vardır tabiki ama dua et daha büyük zamanlarda bebeklerin sağlıksız olduğu söyleniyor ama çok sağlıklı bebekler doğuyor inşallah bişey olmaz sen bol bol dinlen dua et kendini de strese sokma bence stres en büyük düşmanDoktor keseyle bebek cok uyumlu diil dedi. 7+2 olması gerekirken 6+5 gözüküyor dedi. Gelişme sıkıntılı gibi dedi. Bide kanama bmşgesi var dedi düşük riski dedi. Kafam allak bullak oldu. Şaşırdım kaldım cok canım sıkıldı haftaya carşambayı bekliyorız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?