kahverengi akıntı hakkında bilgisi olan arkadaşlar...

kumtanecikleri

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
144
151
323
Niğde
dünden beri kahverinde bir akıntı geliyor. 7. haftadayız gebelikte. çalıştığımdan dolayı doktora gidemiyorum bugün. korkmaya başladım. acaba sebebi ne olabilir. netten okudum yazılar ama net bişi bulamadım.düşük belirtisi olabilir mi ya da kendimi çok mu panikletiyorum.. (

Geçmiş olsun . Bence doktora gidip muhakkak danışmalısın ciddi birşey olmasa bile en azından içiniz rahat etmiş olur.Ha önemli bişe varsa da zaten doktorun önlemini alır.
Ama ihmal etme bence muhakkak gitmelisin doktora.

kumtanecikleri
ihmal etme doktora git 7.haftanda oluyor bu cunku
gebelikte olusan her turlu akıntı kan vs.doktora gosterılmelıdır beklem bile

ikinize de teşşekkürler.. öğleden sonra doktora gittim ultrasyonda baktık bebişe kalp atışları başlamış dedi doktor emin olmak için 15 gün sonra tekrar muayene edelim dedi. şuan bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür rabbime. rahatladımm.

sen yinede dinlenebildiğin kadar dinlen iş güç yapma bide en önemlisi günde 3 liyre su iç. bende 3buçuk aylıkken yaşadım kahverengi akıntı.kanama gibi korkutucu olmasada yinede risk var. geçmiş olsun

zaman kaybetmeden doktora gittim. düşük tehlikemin olduğunu söyledi ilaç kullandım ve 2 ay yatmak zorunda kaldım.ihmal etme işden de cık bence artık son 3. evrene grmissin. simdi daha çok istirahat zamanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…