Kahverengi akıntı yaşayıp Progestan kullananlar

MaTmAzEL95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
391
301
33
Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 3 gündür kahverengi akıntım oluyor doktorumu aradım progestan kullanmamı söyledi 2 gündür kullanıyorum ama kesilmedi kasık agrım da oluyor normal mi bunlar yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne zaman geçti sizde bu akıntı riskli bi durum mu. Kontrolüme 2 hafta var ama devam ederse gitmeyi düşünüyorum yine de

Canım bende 6. Haftada yaşadım düşük tehlikem olmustu bildiğin adet olur gibi kanamam oldu hatta düştü sanmıştım bebeği ama acile gitmiştim ultrason da keseyi görüp progestan vermişti 1 gün sonra kesilmişti kanama ve 2 gün kalkma yat demişti bana
İnşallahh bi sorun olmaz sağlıkla alırsın kucagına

Benim de olmuştu canım 5-8 haftalar arası uzun sürmüştü. Kanama alanı falan yoktu ama doktor hep uzan dinlen demişti. Progestan hap +iğne şeklinde kullandım. Çok şükür geçti. İnşallah geçer senin de

Geçen hafta kalp atışını da duyduk hatta doktorum çok iyi kalp atışları falan demişti bu hafta kahverengi akıntım olmaya başladı doktorumu aradım o da progestan kullanmamı söyledi 2 gündür kullanıyorum ama devam ediyor hala akıntım o yüzden tedirgin oluyorum birşey mi oldu acaba diye

Acile git bi canım ihmale gelmez

Internette bir sürü şey yazıyor kahverengi akıntı ile ilgili. Düşük riski yazıyor bebeğin kalp atışının durması vs herşey yazıyor korktum bende 2 gündür kullanıyorum ilacı

Bence gebelikte normal değil canım korkutmak istemem seni ama
Git bi görün hem için rahat eder
Haklisin canım aslında yarın için randevu alacaktım hiç boşluk yok alamadım dediğin gibi acile gideyim olmadı. Senin akıntı ilaca başladıktan sonra ne zaman kesilmişti

Haklisin canım aslında yarın için randevu alacaktım hiç boşluk yok alamadım dediğin gibi acile gideyim olmadı. Senin akıntı ilaca başladıktan sonra ne zaman kesilmişti
1 gün sonra kesildi canım
Ama benim ki cok fazla olmustu adet olur gibi yat dinlen kendini yorma

Internette bir sürü şey yazıyor kahverengi akıntı ile ilgili. Düşük riski yazıyor bebeğin kalp atışının durması vs herşey yazıyor korktum bende 2 gündür kullanıyorum ilacı
Evet ben de sen gibi çok korkmuştum kaç kere hem acile hem doktora gittim. Ultrasonda bir bakması lazim doktorun bebek iyi mi diye. Vakit kaybetme

Benım de 5 haftalıktan ıtıbaren var.8. Haftama gırmek uzereyım azaldı ama hala var.

Evet ben de sen gibi çok korkmuştum kaç kere hem acile hem doktora gittim. Ultrasonda bir bakması lazim doktorun bebek iyi mi diye. Vakit kaybetme
Tamam canım gidicem yoksa çok strese giriyorum. Doktorun ne demişti sana peki bir problem olmuş muydu bu akıntıdan dolayı

Doktorunuz ne dedi bu duruma peki risk mi oluşturuyor bu kahverengi akıntı
Doktorum umutsuz konusmuyor.(Sadece kahve akıntı degıl kanlı akıntım da oluyor.)Kanaması olan kadınların yarısı dusuk yapıyor yarısı yapmıyor.Bu sızın ıllakı duduk yapacagınız anlamına gelmıyor dedı.Nitekım 9 ocaktan beri bu durum devam edıyor.Bebegımin gelısımınde suanda bır sıkıntı yok.Ilerıde ne olur bılmıyorum tabi.Basta cok korkuyordum ama 20 gundur her tuvalette aynı seyı gore gore alıstım sanırım.

Ya tabiki her kanama ile düşük olacağı anlamına gelmez benim kanamam yok zaten şükürler olsun sadece kahverengi akıntım var daha doğrusu vardı bugün gelmedi pek sanırım ilaç etki etti artık bu 3. günüm. Ama inanılmaz bi baş dönmesi yapıyor ilac içtikten sonra

Canım o ılacı agızdan alınca oyle bır etkı yapıyor.O yuzden doktorum bana fıtıl olarak kullandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…