Kahverengi akıntı

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba uzun uzun anlatmak istediğim birkaç şey var yaklaşık 7 aydır eşimle çocuk istiyoruz bunun için uğraşıyoruz adetlerim düzenlidir hiç gecikme yaşamam fakat pco hastasıyım hala bunun ne olduğunu anlayamıyorum adetleri düzensiz olup pco olan birçok arkadaşım hamile kaldı bütün hormon testlerim ve eşimin testleri yapıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı rahmimde 1cm polip var yalnız doktor 2cm e kadar bir şey olmaz demişti hamile kalınıyor demişti sanırım bu ay büyüyor . Bu ay da çatlama iğnesi kullandım geçen ay 28 inde adet olmuştum bugün kahverengi akıntı geldi iğnemin 13. Günü ha bu arada bu ay sonomed kadıköyde rahim filmi çektiricem sonrada histeroskopi olucam 7 ay boyumca her ay ağladım şu yazıları gözlerim yaşlı yazıyorum o kadar zor ki beklemek

Bende 2 buçuk senedir istiyorum eşimde de bende de bir sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor macunlar ilaçlar neler denedik bir düşük yaptım maalesef hep olumsuz sonuçlandı kendini üzme akışına bırak evet zor biliyorum ama zamanla alışıyor insan, İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın,

Her gün bebiş isteyen çiftlere dua ediyorum vala🙏🏻🙏🏻 Allah'ım inşallah bakabilecek, sevebilecek tüm çiftler bebek sahibi olur. İnşallah sizlerde en hayırlı zamanda 🧿🧿

Back
X