Kahverengi akıntı

Signora

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2006
398
205
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır bu forumud takip ederim ve bir sürü arkadaşın hikayesini okudum. Buradaki samimiyet çok hoşuma gidiyor ve bu nedenle sizden deneyimlerinizi paylaşmanızı istediğim bir sorum olacak.
Her ay 3-4 gün öne çekilerek regl oluyorum. Bu ay ayın 15'inde regl olmam gerekirken ayın 1'inde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Regl sancısı gibi de sancılar hissediyorum.
Sonra çok az kırmızı şekilde bir kan geldi. Hamile kalmayı çok istiyorum 4 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamıyorum çünkü eşimin sperm sayısı düşük biraz.
Acaba benim başıma gelen gibi bir deneyim yaşayan oldumu? Test yap diyeceksiniz biliyorum ama o hayal kırıklığı beni deli ediyor önce fikrinizi almak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır bu forumud takip ederim ve bir sürü arkadaşın hikayesini okudum. Buradaki samimiyet çok hoşuma gidiyor ve bu nedenle sizden deneyimlerinizi paylaşmanızı istediğim bir sorum olacak.
Her ay 3-4 gün öne çekilerek regl oluyorum. Bu ay ayın 15'inde regl olmam gerekirken ayın 1'inde kahverengi akıntı gelmeye başladı. Regl sancısı gibi de sancılar hissediyorum.
Sonra çok az kırmızı şekilde bir kan geldi. Hamile kalmayı çok istiyorum 4 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamile kalamıyorum çünkü eşimin sperm sayısı düşük biraz.
Acaba benim başıma gelen gibi bir deneyim yaşayan oldumu? Test yap diyeceksiniz biliyorum ama o hayal kırıklığı beni deli ediyor önce fikrinizi almak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Tabikide yasayanlaar vardir canim bi xcesaret yapman lazim testi bizedee haber et cok merak ettim kesin bu ay hamilesin icime dogdu insallah oyledir kocana da keciboynuzunpekmezi al hergun yedir ise yariyor emin ol

saat 17:15 de doktorda randevum var direk gidip baktırıcam, inşallah o güzel haberi verir doktor :)
Allah inşallah yavrusunu kucağına almayı isteyen tüm bayanları annelik duygusu ile şereflendirir.

Doktora gittim şubat 10da regl olmam gerekiyor diye söyledim o zaman şimdi hamile kalmış olsan bile kanda dahi belli olmaz dedi. Şimdi ayın 10'nunda regl olmazsam 3. Günü gidicem kan testi ultrason felan bakılacak.

merhaba arkadaşlar reglme daha 9 gün var ama 4 gündür kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var kasıklarımda hafif bir ağrı var nedir bu bilemedim doktora gitmekten de bunaldım artık :KK43:

merhaba arkadaşlar reglme daha 9 gün var ama 4 gündür kahverengi lekelenme şeklinde kanamam var kasıklarımda hafif bir ağrı var nedir bu bilemedim doktora gitmekten de bunaldım artık :KK43:

aynı dertten yakınıyorum bende :KK43: bugün gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif ama bu lekelenmenin altında ne yatıyor anlayamadım bir türlü.

Benimde korunmayı bıraktığımızdan beri adetimden üç gün önce kahverengi leke gelmeye başlıyor ve ancak ondan sonra normal adet olarak devam ediyor. Defalarca dr a sordum strestendir diyor anlamadım gitti o_O

X