Benim üç gün öncede az az kahverengi lekelerim geliyodu sonra sarıya döndü bu sefer daha çok gelince endişelendim. Tesekkür ederimO yerleşme kanaması canım bende de oldu aynı kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.benim 9uncu haftanın sonuna kadar kahverengi lekelerim oldu bazen yogun bazen az o kadar igne ve ilaca ragmen.endise etme bir süre sonra geçiyorBeta hcg 95,6 çıktı kızlar
Sağol canım teşekkür ederimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.benim 9uncu haftanın sonuna kadar kahverengi lekelerim oldu bazen yogun bazen az o kadar igne ve ilaca ragmen.endise etme bir süre sonra geçiyor
Canım yumurtlama zamanını biliyor muydun ?Kızlar bana da yardım eder misiniz? Adetim beş gün geçmişti test yaptım negatif çıktı. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, ben de adet başlangıcı diye düşündüm. Ama dünkü lekelenmeden sonra bir daha lekelenme de olmadı kırmızıya da dönüşmedi. Akşama doğru yine test yaptım yine negatifkan vermeye korkuyorum o da negatif olur diye ancak bu durum aklımı kurcalıyor. Akıntı da yok kırmızı da. Sizce hamile olabilir miyim? Benle aynı durumda olan var mı? Dağılmış durumdayım, lütfen yardım
Yorumları okudum canım, test sonucuna göre gebesin. Allahım bağışlasın hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizlere de dua et. Ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorumBeta hcg 95,6 çıktı kızlar
Sağol canım amin. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inlallah sana ve isteyen herkeseYorumları okudum canım, test sonucuna göre gebesin. Allahım bağışlasın hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizlere de dua et. Ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum
Hayır bilemiyorum, ben de pko var o yüzden yumurtlama günlerimi tam tespit edemiyorum. Bir de tahminimce kurban Bayram'ı zamanıydı yumurtlamam. Ama bayram telaşından hiç ilgilenemedim kendimle. Eşimle de birlikte olmadık aslında o yüzden bu aydan ümidim yoktu. Adetten bir hafta önce birlikte olduk. Acaba geç yumurtlama mı oldu diyorum adet gecikince. Bir de şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar deniyor ya, daha 15 gün olmadı. Ondan mı çıkmadı diyorum. Offf kafam çok karışıkCanım yumurtlama zamanını biliyor muydun ?
Olabilir canım ama benim yumurtlama günümden 13 gün sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı. Bence sen kan ver mutlakaHayır bilemiyorum, ben de pko var o yüzden yumurtlama günlerimi tam tespit edemiyorum. Bir de tahminimce kurban Bayram'ı zamanıydı yumurtlamam. Ama bayram telaşından hiç ilgilenemedim kendimle. Eşimle de birlikte olmadık aslında o yüzden bu aydan ümidim yoktu. Adetten bir hafta önce birlikte olduk. Acaba geç yumurtlama mı oldu diyorum adet gecikince. Bir de şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar deniyor ya, daha 15 gün olmadı. Ondan mı çıkmadı diyorum. Offf kafam çok karışık
Korkuyorum kanda da negatifi görecem diye. Böyle de ayrı bir belirsizlik, eğer hamile değilsem de bi aksilik var muhtemelen. Çok kötü bir durum yaa. Dün kahverengi lekeyi görünce adet başlangıcı diye yıkıldım, ağla ağla durduramadım kendimi. Şimdi tam duruma alışıyorken bir de kan tahliliyle yıkılmak istemiyorumOlabilir canım ama benim yumurtlama günümden 13 gün sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı. Bence sen kan ver mutlaka
Bence doktora git bi an önce ne varsa öğrenip ona göre hareket edersin böyle daha çok zaman kaybı senin için. Stresten de gecikiyo olabilir adetinKorkuyorum kanda da negatifi görecem diye. Böyle de ayrı bir belirsizlik, eğer hamile değilsem de bi aksilik var muhtemelen. Çok kötü bir durum yaa. Dün kahverengi lekeyi görünce adet başlangıcı diye yıkıldım, ağla ağla durduramadım kendimi. Şimdi tam duruma alışıyorken bir de kan tahliliyle yıkılmak istemiyorum
Teşekkür ederim cevabın için, doktora gitmem sıkıntılı malesef. Oturduğumuz yerde kadın doğum doktoru yok, haftasonuna kadar mecburen bekleyecemBence doktora git bi an önce ne varsa öğrenip ona göre hareket edersin böyle daha çok zaman kaybı senin için. Stresten de gecikiyo olabilir adetin
Senle tıpatıppp aynı durumdaymmm ne yaptın sen şu an ne durumdasnKızlar bana da yardım eder misiniz? Adetim beş gün geçmişti test yaptım negatif çıktı. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, ben de adet başlangıcı diye düşündüm. Ama dünkü lekelenmeden sonra bir daha lekelenme de olmadı kırmızıya da dönüşmedi. Akşama doğru yine test yaptım yine negatifkan vermeye korkuyorum o da negatif olur diye ancak bu durum aklımı kurcalıyor. Akıntı da yok kırmızı da. Sizce hamile olabilir miyim? Benle aynı durumda olan var mı? Dağılmış durumdayım, lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?