Kahverengi akıntı

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaşalr evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı bata 2 günüm var. Bugün yoğun şekilde kahverengi akıntım geliyo. Doktora gittim ultrasonda birşey göremedi daha erken dedi görmek için. Kan testi sonucuda 3 saat sonra çıkacakamış. Şuanda riskli birşey var mı dedim test sonucuna göre yorum yapcam dedi şuan sıkıntı yoktur dedi.Başına daha önce gelen var mı sizce normal mi? Moralim çok bozuldu

Canim benimde adetim 1 hafta gecikti. Evde gebelik testi yaptim cift cizgi cikti. Ve bendede 2 gun boyunca koyu kahverengi akinti geldi. Konu acip sormustum bende burda. Yerlesme kanamasi olabilir dediler. Konumu bi incele istiyosan sıkıntımız ayni cunku. Daha kan testi yaptirmadim ama yaptiricam insAllah

O yerleşme kanaması canım bende de oldu aynı kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz

O yerleşme kanaması canım bende de oldu aynı kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz
Benim üç gün öncede az az kahverengi lekelerim geliyodu sonra sarıya döndü bu sefer daha çok gelince endişelendim. Tesekkür ederim

Beta hcg 95,6 çıktı kızlar
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.benim 9uncu haftanın sonuna kadar kahverengi lekelerim oldu bazen yogun bazen az o kadar igne ve ilaca ragmen.endise etme bir süre sonra geçiyor

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.benim 9uncu haftanın sonuna kadar kahverengi lekelerim oldu bazen yogun bazen az o kadar igne ve ilaca ragmen.endise etme bir süre sonra geçiyor
Sağol canım teşekkür ederim

Kızlar bana da yardım eder misiniz? Adetim beş gün geçmişti test yaptım negatif çıktı. Dün de kahverengi lekelenmem oldu, ben de adet başlangıcı diye düşündüm. Ama dünkü lekelenmeden sonra bir daha lekelenme de olmadı kırmızıya da dönüşmedi. Akşama doğru yine test yaptım yine negatif kan vermeye korkuyorum o da negatif olur diye ancak bu durum aklımı kurcalıyor. Akıntı da yok kırmızı da. Sizce hamile olabilir miyim? Benle aynı durumda olan var mı? Dağılmış durumdayım, lütfen yardım

Canım yumurtlama zamanını biliyor muydun ?

Beta hcg 95,6 çıktı kızlar
Yorumları okudum canım, test sonucuna göre gebesin. Allahım bağışlasın hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizlere de dua et. Ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum

Yorumları okudum canım, test sonucuna göre gebesin. Allahım bağışlasın hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bizlere de dua et. Ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum
Sağol canım amin. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inlallah sana ve isteyen herkese

Canım yumurtlama zamanını biliyor muydun ?
Hayır bilemiyorum, ben de pko var o yüzden yumurtlama günlerimi tam tespit edemiyorum. Bir de tahminimce kurban Bayram'ı zamanıydı yumurtlamam. Ama bayram telaşından hiç ilgilenemedim kendimle. Eşimle de birlikte olmadık aslında o yüzden bu aydan ümidim yoktu. Adetten bir hafta önce birlikte olduk. Acaba geç yumurtlama mı oldu diyorum adet gecikince. Bir de şüpheli ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar deniyor ya, daha 15 gün olmadı. Ondan mı çıkmadı diyorum. Offf kafam çok karışık

Olabilir canım ama benim yumurtlama günümden 13 gün sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı. Bence sen kan ver mutlaka

Olabilir canım ama benim yumurtlama günümden 13 gün sonra idrar testinde pozitif çıkmıştı. Bence sen kan ver mutlaka
Korkuyorum kanda da negatifi görecem diye. Böyle de ayrı bir belirsizlik, eğer hamile değilsem de bi aksilik var muhtemelen. Çok kötü bir durum yaa. Dün kahverengi lekeyi görünce adet başlangıcı diye yıkıldım, ağla ağla durduramadım kendimi. Şimdi tam duruma alışıyorken bir de kan tahliliyle yıkılmak istemiyorum

Bence doktora git bi an önce ne varsa öğrenip ona göre hareket edersin böyle daha çok zaman kaybı senin için. Stresten de gecikiyo olabilir adetin

Bence doktora git bi an önce ne varsa öğrenip ona göre hareket edersin böyle daha çok zaman kaybı senin için. Stresten de gecikiyo olabilir adetin
Teşekkür ederim cevabın için, doktora gitmem sıkıntılı malesef. Oturduğumuz yerde kadın doğum doktoru yok, haftasonuna kadar mecburen bekleyecem Allahım hayırlısını versin inşallah

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Ben hamile kalmayı çok istiyorum. 2 aylık evliyim eşim çok erken olduğunu dusunuyor. Eşim 29 ben 25yasindayim. Bende bir an önce olsunki çocuklarımızla yaş farkımız çok olmasın istiyorum. Herneyse bizim yumurtlama dönemimde bir kazamiz oldu. Yaklaşık 10gundur adet belirtilerim vardı bu sabah uyandım hastalanmişim fakat akşam oldu hala kahverengi ve çok az. Tutunma kanaması olabilir gibi bir yorumlar okudum ve sizlere de sormak istedim. Tam adet zamanı böyle bir kanama olabilir mi sizce? Yaklaşık 10gun önce evde idrar testi yaptım ne negatifti.

Senle tıpatıppp aynı durumdaymmm ne yaptın sen şu an ne durumdasn

Slm kızlar . Bende bişey sormak istiyorum.adetimin gecikmesi bugün 2. Gün . Dünden bu yana açık sulu kahverengi akıntı oldu ara ara. Akşam üzerinde yine kahverengi sümüksü kıvamda akıntı vardı. İlk defa karşılaşıyorum . Dün test yaptım çok ama çok inçe bir çizgi var iyice bakarsan testte. Hamile olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…