Kahverengi akıntı

ilacını alıp dinlen bakalım.inşallah onlarda azalır hiç bir şey görmezssin. 9 ay leke gören var. İnsallah zararsız olanlardandır . Kontrolde belli olur, kalbinide duyarsın belki bu hafta.
Pazartesi gideceğiz doktora tam 6 haftalık olacak o gün inşallah duyarız minik kalbini :)

Olabilir böyle şeyler benimde kahve rengi lekelenmelerim var ve ara sıra hala devam ediyor doktprum gayet normal dedi eğer kırmızı olursa ve sürekli olursa kontrole gel dedi
peki ilaç kullanıyomusunuz . Devletteki doktor düşük tehliken var dedi 10 gün progestan kullandım sonra özeldeki doktoruma gittim ve lekelerim devam ediyo doktorum ilacı kesti senin düşük tehliken yok şu an dedi ama lekelerim devam ediyo ilaçta kullanmıyorum kafam çok karışık.

Ben sana şöyle diyim bende sorun yok ama kuzenim ilk üç ay düşük tehlikesi vardı ve dokux ay boyumca kanama gördü adet gibi şimdi çocuğu okula başladı kahverengi akıntı tehlikeli değil ama kırmızı tehlikesş var ben ilaç kullanmadım korkma doktor yok dediyse yoktur sadece ani hareketler yapma yat sürekli

Nası
merhaba

5 haftalık hamileyim bu sabahtan beri kahverengimsi akıntılarım olmaya başladı. Doktorumu aradım olmaması lazım progestan al iç pazartesi kontrole gel dedi. Bu durum normal mi ?
l oldun bende dünden beri kahverengş akıntı ara ara senln gibi pembemsi paçateye gelm bişeyler var progestan başladım merak ettim sen nasıl oldun

merhaba

5 haftalık hamileyim bu sabahtan beri kahverengimsi akıntılarım olmaya başladı. Doktorumu aradım olmaması lazım progestan al iç pazartesi kontrole gel dedi. Bu durum normal mi ?
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. bende 11.haftamda düşük yaptım bende de kahverengi Akıntı vardı Progestana ragmen geçmedi korkmayın kahverengi Akıntı dan diyorlar ama bence korkulmalı.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. bende 11.haftamda düşük yaptım bende de kahverengi Akıntı vardı Progestana ragmen geçmedi korkmayın kahverengi Akıntı dan diyorlar ama bence korkulmalı.
Kanaman falan oldu mu ağrılı mı oldu

teşekkür ederim. benim de öyle az az kahverengi lekelenme daha sonra pembeye dönüştü. sonra çok az adet kanaması gibi kan geldi hemen acile gittim. eşimle kan uyuşmazlığımız vardı kanamadan dolayı bebeğimle birbirimizi zehirleme ihtimali olduğu için hemen iğne yapıldı. o gece hastanede kaldım progestandan başka birşey veremeyiz dediler. ertesi gün taburcu olmadan vajinal ultrasonla baktılar ve kalp atışlarını gördük bundan sonra birşey olmaz diye sevindim eve geldik. uyudum bir kaç saat sonra karnıma sancı girmesiyle uyandım ama dayanılamayacak kadar kötü değildi. tuvalete gittiğimde kanamam başladı daha sonra parçalar gelmeye başladı düşük yaptığımı anladım. parçalardan birini elime aldım kanlı gibiydi acaba pıhtı diye sıktım ve patlayıp su fışkırdı meğerse keseyi düşürmüşüm. tekrar acile gittik doktor bebeği içimden attığımı söyledi ama parçaları kalmış ardından hemen kürtaja aldılar hayatımda geçirdiğim en kötü gündü diyebilirim..

Çok üzüldüm ya benimde sanki içimden bi ses düşük diyor hayırlısı bakalım

Canım bende cok az kanamam oldu hemen gittim kalp atışı alamadık ertesi güne kürtaj olacaktım ama o akşam düştü bebeğim bendede 1.5 cm ilk parça kaldığı için onu vakum kürtajla aldılar. Ama hemen toparlandım 24 gün oldu bugün korunma sürem bitsin hemen başlicam çalışmalara. Sende güçlü ol yeni gebeliğine hazırla psikolojini. Bunda vardır bi hayır diye düşün ben öyle atlattım şimdi ikizlere hamile kalmak istiyorum inşallah :)

benimde ilişki sonrası açık renk kanama olunca doktor progesteron verdi. sabah akşam kullanıyorum. o zaman ultrasonda baktığında bebeğe bir zararı olmamış demişti. Cumartesi günü şiddetli öksürünce kasığıma ağrı girdi, tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda az bir miktar kan vardı, bu sefer daha kırmızımsıydı. bir daha gelmedi. Çok dikkat etmeye çalışıyorum ama düşeceği varsa yapacak hiç bir şey yok gerçekten. Umarım sağlıkla atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…